- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.481
Inşallah 3 hafta sonra güzel bi rahatlarız kese idi ici idi kalp atisiydi o bu odaklanamiyoruz inşallah hyrlisiyla güzel ilerler.Yani bu günlere gelmek için neler yaşandı bundan sonrakiler keyifli günler Allahın izniyle bebek olsun görünsün degerisi sıkıntı değil
İnşaAllah bu dönemde bolca sabretmek gerekiyor onu çok iyi anladımInşallah 3 hafta sonra güzel bi rahatlarız kese idi ici idi kalp atisiydi o bu odaklanamiyoruz inşallah hyrlisiyla güzel ilerler.
InşallahİnşaAllah bu dönemde bolca sabretmek gerekiyor onu çok iyi anladımama sabrımızın sonu güzel olacak İnşaAllah
Kaç günde bu şekle geldi ne ksllanmistin?tatlım hayırlı olsun rabbim istediğini versinKizlar endometrium 10.7mm ile transferimi oldum iyidir umarım
Ay masallahAmin canim hepimiz gorelim insallahh..
7 gun once bombostu kese bebegi bi anda gorunce doktora dedim ki bu ne boyle bu niye bu kadar buyuk ne cabuk bu hale gelmis
İnşAllah cümlemiz için canım ne diyim Allah sabır versin herkesin hakkında hayırlısını versin herkesin yüzü gülsün inşallahGerçekten insan o zaman daha çok yıpranıyor değer çıktı mı çıkacak mı ben o durumdayım işte şuan elimizden de bişe gelmiyor nasip değilse olmuyor bu sefer hayırla sonuçlanır Allahın izniyle
Ben de 5+'lardayım ama tam bilmiyorum. Dr ölçümü çok kötü yapmış. Bidaha ki gidişimde netleşir artıkAmin canım insallah.. Usg ye göre geç yumurtlamisim. 5 haftalik dedi dr.❤
Hayırlısıyla kucağına da al inşallahKizlar endometrium 10.7mm ile transferimi oldum iyidir umarım
Kötü başlayan güzel biten bir gece olmuşGunaydin kizlar. Bu gece cok kotu gecti biranda kanamam olduHastaneye gittik cok sukur herhangi bisey yok. 7 gun once gorunmeyen yumurcak bugun gozuktu kalbide pit pit atiyordu sesini duymadim ama goruntu gosterdiler Doktorcugumla bu ilk ani yasayamadigim icin uzgunum suprizi kacti ama sesini duyariz onlada insallah Allahim herkese hepimize bu duyguyu sonuna kadar yasatsin
8 mm daha acele etme. 13 mm. Üst sınır, 8 alt sınır. Görünür merak etmeGıttım canım transferın 17.gunu keseyı gorduk 8 mm yolk yoktu ıcınde sankı.Haftaya pzrtesı gıtcem ıkıncı kontrole.Bebek durursa tabi o zamana.Ya da bos gebelık degılse
Canim en son 11 ölçülmüstü progesterona başlamadan önce 21.gunde transfer oldu bugünKaç günde bu şekle geldi ne ksllanmistin?tatlım hayırlı olsun rabbim istediğini versin
Ya canimm sende inşallahHayırlısıyla kucağına da al inşallah
İnsallah sagolun dediklerini dogruHayırlısı olsun inşallah bu dönemde stres cok önemli dikkat edin bol bol dinlenin pozitif haberlerinizi de alırız inşallah
Çok normal benimde ağrıyorKizlar, bel agrisi normal mi hamileyken?
Benim cok uzun bir surec yaHayırlı olsun canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın, bu kez kucağına almak nasip olur umarımönceki 2 denemen neden olmadı, embriyolarına test yaptırdın mı, ben düşük yaptım bu ikinci denemem olacak, ondan sordum yanlış anlamazsan
Aynı dr a gitme bari.. Karar verdin mi nereye gidecegineBen de 5+'lardayım ama tam bilmiyorum. Dr ölçümü çok kötü yapmış. Bidaha ki gidişimde netleşir artık
Evet malesef polikistik olduğu için aşırı uyarıldı yumurtalıklarım ve karnımda sıvı birikti inşallah ikinci denememde daha iyi sonuçlar elde ederimAa büyük talihsizlik olmuş
Umarım canım8 mm daha acele etme. 13 mm. Üst sınır, 8 alt sınır. Görünür merak etme
5.gun embriyosu mu canım genelde 18.20 günler arasi transfer oluyor heraldeCanim en son 11 ölçülmüstü progesterona başlamadan önce 21.gunde transfer oldu bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?