- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.701
İnşallah canım en fazla zorlama ahım yatarken normalde ben üç beş dkya dönen bir insanım sırt üstü yatamam hiç catlayacagimAzıcık sıkacan dişini tatlımsonra kutlama yapacaz burda inşallah
Sağol canım benim amin sen ne yaptın gerceklrestimi dusukHayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Evet dünden itibaren başladı ilaç kullandımSağol canım benim amin sen ne yaptın gerceklrestimi dusuk
Eh iyi gözün aydın kürtajdan kurtulmussunEvet dünden itibaren başladı ilaç kullandım
Aaa ne ayıp şeyYok ya bizim Dr bizle muhattap olmuyor sadece asistan baharatlı yeme yarın duş aalabilirsin,kabız kalma,sigara alkol yasakani hareketler yasak diye bir kağıt tutuşturdu elimize tamam
Belkide herkese öyledir bilmiyorum ki sadece nasibinde varsa olur stres yapma dedi gitti haklıydı aslında evet canım o işini yaptı gitti gerisi takdir ilahi rabbim ol derse olacak inşallahAaa ne ayıp şeyhasta kayıran doktorlara sinir olurum, dışarda bireysel olarak enerjin uyuşmayabilir ama bence bir doktorun tüm hastalarıyla arasındaki mesafe hep aynı olmalı. Boşver sen takılma tatlım, işin bitti zaten doktorla inşallah, artık kadın doğumcuna gidersin mutlu mutlu randevularını alırsın inşallah kalp atışı için cinsiyet için
Sağol şükür parça falan kalmazsa kurtuldum inşaAllahEh iyi gözün aydın kürtajdan kurtulmussun
Rabbim sana tedavisiz nasip edecekmis o yuzden covid ile Dr u erteletmisEvet şekerim öyle olducovid yüzünden transferim iptal edildi. Sonra adet beklerken adet gelmedi bir türlü süpriz oldu bize de valla
Kaldım ortadaHaftasonu da girdi araya nolcak şimdi
İlk gün biraz sırt üstü yattım ama diğer günler yan yattım arada bacaklarımı da topladım kıvırdım yoksa yatılmıyorkiCanım sen yatarken donuyormuydun ilk gün falan yoksa sırt üstümü yattın hep
Canım sen yatarken donuyormuydun ilk gün falan yoksa sırt üstümü yattın hocanın
Hemsire bana yatış pozisyonunuz gebelik testinizi etkilemez demisti ben ilk günden yüzüstü falanda yatiyorum nasil rahat ediyorsam ama sen eger bisi olur mu diye stres yapacaksan kafanin rahat olduğu pozisyonda yat :) stres yapmadigin her pozisyon sen ve bebegin için en iyisiİlk gün biraz sırt üstü yattım ama diğer günler yan yattım arada bacaklarımı da topladım kıvırdım yoksa yatılmıyorkisadece yüzüstü yatma
Yok yüzüstü yatmam zaten normalde de biliyomda aynen ya çok zormuş hareketsiz kalmak sağlıktan önemlisi yok bu hayattaİlk gün biraz sırt üstü yattım ama diğer günler yan yattım arada bacaklarımı da topladım kıvırdım yoksa yatılmıyorkisadece yüzüstü yatma
Bugün istediğim gibi yatacağım yoksa olmayacak çok stres olacağım aslında nasıl rahat ettiğimiz önemli ama yinede vicdani rahat olsun istiyor insanHemsire bana yatış pozisyonunuz gebelik testinizi etkilemez demisti ben ilk günden yüzüstü falanda yatiyorum nasil rahat ediyorsam ama sen eger bisi olur mu diye stres yapacaksan kafanin rahat olduğu pozisyonda yat :) stres yapmadigin her pozisyon sen ve bebegin için en iyisi
Haklısın aslında insan rahat yatmak istiyor. Ama transferden çıkarken doktor dedi bugün uzan dinlen yarın kalabilirsin yan yatabilirsin ama yüzüstü yatma dedi o yüzden yüzüstü yatmıyorum istersen yüzüstü yatma sende karnın yere gelmesin. Gebelerde de iğne vururken yüzüstü döndermezler hiç yan çevirirler. Nasıl hissediyorsun kendini çok senin embri tek miydi kalite neydi kaçıncı gündüHemsire bana yatış pozisyonunuz gebelik testinizi etkilemez demisti ben ilk günden yüzüstü falanda yatiyorum nasil rahat ediyorsam ama sen eger bisi olur mu diye stres yapacaksan kafanin rahat olduğu pozisyonda yat :) stres yapmadigin her pozisyon sen ve bebegin için en iyisi
Hiç sorma valla gerçekten sağlık gibisi yokYok yüzüstü yatmam zaten normalde de biliyomda aynen ya çok zormuş hareketsiz kalmak sağlıktan önemlisi yok bu hayatta
Benimde yok korkma yerleşme herkeste olan bişey değilmis zaten belirtide hap iğne lerden falan kaynaklıdır göğüs hassasiyeti benim 7 8.gunden sonra başladı hala devam dokunulmuyo dediğin gibi arada kramp lar var oda her gün iğne vuruyorum ben şahsen ona bağlıyorumNosking bacış benim bugün 7. Gün yerleşme kanaması falan yok ağrı sızı da yok hiç bişey hissetmiyorum ya biraz göğüste hassasiyet var birazda adet olacakmış ağrısı oluyor sabah uyandığımda falan senşn bu zamanlar belirtin var mıydı
Ya ben yüz üstü falan uyurum yani dikkat etsemde alışkanlık uyurken kesin geçiyorumdur o pozisyona o yüzden hiç takılmadım yani bebek büyük olsa tabiki yatamazsin zaten ama dediğim gibi nasil rahatsam öyle yattım ama hep yattım yaniHaklısın aslında insan rahat yatmak istiyor. Ama transferden çıkarken doktor dedi bugün uzan dinlen yarın kalabilirsin yan yatabilirsin ama yüzüstü yatma dedi o yüzden yüzüstü yatmıyorum istersen yüzüstü yatma sende karnın yere gelmesin. Gebelerde de iğne vururken yüzüstü döndermezler hiç yan çevirirler. Nasıl hissediyorsun kendini çok senin embri tek miydi kalite neydi kaçıncı gündüben hala hiç bişey hissetmiyom ya 7. Günüm bugün
Aynı günde kan vericez inşallah güzel haber veririzYa ben yüz üstü falan uyurum yani dikkat etsemde alışkanlık uyurken kesin geçiyorumdur o pozisyona o yüzden hiç takılmadım yani bebek büyük olsa tabiki yatamazsin zaten ama dediğim gibi nasil rahatsam öyle yattım ama hep yattım yaniBenim bugün 10.günüm tek embriyo 4bb 5.gün embriyosu idrar testi pozitif ama kan henüz vermedim 12.günü bekliyorum :) pazartesi kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?