Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ben öteki transferimde yaşadım canım korkma normal o ilaçların etkisi. Bacaklarım yanaklarım falan yanıyordu adeta

Hiç öyle az kalmış diye düşünmeyin benimde bahçecide aralıkta yumurta toplama oldu 17 taneden sadece 6. Gün 1 i dondurulabildi sizinki gayet güzel bi sayı moralinizi bozmayın sakın Kalitelerini sordunuz mu dondurulan embriyolarınızın?

Kalite olarak gebelik olusturulabilecek 2 tane embriyonuz donduruldu 4 tanesi için yarin arayacağız dedi senin tedavi ne asamada

Kalite olarak gebelik olusturulabilecek 2 tane embriyonuz donduruldu 4 tanesi için yarin arayacağız dedi senin tedavi ne asamada
Adetimi bekliyorum işte 2. Günü gel herşey normalse transfer tarihi belirleyelim dediler. Aradıklarında öyle diyolar gebelik vadeden bi embriyo diye ekstradan sorarsanız söylüyor telefonda embriyolog. Ben sordum mesela 4bc dedi internetten baktım çok da iyi değilmiş kalitesi ama nasip tabiki bakalım.

Hangi bahcecide tedavi goruyorsun canim doktorun kim ya valla nasip benim 2 tup bebeğimle benim yumurta cok kaliteli dediler arkadaşa orta kaliteli dediler onun tuttu benim tutmadı nasippp

Ben öteki transferimde yaşadım canım korkma normal o ilaçların etkisi. Bacaklarım yanaklarım falan yanıyordu adeta
Ya ben transferden sonra daha cok usudum aslinda ya gecen seferde 6.7. Gunde baslamisti ates nlblm korktum ya sumdi boyle gogsumde resmen ates parcasi var ama ayaklarim.soguk bi degisik

Hangi bahcecide tedavi goruyorsun canim doktorun kim ya valla nasip benim 2 tup bebeğimle benim yumurta cok kaliteli dediler arkadaşa orta kaliteli dediler onun tuttu benim tutmadı nasippp
Ankara bahçeci berfu hocadayım ondan önce de 2 kere novaartta mehmet erdem deydim erkek infertilitesi bizimki. Sizin sıkıntınız neydi önceki denemeniz nerdeydi? İnşalllah bu seferki tutar canım

Ankara bahçeci berfu hocadayım ondan önce de 2 kere novaartta mehmet erdem deydim erkek infertilitesi bizimki. Sizin sıkıntınız neydi önceki denemeniz nerdeydi? İnşalllah bu seferki tutar canım
Bende Selen hocanın hastasıyım benim bir hacettepe biri zubeyde hanim bizim sebepsiz inferlite dediler ama yumurtalar çok geç buyudu o kadar çok igne vuruldum ki sorun buymuş demekki önceki merkezlerdede ilkinde 3 diğerinde 8 yumurta toplanmıştı 1 tane dondurulmuş yoktu bakalim nasip senin gittim genetik incelemeye

Selen hocayı da instagramdan takip ediyorum baya başarılı bi doktor bence. Yok genetiğe gönderilcek embriyom kalmadı ki malesef şöyle 2-3 tane kalsa gönderirdik çünkü eşimde y delasyonu var bebege geçmesin diye ama zaten bir tane kaldı ya tutarsa yapca çok da umudumuz yok açıkcası

Oyle deme Rabbım bilir umudunu kaybetme ben cok üzüldüm emriyo az kaldı diye gorumcemin yumurtalık larinda kist kanser çıktı cok az şansı var tup bebek için onu düşündük ce halime şükrediyorum o yüzden halimize şükür Rabbım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

İnşallah canım benim, olacak inşallah. Biz de ilk evlendiğimiz yıl korunduk deli gibi, şak diye olur sandık Böyle zor olduğunu bilsem ilk geceden başlardım çalışmalara
Kısmet ya bende evlendiğim günden beri korunmadım güya ama 1 sene ben ne olduğunu anlamaya çalışmayla geçti e 5-6 ayda kocayı muayeneye ikna etmeyle geçti derken şimdi tüp bebek uğraşlarındayız..herşey zamanını bekliyor bir şekilde

Onlardan da dondurulan olur inşaallah canım merak etme. Benim 2 tane kalmıştı 6. Güne, ikisi de blast olup donduruldu.

Rabbim şifa versin ona da

Yarin belli olacak insallah Rabbım büyük o kadar caba gösteriyoruz ki Rabbım görür insallah
Benim hiç 5. Güne gidememişti embriyolarım. Bu son tedavide 2 tane 5. Gün dondurdular ya dünyalar benim olmuştu diğerlerini hiç düşünmedik bile. Onlar da süpriz oldu. Hayatım 7 8 tane embriyon olsa hepsini transfer ettiremezsin ki. Ilk 2 3 tane tutsa, bu sefer de kalanları imha ettireceğin için üzülecektin. Bence 3 4 gayet güzel. Hayırlısıyla tutunsunlar inşaallah

Insallah Allah razı olsun canim cokkk haklısın nasılsın benimde ilk defa bu kadar toplandı donduruldu senin ne aşamada tedavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…