- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #10.901
Canım bazı şeyleri araştırıp kendimizi daha çok strese sokuyoruz, evet tüp bebek olunca daha fazla komplikasyon oluşabiliyor ama doktora da güvenmek lazım, bak iyi şeyler söylemiş, aslında doktorlar hep en kötüye hazırlar biliyorsun, yani bence durumun doktorun anlattığından daha iyiKızlar 3 gündür sürekli araştırıyorum ya tamam bırakacağım diyorum sonra yine intenrette yok kese boyu kaç haftalıkken ne kadar olmalı, yok tüpe yakın yerleşen kese büyüdükçe rahime iner mi ?Kafayı yemiş haldeyim, salı günü kontrolüm var ama hiç umudum yok .Sanki iki bebeğim de benle olmayacak gibi hissediyorumHalbuki doktor keseleri iyi gelişiyor umutsuz olunacak bir durum yok demişti ama ben böyle belirsizliğe tahammül edemiyorum
Canım senin de durumunu çok merak ediyorum, nasıl tutunuyor yavrum, hadi güçlü güçlü yapışsın bırakmasın seni, maşallah onaBenimde doktor umutlu değil ama ben umut edip herşey yolunda gidecek diye moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum napalım nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız zaten öyle ya da böyle
Hepimiz inşaallahEn güzel sancılar onlar , inşallah sağlıkla evinize götürürsünüz
Bende öyle düşünüyorum canım Ama insan düşünmeden edemiyor işte.Cok teşekkür ederim güzel dileklerin içinCanım bazı şeyleri araştırıp kendimizi daha çok strese sokuyoruz, evet tüp bebek olunca daha fazla komplikasyon oluşabiliyor ama doktora da güvenmek lazım, bak iyi şeyler söylemiş, aslında doktorlar hep en kötüye hazırlar biliyorsun, yani bence durumun doktorun anlattığından daha iyiseni en kötü senaryoya hazırlamak için yerini beğenmedim falan demiş olabilir, korkma kaç gün geçti daha da büyümüştür o rahime doğru kaymıştır, tüpüne kaysa ağrın olurdu bence
Amin inşallah , ilkinde çok ağrım ve lekelenmelerim vardı bhcg hiç düzgün artmıyordu bebek göründü ama kalbi atmadı , ikincide her şey çok düzgündü değerler güzel artıyor kese güzel ben inanılmaz mide bulantısı yaşadım koku sorunu öyle kötüydüm bir kontrole gittik boş gebelik dendi ertesi gün kürtaj o da . Atıyordur kalbinizi ferah tutun . Kötü düşünmeyinCanim cok uzuldum kayibinainsallah bu sefer kucagina alirsin cnm belirtilerin oldu mu kayip olunca 9 haftada... ben hep acaba hala kalpleri atiyorum mu endisesi icindeyim, Allah yardimcimiz olsun
Hadi bakalım ikimizde güzel haberler verelimBenimde doktor umutlu değil ama ben umut edip herşey yolunda gidecek diye moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum napalım nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız zaten öyle ya da böyle
İnşaAllah bende çok merak ediyorum şimdiye kadar bırakmadı İnşaAllah daha da bırakmaz çok teşekkür ederimCanım senin de durumunu çok merak ediyorum, nasıl tutunuyor yavrum, hadi güçlü güçlü yapışsın bırakmasın seni, maşallah ona
İnşaAllah önce sen salı günüydü benim taaaaaaaa cuma günüHadi bakalım ikimizde güzel haberler verelim
Sağlıklı olsunlar da 9 ay su gibi geçer, böyle her an bişey olacak diye beklerken zaman geçmiyor insanın ömründen ömür gidiyorİnşaAllah önce sen salı günüydü benim taaaaaaaa cuma günügüzel sonuç alalımda daha 9 ay beklicez
Yalnız fotograf yükleyemiyorum boyutu büyük diyor
Pko yok kuzum çikolata kisti , aşılama yaptırmıştım iki kez ondaki ilaçlar tetiklemiş birazda sanırım yenilenmesini, çok şükür şu iki gündür biraz daha toparladım kendimi şu bi sene transferle falan geçer olmadı yeniden deneriz artık napalım. Yeniden başlayalım desek yumurtanın kaliteli olacağı kesin değil artık nasip olacağı varsa olurVücut kendisi üretiyo kisti demekki. Ama baya da yumurta toplanmış pko var mıydı. Bende pko var bende de 24 tane falan toplandı daha fazla toplananlarda var böylesi durumda. Tabiki insan kaliteli olsun istiyor ama tutup tutamayacağı hiç belli değil umutsuz davranmayın o kadar kötü durumda olanlar var ki deneyin hiç öyle düşünmeyin benim ki 5. Gün en iyi kalitede embriyoydu da noldu olmadı o hiç belli olmaz gittiği yere kadar denemekten vazgeçmicrz mecbur
Anladım canım trombofili panelinde yazıyordu heterezigot diye homosisteine bakalım falan diyende olmadı homozigot kadar önemli değil sanirsamDoktorunuza sorun isterseniz benimde bir genimde mutasyon vardı ama doktorun buna pıhtılaşma denmez bununla birlikte homosisteine bakarız onda da sorun varsa önlem alırız fakat senin homosisteinin normal dedi , ama benim ki heterozigotmu homozigotmu hiç hatırlamıyorum .
Hayırlı olsun inşallah olumlu olur transferiniz bahcecideymissiniz sanırsam adetin kaçıncı günü transferimiz gerçekleşti rahim kalınlığı kaç mm di acaba?birde kontrolden kaç gün sonra transfer olduTransferim dun oldu.Sorun olcagini düşünmüyorum.Gebe kalalimda gerekirse 9 ay vuruluruz.
Günaydın canım hadi bebisini kapgel inşallahGünaydıın. Herkesin pozitif haberler alacağı bir hafta olsunTransfere gidiyorum. Lütfen bana da dua edin kızlar.
Hayırlısı olsun Allah yardimcin olsun sıkı sıkı tutunsun annesineeGünaydıın. Herkesin pozitif haberler alacağı bir hafta olsunTransfere gidiyorum. Lütfen bana da dua edin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?