- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #13.901
Önceki transferimde de boyleydim negatifti sırf o merkezin kalitesine guvenmedigim için ya İstanbul'a gittik çok emek verdik İnankı zorunda zoruydu inşallah senin gibi olur Çarşamba test günüm ama ben pazar yaptıracagim çıkar diye düşünüyorum Çarşamba yine yaptırırımKuzum belkide benin gibi olursun bende bisi hissetmedim en son gun ama simdi cikti cok sukur seninde oyle olur birde olumlu dusun nolur jotu dusunme kac gunun var daha
Ay hadi inşallah ikisi de benimledirAyyy masallah cok iyi cook iyi yavrumm seninki tamam ozman ikizler tuttusimdi bidaha yaptiracaksin dimi 2 gun sonraa ayy rabbim insallah saglikla kucagina aldirmayida nasip etsin ay bugun cok guzel gun ya
Canim sen umut tup bebege giddiyordun dimi bende ordaydim ve aldirdim ordan baska yerde transfer oldumÖnceki transferimde de boyleydim negatifti sırf o merkezin kalitesine guvenmedigim için ya İstanbul'a gittik çok emek verdik İnankı zorunda zoruydu inşallah senin gibi olur Çarşamba test günüm ama ben pazar yaptıracagim çıkar diye düşünüyorum Çarşamba yine yaptırırım
Aminn aminnnn insallah bu ayy bol boll hamisss haberi alirizzz insalahbh ayy ustumden yuk kalkti yaaaAy hadi inşallah ikisi de benimlediraynen ya bugün çok güzel haberler aldık devamı da gelsin inşallah diğer kızçelerimiz de devam ettirsinler onlarda pozitiflensin
Sorma valla hem de nasıl Bi yükAminn aminnnn insallah bu ayy bol boll hamisss haberi alirizzz insalahbh ayy ustumden yuk kalkti yaaa
Bin sukurrr bin sukurrrrrSorma valla hem de nasıl Bi yük
Evet canim önce Konya'da yaptırmıştım şimdi bunu umutta yaptırdım insan biryerlerde tıkanıyor işte bahçecinin fiyatında çok yüksek biliyorsun ha deyince hemen başlanmıyor ya off hemen toparlanmaliyim yine bukadar umutsuzum kişiliğim bu pozitif olamadım hayatım boyunca birazda garantici biriyim hiç birşey bitmedi hemen silkeleniyorum rabbim ol der ve olur transferimde cuma günüydü mübarek gün rabbim dualarımızı kabul etsin bende haykirayim sizler gibiCanim sen umut tup bebege giddiyordun dimi bende ordaydim ve aldirdim ordan baska yerde transfer oldum
Koru dusunme sakinn bak hep dua et cunki baska elden bisi gelmiyor canim rabbin dilerim bu mubarek cuma gecesi dualarini dualarimizi labul etsin insallahhhh
Aminn canim aminn allah buyuk bende senin gibiyim inan garanticiyim cok ve okdar iyi anliyorumki seni bu surec cok zor ya cookEvet canim önce Konya'da yaptırmıştım şimdi bunu umutta yaptırdım insan biryerlerde tıkanıyor işte bahçecinin fiyatında çok yüksek biliyorsun ha deyince hemen başlanmıyor ya off hemen toparlanmaliyim yine bukadar umutsuzum kişiliğim bu pozitif olamadım hayatım boyunca birazda garantici biriyim hiç birşey bitmedi hemen silkeleniyorum rabbim ol der ve olur transferimde cuma günüydü mübarek gün rabbim dualarımızı kabul etsin bende haykirayim sizler gibi
Tamam canım benim sizlerde duanizda bana yer verin sen bu transferini nerde oldun embriyo taşırken sorun oldumu? Orda kim yaptı transferiniAminn canim aminn allah buyuk bende senin gibiyim inan garanticiyim cok ve okdar iyi anliyorumki seni bu surec cok zor ya cook
Bak ne guzel gunde tranfer olmusun rabbim o guzel mubarek gunun yuzusuyi hurmetine hayirlisiylan gebelik versin sana insallah kardess bak bisi diycem sana internete yaz ismi azam duasi diye o dua yi ne zaman yapsam kabul olur hacet namazi kil ustine bide bunu oku kardesim inanarak yap
Rabbim yardimcin olsunn insallahhh
Etmez olurmuyum ya ederim aklima geldikce edicem kardesTamam canım benim sizlerde duanizda bana yer verin sen bu transferini nerde oldun embriyo taşırken sorun oldumu? Orda kim yaptı transferini
5bin değil canım 5750 dondurulmuş transfer ücreti hepsini tasidin nasıl oldu iki merkezide bilgilendirdin öylemi alla benim Dr geldi pıt koydu gitti bilemedim ki ne ara olduEtmez olurmuyum ya ederim aklima geldikce edicem kardes
Valla sorun olmadi hic canim.adatipda bulent duran yapti (sakarya) ve birsa tranfer ucreti 3750 tl orsa 5bin istiyolar asiei pahali ya ve bahcecisen daha farkli bir ilaclar verdiler mesela bana tranfer oncesi jeligra verdiler erkek icin viyagraymis o ilac ixinde bi etken madde varmis vajinamin icine siktim sonra tranfer oldum catlatma ignei vurdurdular bana yine icimede bthc olsun diye yani cok memnun kaldim bide kisa surmedi benim mesela tranferim hemen pit diye koymadi doktor ugrasti dogru yeri bulmak icin onun disinda geri kalanda benle alakali zaten
Ozman artirmislar kuzum 2020deki fiyati5bin değil canım 5750 dondurulmuş transfer ücreti hepsini tasidin nasıl oldu iki merkezide bilgilendirdin öylemi alla benim Dr geldi pıt koydu gitti bilemedim ki ne ara oldu
Anladım canım o yastık olayını önceki transferden bilince ben eşime çektirdim yastığı oradaki görevli kız gelip benim yatağın başlığını kaldırdı bende şaşırdım hatta neyse vardır bildikleri dedik öyle yattimOzman artirmislar kuzum 2020deki fiyati
Aynen iki tarafida ben embriyolari tasiycam diye soyluyosun tasiycagin yer sana tank veriyor icine koyuyolar onu sonra sen yeni merkezine goturuyorsun
Ya iste ilk bahcecidede bana oyle oldu hemen geldi gitti koydu bitti anlamdim bile valla burda beni 1 saat yatrdilae sonra basima yastik bile koydurmadilar dusun
Ya simsi yapacak birsey yok insalalh tutar canim olumlu dusun biliyor hem maddi manevi asiei zor cunki allah yardimcim olsun insallahhAnladım canım o yastık olayını önceki transferden bilince ben eşime çektirdim yastığı oradaki görevli kız gelip benim yatağın başlığını kaldırdı bende şaşırdım hatta neyse vardır bildikleri dedik öyle yattim
İnşallah canım benim rabbim saglikli hayırlı evlat versin vakti gelmişse olacak gelmemisse ne yapsak boş....Ya simsi yapacak birsey yok insalalh tutar canim olumlu dusun biliyor hem maddi manevi asiei zor cunki allah yardimcim olsun insallahh
Canım nolur üzülme, bak belirti dediğin ilaçlardan kaynaklanıyor, ben daha transfer olmadım, ama progesterona başladığımdan beri kasık ağrılarım başladı, su gibi akıntı başladı, iştahım arttı. Belli ki ilaçlardan kaynaklanıyor bazı şeyler. O yüzden üzülme hiç, inşallah çıkacaktır testte canımÖnceki transferimde de boyleydim negatifti sırf o merkezin kalitesine guvenmedigim için ya İstanbul'a gittik çok emek verdik İnankı zorunda zoruydu inşallah senin gibi olur Çarşamba test günüm ama ben pazar yaptıracagim çıkar diye düşünüyorum Çarşamba yine yaptırırım
Bu yüksek çıktı ya istemez diye düşündüm canım. Bunu ver daha vermezsin amaİnşallh kofimhaber verdim 14. Günü kanı istedi çift embriyo olduğu için benim kaderim beta vermek diğerinde 5-6 kere vermiştim
Sanırım çift embriyo olduğu için 14. Günkü kanı istiyormuş. Gerçi yine isterdi artış görmek için kese bin civarında görünüyomuş galibaBu yüksek çıktı ya istemez diye düşündüm canım. Bunu ver daha vermezsin ama
Umut bebek neden umutsuzluğa kapılıyor acabaAnladım canım o yastık olayını önceki transferden bilince ben eşime çektirdim yastığı oradaki görevli kız gelip benim yatağın başlığını kaldırdı bende şaşırdım hatta neyse vardır bildikleri dedik öyle yattim
Diğerini unut artık canısı, yepyeni bir sayfa açtın herşey çok iyi olacak inşallah. Allah sağlık versinİnşallh kofimhaber verdim 14. Günü kanı istedi çift embriyo olduğu için benim kaderim beta vermek diğerinde 5-6 kere vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?