- 9 Ekim 2020
- 5.927
- 7.970
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.381
Ben transfer hazırlıgındayım cnm geçen ay iptal edilmişti bakalm bu ay nasl olacak 10.gündeym tedavıdeinsallah canım sende durum ne aşamadasın benım yarın kontrolum var bakalım ınsallah güzel gececek benım bu sefer rahım dınlendırme yapılacak taze transfer olmuyacak
Evt cnmm doğru bu iğnePlutonMerkez canim dogru igneyi almisim dimi?prolutex ile ayni olan igne bu.
Canim embriyolog bana 3.gunden 5.gune geçerken %50 kayıp olabilir genelde yarisi 5.gune ulaşmaz demisti benim 10vardi 6sı ilerledi 5.guneBir şey sorabilir miyim 32 yumurtanın 7 Si olgunlaşmamış çıktı ve 20 si döllenebildi Bugün 2.gün için aradılar 14 tane kalmış ve 2.kalite ilerliyorlar dedi 5.gün daha önemli blast olup olmamaları ama 2.kaliteden 1.kaliteye geçiş olur mu ki canım çok sıkkın
Gecmıs olsunBenim negatif çıktı cumartesi 5_6 ay sonra yaparım belki
Peki 2.günde kalitesi nasıldı ve 2.günde kaç embriyo vardı sizdeCanim embriyolog bana 3.gunden 5.gune geçerken %50 kayıp olabilir genelde yarisi 5.gune ulaşmaz demisti benim 10vardi 6sı ilerledi 5.gune
Cnm zaten okdr yumurtanın hepainin ilerlemesi bir mucize olur 5-6tane 5.güne giderse mia gibi olur.ayrıca 2.kalite blastta oluyor yani 5e gidebilir cnm sonradan kaliteleride değişebilir bekleyip görmek lazım.daha 2.gündelerBir şey sorabilir miyim 32 yumurtanın 7 Si olgunlaşmamış çıktı ve 20 si döllenebildi Bugün 2.gün için aradılar 14 tane kalmış ve 2.kalite ilerliyorlar dedi 5.gün daha önemli blast olup olmamaları ama 2.kaliteden 1.kaliteye geçiş olur mu ki canım çok sıkkın
Canım çok sıkıldı daha 2.günde 2.kaliteyse 5.günde kaç tane giderde kalitesi kaç olur Allah bilir dedimCnm zaten okdr yumurtanın hepainin ilerlemesi bir mucize olur 5-6tane 5.güne giderse mia gibi olur.ayrıca 2.kalite blastta oluyor yani 5e gidebilir cnm sonradan kaliteleride değişebilir bekleyip görmek lazım.daha 2.gündeler
canm haklısın herkes o evrede çok stres yaşıyor ama suan kaliteleri vs daha net bir şekilde belli değil 2.güne göre öleler 3gün ne olur bilemeyiz.benmde geriden gelen yumurtalarım vrdı gelişimi yavaştı üzülmüştüm ama süpriz yapıp yetiştiker blast oldular.bu kdr erken sıkma canınıCanım çok sıkıldı daha 2.günde 2.kaliteyse 5.günde kaç tane giderde kalitesi kaç olur Allah bilir dedim
14 vardı canım sadece günüyle uyumlu demişti embriyolog kalitesi hakkında bilgim yok ama değişebiliyor gün gün belli olmaz geriden gelip ilerleyen de oluyor üzülme daha çok erkenPeki 2.günde kalitesi nasıldı ve 2.günde kaç embriyo vardı sizde
Teşekkür ederim inşaAllah Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsinRabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsın ınsallah
Banada günüyle uyumlular dedi iyice soru sorunca 2.kalitedeler dedi14 vardı canım sadece günüyle uyumlu demişti embriyolog kalitesi hakkında bilgim yok ama değişebiliyor gün gün belli olmaz geriden gelip ilerleyen de oluyor üzülme daha çok erken
Şuan gebemisiniz ve 5.gün kaçıncı kalitedeydi14 vardı canım sadece günüyle uyumlu demişti embriyolog kalitesi hakkında bilgim yok ama değişebiliyor gün gün belli olmaz geriden gelip ilerleyen de oluyor üzülme daha çok erken
Bekliyorum ne olacak bilmiyorumcanm haklısın herkes o evrede çok stres yaşıyor ama suan kaliteleri vs daha net bir şekilde belli değil 2.güne göre öleler 3gün ne olur bilemeyiz.benmde geriden gelen yumurtalarım vrdı gelişimi yavaştı üzülmüştüm ama süpriz yapıp yetiştiker blast oldular.bu kdr erken sıkma canını
2.kalite olup gebelik getiren bir sürü embriyo var içini ferah tut gelsinler 5.günee bir ozaman daha da anlaşılır ki orta yada kotu olması gebelik olmayacağı anlamına gelmez 1.kalite embriyo da olmayınca olmuyor ;(Banada günüyle uyumlular dedi iyice soru sorunca 2.kalitedeler dedi
Şuan gebemisiniz ve 5.gün kaçıncı kalitedeydi
[/QUOT
Yok canim 13ünde transfer olacağım kısmetse
Allah nasip etsin hepimize inşallah2.kalite olup gebelik getiren bir sürü embriyo var içini ferah tut gelsinler 5.günee bir ozaman daha da anlaşılır ki orta yada kotu olması gebelik olmayacağı anlamına gelmez 1.kalite embriyo da olmayınca olmuyor ;(
Oncelikle cok sevindim canim ama senin bu dr sikintilimi oyum oyum oynatti seni yaa inshaAllah tutunmaya dvm eder yavrun sanaKızlar şaka gibi ya ilacı bıraktım bugünde kontrole geldim dış gebelik falan olmasın diye kese göründü yolk da var doktor pek umutlanmayalım ama ilaca devam et dedi kan verme birdaha ultrason takibi yapacaz ben seni anlamadımbuna kıyamayız dedi haftaya tekrar kontrol çagardı 5.5 ml doktorda bende şaşkınız özellikle hamile hanımlar sizin duanız çok makbul dua edin bana lütfen
Amin inşaAllah doktor beta değerine göre hareket etti hep bugun kendisi de dedi dış gebelikten şüphelendiğim için çagardım kese var şaşkındı ve birdaha beta bakmayacaz yanılttı beni dedi haftaya kontrol var umarım herşey yolunda gider teşekkür ederim sizlerde dua edinOncelikle cok sevindim canim ama senin bu dr sikintilimi oyum oyum oynatti seni yaa inshaAllah tutunmaya dvm eder yavrun sanaBugunlerde guzel haberler aliyoruz Allahim tamamini erdirsin kucagina almayi nasib etsin canim bol bol dua ve kuran oku
Transfer sonrası mi kullaniliyor bu iğne günde kaç crinone jel vermişti bana Dr aynısı sanirsamPlutonMerkez canim dogru igneyi almisim dimi?prolutex ile ayni olan igne bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?