Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kuzum belkide benin gibi olursun bende bisi hissetmedim en son gun ama simdi cikti cok sukur seninde oyle olur birde olumlu dusun nolur jotu dusunme kac gunun var daha
Önceki transferimde de boyleydim negatifti sırf o merkezin kalitesine guvenmedigim için ya İstanbul'a gittik çok emek verdik İnankı zorunda zoruydu inşallah senin gibi olur Çarşamba test günüm ama ben pazar yaptıracagim çıkar diye düşünüyorum Çarşamba yine yaptırırım

Ayyy masallah cok iyi cook iyi yavrumm seninki tamam ozman ikizler tuttu simdi bidaha yaptiracaksin dimi 2 gun sonraa ayy rabbim insallah saglikla kucagina aldirmayida nasip etsin ay bugun cok guzel gun ya
Ay hadi inşallah ikisi de benimledir aynen ya bugün çok güzel haberler aldık devamı da gelsin inşallah diğer kızçelerimiz de devam ettirsinler onlarda pozitiflensin

Canim sen umut tup bebege giddiyordun dimi bende ordaydim ve aldirdim ordan baska yerde transfer oldum

Koru dusunme sakinn bak hep dua et cunki baska elden bisi gelmiyor canim rabbin dilerim bu mubarek cuma gecesi dualarini dualarimizi labul etsin insallahhhh

Evet canim önce Konya'da yaptırmıştım şimdi bunu umutta yaptırdım insan biryerlerde tıkanıyor işte bahçecinin fiyatında çok yüksek biliyorsun ha deyince hemen başlanmıyor ya off hemen toparlanmaliyim yine bukadar umutsuzum kişiliğim bu pozitif olamadım hayatım boyunca birazda garantici biriyim hiç birşey bitmedi hemen silkeleniyorum rabbim ol der ve olur transferimde cuma günüydü mübarek gün rabbim dualarımızı kabul etsin bende haykirayim sizler gibi

Aminn canim aminn allah buyuk bende senin gibiyim inan garanticiyim cok ve okdar iyi anliyorumki seni bu surec cok zor ya cook
Bak ne guzel gunde tranfer olmusun rabbim o guzel mubarek gunun yuzusuyi hurmetine hayirlisiylan gebelik versin sana insallah kardess bak bisi diycem sana internete yaz ismi azam duasi diye o dua yi ne zaman yapsam kabul olur hacet namazi kil ustine bide bunu oku kardesim inanarak yap

Rabbim yardimcin olsunn insallahhh

Tamam canım benim sizlerde duanizda bana yer verin sen bu transferini nerde oldun embriyo taşırken sorun oldumu? Orda kim yaptı transferini

Tamam canım benim sizlerde duanizda bana yer verin sen bu transferini nerde oldun embriyo taşırken sorun oldumu? Orda kim yaptı transferini
Etmez olurmuyum ya ederim aklima geldikce edicem kardes
Valla sorun olmadi hic canim.adatipda bulent duran yapti (sakarya) ve birsa tranfer ucreti 3750 tl orsa 5bin istiyolar asiei pahali ya ve bahcecisen daha farkli bir ilaclar verdiler mesela bana tranfer oncesi jeligra verdiler erkek icin viyagraymis o ilac ixinde bi etken madde varmis vajinamin icine siktim sonra tranfer oldum catlatma ignei vurdurdular bana yine icimede bthc olsun diye yani cok memnun kaldim bide kisa surmedi benim mesela tranferim hemen pit diye koymadi doktor ugrasti dogru yeri bulmak icin onun disinda geri kalanda benle alakali zaten

5bin değil canım 5750 dondurulmuş transfer ücreti hepsini tasidin nasıl oldu iki merkezide bilgilendirdin öylemi alla benim Dr geldi pıt koydu gitti bilemedim ki ne ara oldu

5bin değil canım 5750 dondurulmuş transfer ücreti hepsini tasidin nasıl oldu iki merkezide bilgilendirdin öylemi alla benim Dr geldi pıt koydu gitti bilemedim ki ne ara oldu
Ozman artirmislar kuzum 2020deki fiyati
Aynen iki tarafida ben embriyolari tasiycam diye soyluyosun tasiycagin yer sana tank veriyor icine koyuyolar onu sonra sen yeni merkezine goturuyorsun
Ya iste ilk bahcecidede bana oyle oldu hemen geldi gitti koydu bitti anlamdim bile valla burda beni 1 saat yatrdilae sonra basima yastik bile koydurmadilar dusun

Anladım canım o yastık olayını önceki transferden bilince ben eşime çektirdim yastığı oradaki görevli kız gelip benim yatağın başlığını kaldırdı bende şaşırdım hatta neyse vardır bildikleri dedik öyle yattim

Ya simsi yapacak birsey yok insalalh tutar canim olumlu dusun biliyor hem maddi manevi asiei zor cunki allah yardimcim olsun insallahh

Ya simsi yapacak birsey yok insalalh tutar canim olumlu dusun biliyor hem maddi manevi asiei zor cunki allah yardimcim olsun insallahh
İnşallah canım benim rabbim saglikli hayırlı evlat versin vakti gelmişse olacak gelmemisse ne yapsak boş....

Canım nolur üzülme, bak belirti dediğin ilaçlardan kaynaklanıyor, ben daha transfer olmadım, ama progesterona başladığımdan beri kasık ağrılarım başladı, su gibi akıntı başladı, iştahım arttı. Belli ki ilaçlardan kaynaklanıyor bazı şeyler. O yüzden üzülme hiç, inşallah çıkacaktır testte canım

Umut bebek neden umutsuzluğa kapılıyor acaba yastıkmış yatak başı kaldırmakmış hepsi tırı vırı emin ol. Bir toz zerresi bırakıyorlar rahmine ve hemen yapışıyor. Tutunup tutunmamasi embriyonun durumuyla ve Allah'ın takdiriyle alakalı hayatım. Ben 2 transferimde saatlerce put gibi yattım da ne oldu? Takılma böyle şeylere akıllı kadınsın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…