- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.441
Doğru yasaklananlar grubu burasıKıııız demeeemillettin canı çevirme istiyor çay istiyor sonra
Oooh yarasın şifa niyetineÇay çay dediler beni de yoldan ettileryasakları deldim en sonunda
Kaç gün geçti kiGeçmişe dönük biraz okuyayım dedim kimler ne durumda diye ama fazla başaramıcam sanırım hepinizi yürekten öpüyorum güzel haberlerinizi bekliyorum . Benim transfer hala belli değil adet olamıyorum nasip bakalım
Geçti canım SAT Aralık 5. Ocağın üçünde başlayıp 4 gün açık kahve pembemsi silindikçe lekelendim . Kırmızıya dönmedi bi türlü adaçayı çayı içtim vs. Dün bugün leke de kesildi . Bugün baş dönmem başladı . Üstüne bir de korundum ben bu ay . Rahim dinlendirme sürecindeyim embriyolar beni bekliyorGeçtim adet gününüz?
Senden öyle etkilendim ki baş dönmeler mi dersin bulantılar mı dersinOooh yarasın şifa niyetine
5 günKaç gün geçti ki
E test yapsaydın olurmu olur burda gördük işte ne mucizelere şahit oluyoruz kendiliğinden kal keske beklesin embriyolar ne olsa buzluktalar bozulmalarGeçti canım SAT Aralık 5. Ocağın üçünde başlayıp 4 gün açık kahve pembemsi silindikçe lekelendim . Kırmızıya dönmedi bi türlü adaçayı çayı içtim vs. Dün bugün leke de kesildi . Bugün baş dönmem başladı . Üstüne bir de korundum ben bu ay . Rahim dinlendirme sürecindeyim embriyolar beni bekliyorbunca korunmayla eğer hamile kalırsam varya aklımı oynatırım herhalde
Olur muydu hiç böyle? Ne bekliyosun test yapmak için canım yapsana
Hafta sonu nöbetçi eczane çok uzağıma denk geldi ya baktım internetten de . Pazartesi bakayım artıkE test yapsaydın olurmu olur burda gördük işte ne mucizelere şahit oluyoruz kendiliğinden kal keske beklesin embriyolar ne olsa buzluktalar bozulmalaryarın yap bir sürprizle senden gelsin hadi bakalim
Oldu mu oluyor canım, bebeler gelmek isteyince yasak masak dinlemiyor, belki senin de karnındadır mucizenGeçti canım SAT Aralık 5. Ocağın üçünde başlayıp 4 gün açık kahve pembemsi silindikçe lekelendim . Kırmızıya dönmedi bi türlü adaçayı çayı içtim vs. Dün bugün leke de kesildi . Bugün baş dönmem başladı . Üstüne bir de korundum ben bu ay . Rahim dinlendirme sürecindeyim embriyolar beni bekliyorbunca korunmayla eğer hamile kalırsam varya aklımı oynatırım herhalde
Valla saydıkların bende yoktuSenden öyle etkilendim ki baş dönmeler mi dersin bulantılar mı dersingebe gibi düşünmeler falan kırmızı odalık oldum ermişleri de görcem yakında günüm geçiyor günüüüüm
İyi bakalım hayırlısı olsun Ozamana netleşir kaçıncı gün embriyosu transfer olucaksin kalitesi bellimiHafta sonu nöbetçi eczane çok uzağıma denk geldi ya baktım internetten de . Pazartesi bakayım artık
Pazartesi ye kadar mecbur beklicem :) sen nasılsın iyi misin ? Diğer hatunlardan güzel haberler var mı ?Olur muydu hiç böyle? Ne bekliyosun test yapmak için canım yapsana
İnan varya aranıza katıldığımdan beri yeminle bütün stresim gitti . Hatunlar adaçayı iç dediler içtim . Diğer çayı iç diyorlar içtim . Gebe misin ki derseler gebe kalabilirim yaniOldu mu oluyor canım, bebeler gelmek isteyince yasak masak dinlemiyor, belki senin de karnındadır mucizen
Ben burada bütün stresimi attım beni gerçekten anlayan samimi ve yürekli kadınların arasında . Yazmasam bile herkesin birbirinden farklı hikayeleri umutlarını üzüntülerini gördüm . Şunu anladım ya olacak , ya olmayacak . Bunun ortası yok :) ve olsa da olmada da bir sürü duaya Nail oluyorsun burada :) sana da dua edelim Rabbim evladına kavuştursun :) ama stres en büyük düşman bunu iyice belle . Olumlu olumsuz herşeye hazırlıklı ol kendi kendinin teselli etBen rahatlamak istiyorum yaa pazar sabah yum toplama ya gideceğim ya Çarşamba ya da cuma transfer var dedi doktorum bu akşam 9 da vurdum sağ sol catlatmayi da napicam nasıl olucak ne yapmayalım uyuyamiyorum daha bugünden
5.gün embriyosu kalite ile ilgili birşey söylenmedi 6 embriyomuz var bakalım . Bursa bahçeci deİyi bakalım hayırlısı olsun Ozamana netleşir kaçıncı gün embriyosu transfer olucaksin kalitesi bellimi
Geçer miydi günlerin? Ben iyiyim hamdolsun. Valla haberler burda. Ben de burdan takip ediyorumPazartesi ye kadar mecbur beklicem :) sen nasılsın iyi misin ? Diğer hatunlardan güzel haberler var mı ?
Aminn aynen bende çok aktif durmasamda herkese dua ediyorum buradaki uzak durmaya çalışıyorum ama beynim anlamiyo malesefBen burada bütün stresimi attım beni gerçekten anlayan samimi ve yürekli kadınların arasında . Yazmasam bile herkesin birbirinden farklı hikayeleri umutlarını üzüntülerini gördüm . Şunu anladım ya olacak , ya olmayacak . Bunun ortası yok :) ve olsa da olmada da bir sürü duaya Nail oluyorsun burada :) sana da dua edelim Rabbim evladına kavuştursun :) ama stres en büyük düşman bunu iyice belle . Olumlu olumsuz herşeye hazırlıklı ol kendi kendinin teselli et
Sen hiçbir şey yapmayacaksın. Dr'un yapicakBen rahatlamak istiyorum yaa pazar sabah yum toplama ya gideceğim ya Çarşamba ya da cuma transfer var dedi doktorum bu akşam 9 da vurdum sağ sol catlatmayi da napicam nasıl olucak ne yapmayalım uyuyamiyorum daha bugünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?