Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kaç gün geçti ki

Geçtim adet gününüz?
Geçti canım SAT Aralık 5. Ocağın üçünde başlayıp 4 gün açık kahve pembemsi silindikçe lekelendim . Kırmızıya dönmedi bi türlü adaçayı çayı içtim vs. Dün bugün leke de kesildi . Bugün baş dönmem başladı . Üstüne bir de korundum ben bu ay . Rahim dinlendirme sürecindeyim embriyolar beni bekliyor bunca korunmayla eğer hamile kalırsam varya aklımı oynatırım herhalde

E test yapsaydın olurmu olur burda gördük işte ne mucizelere şahit oluyoruz kendiliğinden kal keske beklesin embriyolar ne olsa buzluktalar bozulmalaryarın yap bir sürprizle senden gelsin hadi bakalim

E test yapsaydın olurmu olur burda gördük işte ne mucizelere şahit oluyoruz kendiliğinden kal keske beklesin embriyolar ne olsa buzluktalar bozulmalaryarın yap bir sürprizle senden gelsin hadi bakalim
Hafta sonu nöbetçi eczane çok uzağıma denk geldi ya baktım internetten de . Pazartesi bakayım artık

Oldu mu oluyor canım, bebeler gelmek isteyince yasak masak dinlemiyor, belki senin de karnındadır mucizen

Oldu mu oluyor canım, bebeler gelmek isteyince yasak masak dinlemiyor, belki senin de karnındadır mucizen
İnan varya aranıza katıldığımdan beri yeminle bütün stresim gitti . Hatunlar adaçayı iç dediler içtim . Diğer çayı iç diyorlar içtim . Gebe misin ki derseler gebe kalabilirim yani çok söz dinliyorum ben

Ben rahatlamak istiyorum yaa pazar sabah yum toplama ya gideceğim ya Çarşamba ya da cuma transfer var dedi doktorum bu akşam 9 da vurdum sağ sol catlatmayi da napicam nasıl olucak ne yapmayalım uyuyamiyorum daha bugünden
Ben burada bütün stresimi attım beni gerçekten anlayan samimi ve yürekli kadınların arasında . Yazmasam bile herkesin birbirinden farklı hikayeleri umutlarını üzüntülerini gördüm . Şunu anladım ya olacak , ya olmayacak . Bunun ortası yok :) ve olsa da olmada da bir sürü duaya Nail oluyorsun burada :) sana da dua edelim Rabbim evladına kavuştursun :) ama stres en büyük düşman bunu iyice belle . Olumlu olumsuz herşeye hazırlıklı ol kendi kendinin teselli et

Aminn aynen bende çok aktif durmasamda herkese dua ediyorum buradaki uzak durmaya çalışıyorum ama beynim anlamiyo malesef

Ben rahatlamak istiyorum yaa pazar sabah yum toplama ya gideceğim ya Çarşamba ya da cuma transfer var dedi doktorum bu akşam 9 da vurdum sağ sol catlatmayi da napicam nasıl olucak ne yapmayalım uyuyamiyorum daha bugünden
Sen hiçbir şey yapmayacaksın. Dr'un yapicak sakin ol ve olayların akmasını bekle. Hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…