Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kizlar bende varim 2.negatif sonrası carsmba opu oldum.doktrm ilaki taze transfer yapalim diyor bgun aricklardi daha aramadilar sanrm gec ariyor wmbryolpglar

Hayırlı olsun cuma günü mübarek günde transfer olacaksın çok güzel Allahın izniyle kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Cnm sendemi taze olcsksn banada estrofem verdi gunde 3 estrofem kapsül verdi fitil olarak smdlk okdar sanadami aynilarni verdi

Kizlar bende varim 2.negatif sonrası carsmba opu oldum.doktrm ilaki taze transfer yapalim diyor bgun aricklardi daha aramadilar sanrm gec ariyor wmbryolpglar
Hayırlı olsun 2 negatif dondurulmuş embriyo transferi mi olmuştu o yüzden mi taze diyor acaba sıkıntı yapma ararlar geç arıyorlar bazen malesef

Bu eşlere zaten hicbir şey söylememek lazım vur diyorsun öldürüyorlar. 14 gün de beklenir mi vicdansız doktor kendi tüp bebek yaptırmamış demek ki
Kendi yaptıraydı da göreydim ben ama 14 gün çok fazla zaten yaa bence net Bi kere konuşmak için 14. Gün istedi ama pazartesi benim 9. Günüm eczaneden gebelik testi alıp yapıcam valla ama sanki içim bomboş yaaa bişey hissetmiyom bacış ya Bi de gene değerim az mı çıkacak korkusu var negatiften ziyade o değer artışından korkuyorum

Hayırlı olsun 2 negatif dondurulmuş embriyo transferi mi olmuştu o yüzden mi taze diyor acaba sıkıntı yapma ararlar geç arıyorlar bazen malesef
Ilki 1 tane taze.3gun ztn onu saymiom cok kotuydu esimin degerleri 2nci 2tane dondrlms 5 gn koydu tuttu kanamayls dusdu 38 gunlukken ben de kendi kendme diyorums smdi rahmim acaba dondrlms embryoyoyumu kabul ediyor die napm insan dusunuo hepsini

Ben de kendimi bildiğim için eczaneye her gidişimde test aldım, eşimin haberi yok şimdiden stokladım valla. Cuma günü transferim var, salıdan itibaren başlarım yapmaya
En iyisini yapmışsın valla. Bütün çileyi çeken biz adamlar bi de sabret demiyor mu o an ben bununla niye evlendim ki düşüncesi gelip geçiyor kafamdan anlık Kocalarımıza yapsalar transferi kaç gün dayanırlar acaba test yapmadan

Hayırlı olsun cuma günü mübarek günde transfer olacaksın çok güzel Allahın izniyle kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Allah razı olsun canım, darısı senin başına en kısa zamanda inşallah, içine yeni transferin heyecanı düşünce daha kolay atlatıyorsun Allah sana güç kuvvet versin hemen toparlan inşallah

Ilki 1 tane taze.3gun ztn onu saymiom cok kotuydu esimin degerleri 2nci 2tane dondrlms 5 gn koydu tuttu kanamayls dusdu 38 gunlukken ben de kendi kendme diyorums smdi rahmim acaba dondrlms embryoyoyumu kabul ediyor die napm insan dusunuo hepsini
Gerçekten düşünmeden insan kendini alamıyor benim 2 taze transfer pozitif ama düşükle sonuçlandı bir dondurulmuş negatif şuanntek embriyo kaldı dondurulmuş ondan pek umudum yok galiba bende taze transfer oluyor ama oda düşüyor onun için sordum benim doktor taze transfer de pozitif göründe 3.denemeyi taze yaptı yine düşük oldu düşük olduğu için taze denemek istiyor olabilir doktorun

testi geçtim transfere bile dayanamaz onlar, daha ilk muayenede çataldan kalkar kalmaz pırrrr arkasına bakmadan kaçar benimki

Allah razı olsun canım, darısı senin başına en kısa zamanda inşallah, içine yeni transferin heyecanı düşünce daha kolay atlatıyorsun Allah sana güç kuvvet versin hemen toparlan inşallah
Amin inşaAllah cümlemizden umarım öyle olur ama pek umutlu değilim dondurulmuş embriyo tutunuyor benim ama bakalım nasip

Ben de kendimi bildiğim için eczaneye her gidişimde test aldım, eşimin haberi yok şimdiden stokladım valla. Cuma günü transferim var, salıdan itibaren başlarım yapmaya
Evde benimde var da annemlerde kalıyorum transfer gününden beri burda da almak istemiyorum üzülüp onları da üzmemek için

Geçen sefer yaşadın ya haklı olarak korkman çok doğal. Ama şöyle düşün, çıkacak değere sen müdahale edemiyorsun. Yükselip düşmesine de aynı şekilde. Ne yaşanacaksa başımıza gelecek engel olamıyoruz malesef.
Ben de kontrollere gitmeden önce başlıyordum hep acaba yukseldi mi, acaba kese büyüdü mu, ya kalbi durduysa, ya gelişimi durduysa... Sonra dedim saçmalama ya bi sakin ol. Kalbi dursa elimden bir şey gelir mi? Gelişimi durduysa bir şey yapabilir miyim? Bunları engelleyebilir miyim? Hayır. Bunları yaşayacaksam yaşayacağım zaten. Böyle düşünmeye başlayınca bi rahatladım. Inan rahatlayınca zaten her şeyin ıyi olacağına inanıyorsun
Inşallah ikisi de seninle kalacak bu sefer

Benim de ilki tazeydi düşük oldu, şimdi dondurulmuş olacak, embriyo sağlıklıysa her türrlü tutuyor bence

Ay transferi geçtim ilk muayene de gider benimki kan vermeden kaçıp bana kendi de diyo gerçekten iyi ugrasiyosun sabrediyosun diye hakkımı veriyo sabırsız erkekler ugrasmazlar bu kadar

Amin inşaAllah cümlemizden umarım öyle olur ama pek umutlu değilim dondurulmuş embriyo tutunuyor benim ama bakalım nasip
Öyle düşünme canım, ben de diğer transferden farklı ilaçlar kullanmak istedim bu sefer, doktora tek tek sordum prednol, embriyo yapıştırıcı, intralipid serum vs. Hiç birine gerek yok, embriyon kaliteli zaten. sağlam ve sağlıklıysa tutunacak ve devam edecek dedi

Doğru diyorsun bacım çok doğru sonuç ne olursa olsun elden bişey gelmeyecek netice neyse onunla yüzleşicez mecburen bakalım ya sabır diyip bekliyorum ama çatlayacam artık sen ne hissediyorsun benimle ilgili ay utanmasam fal bakacam elimde testim olsa şimdi işeyecem töbe töbeee

2 taze transfer den pozitif görünce bilmiyorum hoş oda gelişmiyor pozitif görmek önemli değil hayırlısı artık Rabbim ol dedikten sonra önüne kimse geçemez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…