- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.341
Amin inşaAllah kanama devam ediyor bugun kontrol var umarım parça falan kalmamıştır biran önce ailemin yanına gitmek istiyorumCanim benim Amin Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah
Sen nasılsın düşük tamamen gerçekleştimi
gözünaydın Allah razı olsunBetam 149 çıktıÇarşamba kendi doktoruma gidecem kan vermek için tekrar gidecem kizlar namazımı kılıp aglayarak sizlere de dua ettim
merhaba canım nasılsın durumun nasılAmin inşaAllah kanama devam ediyor bugun kontrol var umarım parça falan kalmamıştır biran önce ailemin yanına gitmek istiyorum
Allah sabırlar versin ikisindede aynı yerdemi tedavi oldunKizlar ben 6. ve 8. gunde negatif gormustum, dun 10. gunde 2 test yaptim asiri soluk bir ikinci cizgi belirdi yine de cok umit baglamamistim tabii bugun kan verdim 11. gun ve sonuc negatif. Bu ikinci denemeydi geriye son bir donmus embriyo kaldi simdi bu 3. seferde napayim hic bilemiyorum.
Hayırli olsun tatlım inşallah güzelce ilerler kasık ağrısı nasıldı tarif edebilir misin?Günaydın güzel anne adayları. Ben geçende yazmıştım 5.gün 2 tane embriyo transferi olmuştu diye. Kasık ağrılarım vardı. Bu sabah dayanamayıp test yaptım transfer gününü saymazsak 5.gün. resimde çizgi hafif çıkmş ama normalde daha pembe. Hamilemiyimdir sizce. Prodoctor marka test güvenilirmidir ?
Hadi hayırlı haberler al inşallah bugün saat kaçta kontrolünAmin inşaAllah kanama devam ediyor bugun kontrol var umarım parça falan kalmamıştır biran önce ailemin yanına gitmek istiyorum
Biz 14 tane gönderdik genetiğe 4 tane sağlıklı geldi. Düşük yapmaya o kadar alıştım ki korkuyorum pgt den gelmiş olsa bile. Allahım hayırlısını versn hepimizeKayıpların için üzüldüm canım,bu tedavinle Allah yerini doldursun inşallahteste gönderince kafan rahatlamıştır,sonucu da güzel olacak inşallah kaç embriyo gönderdiniz genetiğe
Kesinlikle evetGünaydın güzel anne adayları. Ben geçende yazmıştım 5.gün 2 tane embriyo transferi olmuştu diye. Kasık ağrılarım vardı. Bu sabah dayanamayıp test yaptım transfer gününü saymazsak 5.gün. resimde çizgi hafif çıkmş ama normalde daha pembe. Hamilemiyimdir sizce. Prodoctor marka test güvenilirmidir ?
Teşekkür ederim inşallah isteyen herkes mutlu haberi alır yorulmadan pes etmedenHayırlı olsun inşallh güzel haberler verirsin
Merhaba tatlım iyiyim şükür daha da iyi olur Allahın izniyle kafa dağıtmaya toparlamaya çalışıyorum sen nasılsınmerhaba canım nasılsın durumun nasıl
Ne kadar bekledin tatlım düşükten sonra hayırlısıyla kucağına al inşaAllah benimde tek embriyo kaldı Rabbim onlara can versin inşaAllahKizlar dusukten sonra kendimi topladim dondurulmus embriyo icin bugun kontrole geldim onay verirse subata sarkar buyuk ihtimal tek embriyom dua edin olurmu hamis anneler
14.30 da inşaAllah kan uyuşmazlığı iğnesi de vurdurmak istiyorum bakalımHadi hayırlı haberler al inşallah bugün saat kaçta kontrolün
iyiym şükür bende . kendi kendine mi düşürdünMerhaba tatlım iyiyim şükür daha da iyi olur Allahın izniyle kafa dağıtmaya toparlamaya çalışıyorum sen nasılsın
Düşük ilacı kullandım ama evde kendim düşürdüm şükür kürtaj kelimesi bile tedirgin ediyor beni bugun kontrol de sıkıntı çıkmazsa bunu da atlatmış olucam Allahın izniyleiyiym şükür bende . kendi kendine mi düşürdün
Tebrik ederim maşallah kaçıncı gününde 149 çıktıBetam 149 çıktıÇarşamba kendi doktoruma gidecem kan vermek için tekrar gidecem kizlar namazımı kılıp aglayarak sizlere de dua ettim
12 günde canimm yarın tekrarlayacagim transferimi yapan doktora gidip sesi çok iyiydi değer nasıl hocam diye sorduğumda inşallah sağlıkla ilerlerTebrik ederim maşallah kaçıncı gününde 149 çıktı
İnşallah canım. Çok güzel değerin daha da artar umarım sağlıkla ilerler12 günde canimm yarın tekrarlayacagim transferimi yapan doktora gidip sesi çok iyiydi değer nasıl hocam diye sorduğumda inşallah sağlıkla ilerlerdarısı sana canım
İnşallah kuzum ben daha göremedim çift çizgiyi sabah test yaptım 2.cizgi siliktiİnşallah canım. Çok güzel değerin daha da artar umarım sağlıkla ilerlerhenüz beta veremedim ben idrar ile takip ediyorum 12. Günde vericem kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?