- 28 Mart 2018
- 750
- 473
- 103
- 37
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #12.761
Cnm sendemi taze olcsksn banada estrofem verdi gunde 3 estrofem kapsül verdi fitil olarak smdlk okdar sanadami aynilarni verdiHayırlı olsun cuma günü mübarek günde transfer olacaksın çok güzel Allahın izniyle kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Hayırlı olsun 2 negatif dondurulmuş embriyo transferi mi olmuştu o yüzden mi taze diyor acaba sıkıntı yapma ararlar geç arıyorlar bazen malesefKizlar bende varim 2.negatif sonrası carsmba opu oldum.doktrm ilaki taze transfer yapalim diyor bgun aricklardi daha aramadilar sanrm gec ariyor wmbryolpglar
Kendi yaptıraydı da göreydim ben ama 14 gün çok fazla zaten yaa bence net Bi kere konuşmak için 14. Gün istedi ama pazartesi benim 9. Günüm eczaneden gebelik testi alıp yapıcam vallaBu eşlere zaten hicbir şey söylememek lazım vur diyorsun öldürüyorlar. 14 gün de beklenir mi vicdansız doktor kendi tüp bebek yaptırmamış demek ki
Ilki 1 tane taze.3gun ztn onu saymiom cok kotuydu esimin degerleri 2nci 2tane dondrlms 5 gn koydu tuttu kanamayls dusdu 38 gunlukken ben de kendi kendme diyorums smdi rahmim acaba dondrlms embryoyoyumu kabul ediyor die napm insan dusunuo hepsiniHayırlı olsun 2 negatif dondurulmuş embriyo transferi mi olmuştu o yüzden mi taze diyor acaba sıkıntı yapma ararlar geç arıyorlar bazen malesef
En iyisini yapmışsın valla. Bütün çileyi çeken biz adamlar bi de sabret demiyor mu o an ben bununla niye evlendim ki düşüncesi gelip geçiyor kafamdan anlıkBen de kendimi bildiğim için eczaneye her gidişimde test aldım, eşimin haberi yokşimdiden stokladım valla. Cuma günü transferim var, salıdan itibaren başlarım yapmaya
Allah razı olsun canım, darısı senin başına en kısa zamanda inşallah, içine yeni transferin heyecanı düşünce daha kolay atlatıyorsunHayırlı olsun cuma günü mübarek günde transfer olacaksın çok güzel Allahın izniyle kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Gerçekten düşünmeden insan kendini alamıyor benim 2 taze transfer pozitif ama düşükle sonuçlandı bir dondurulmuş negatif şuanntek embriyo kaldı dondurulmuş ondan pek umudum yok galiba bende taze transfer oluyor ama oda düşüyor onun için sordum benim doktor taze transfer de pozitif göründe 3.denemeyi taze yaptı yine düşük oldu düşük olduğu için taze denemek istiyor olabilir doktorunIlki 1 tane taze.3gun ztn onu saymiom cok kotuydu esimin degerleri 2nci 2tane dondrlms 5 gn koydu tuttu kanamayls dusdu 38 gunlukken ben de kendi kendme diyorums smdi rahmim acaba dondrlms embryoyoyumu kabul ediyor die napm insan dusunuo hepsini
En iyisini yapmışsın valla. Bütün çileyi çeken biz adamlar bi de sabret demiyor mu o an ben bununla niye evlendim ki düşüncesi gelip geçiyor kafamdan anlıkKocalarımıza yapsalar transferi kaç gün dayanırlar acaba test yapmadan
Amin inşaAllah cümlemizden umarım öyle olur ama pek umutlu değilim dondurulmuş embriyo tutunuyor benim ama bakalım nasipAllah razı olsun canım, darısı senin başına en kısa zamanda inşallah, içine yeni transferin heyecanı düşünce daha kolay atlatıyorsunAllah sana güç kuvvet versin hemen toparlan inşallah
Yok çok istikrarliyim 4 senedir negatif görüyorum moral bozmamak için yapmıyorum hiç tedavilerimdeMaşallah nasıl dayanıyonuz ya ben şimdiye 6 tane test yapmıştım valla
Evde benimde var da annemlerde kalıyorum transfer gününden beri burda da almak istemiyorum üzülüp onları da üzmemek içinBen de kendimi bildiğim için eczaneye her gidişimde test aldım, eşimin haberi yokşimdiden stokladım valla. Cuma günü transferim var, salıdan itibaren başlarım yapmaya
Geçen sefer yaşadın ya haklı olarak korkman çok doğal. Ama şöyle düşün, çıkacak değere sen müdahale edemiyorsun. Yükselip düşmesine de aynı şekilde. Ne yaşanacaksa başımıza gelecek engel olamıyoruz malesef.Kendi yaptıraydı da göreydim ben ama 14 gün çok fazla zaten yaa bence net Bi kere konuşmak için 14. Gün istedi ama pazartesi benim 9. Günüm eczaneden gebelik testi alıp yapıcam vallaama sanki içim bomboş yaaa bişey hissetmiyom bacış ya Bi de gene değerim az mı çıkacak korkusu var negatiften ziyade o değer artışından korkuyorum
Benim de ilki tazeydi düşük oldu, şimdi dondurulmuş olacak, embriyo sağlıklıysa her türrlü tutuyor benceIlki 1 tane taze.3gun ztn onu saymiom cok kotuydu esimin degerleri 2nci 2tane dondrlms 5 gn koydu tuttu kanamayls dusdu 38 gunlukken ben de kendi kendme diyorums smdi rahmim acaba dondrlms embryoyoyumu kabul ediyor die napm insan dusunuo hepsini
Seninki de abartma diyor mu böyle şeylerdetesti geçtim transfere bile dayanamaz onlar, daha ilk muayenede çataldan kalkar kalmaz pırrrr arkasına bakmadan kaçar benimki
Öyle düşünme canım, ben de diğer transferden farklı ilaçlar kullanmak istedim bu sefer, doktora tek tek sordum prednol, embriyo yapıştırıcı, intralipid serum vs. Hiç birine gerek yok, embriyon kaliteli zaten. sağlam ve sağlıklıysa tutunacak ve devam edecek dediAmin inşaAllah cümlemizden umarım öyle olur ama pek umutlu değilim dondurulmuş embriyo tutunuyor benim ama bakalım nasip
Doğru diyorsun bacım çok doğru sonuç ne olursa olsun elden bişey gelmeyecek netice neyse onunla yüzleşicez mecburen bakalım ya sabır diyip bekliyorum ama çatlayacam artıkGeçen sefer yaşadın ya haklı olarak korkman çok doğal. Ama şöyle düşün, çıkacak değere sen müdahale edemiyorsun. Yükselip düşmesine de aynı şekilde. Ne yaşanacaksa başımıza gelecek engel olamıyoruz malesef.
Ben de kontrollere gitmeden önce başlıyordum hep acaba yukseldi mi, acaba kese büyüdü mu, ya kalbi durduysa, ya gelişimi durduysa... Sonra dedim saçmalama ya bi sakin ol. Kalbi dursa elimden bir şey gelir mi? Gelişimi durduysa bir şey yapabilir miyim? Bunları engelleyebilir miyim? Hayır. Bunları yaşayacaksam yaşayacağım zaten. Böyle düşünmeye başlayınca bi rahatladım. Inan rahatlayınca zaten her şeyin ıyi olacağına inanıyorsun
Inşallah ikisi de seninle kalacak bu sefer
Demez mi diyor tabiSeninki de abartma diyor mu böyle şeylerdemuayeneyi bırak adet olsalar cinsiyet değiştirirler
2 taze transfer den pozitif görünce bilmiyorum hoş oda gelişmiyor pozitif görmek önemli değil hayırlısı artık Rabbim ol dedikten sonra önüne kimse geçemez zatenÖyle düşünme canım, ben de diğer transferden farklı ilaçlar kullanmak istedim bu sefer, doktora tek tek sordum prednol, embriyo yapıştırıcı, intralipid serum vs. Hiç birine gerek yok, embriyon kaliteli zaten. sağlam ve sağlıklıysa tutunacak ve devam edecek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?