- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.101
İyi tabi canım 700-800 bile çıksa 2.testi görmek istiyor doktorlar önemli olan 2 kati düzenli artis içini ferah tut katlanır Allahını izniyleAyy degeriniz cok guzell masllah masallah sizlerede
Ayy yarin 2. Testimi olucam acaba degerim artacak mi cok merak ediyorum korkuyorumda 10. Gun 142 iyi bi deger mi sizce
Bakalim bugun 5. gun hala adet olmadim. Sali doktorla gorusucem o zamana da olmazsam ilac verir herhalde. sonraki deneme icin bir planiniz var mi acaba ? farkli bir method/yontem eklemek gibi?çok geçmiş olsun canım . ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra adet oldum. (sonraki ay 3 güne düştü) nedenim yaşım 39 o yüzden di canım. benim dr. yurtdışında okumuş orda yetişmiş biriydi o da senin dr. aynı kafadaydı . kesinlikle tek diyor başka birşey demiyor . ALLAH yardımız olsun benimde tek embriyom kaldı. şu anda dinleniyorum
Eveet çok heyecanlı yarın senin günün, parfüm falan aıkmadan gelin dediler bana, üzerinizde ağır kokular olmasın dediler, embriyo için iyi bir ortam olmuyormuş koyulduğu esnada koku olmaması gerekiyormuş aklımda bulunsun canım, hayırlı haberlerle gel inşallah sen decanım benim gerçekten dünden beri aklımdan geçirip dua ediyorum sanainşallah tutunacak bebeğin.. şuan aynı bedende ilk gününüz ve inşallah uzun bir süre de böyle olacak ve yarın da sıra bende ah ah çok heyecanlı günler bunlar
büyük ihitmalle sökülmesi için ilaç verir. şu anda dinleniyorum canım sadece doktoru değiştirdim çok yoruldum maddi maneviBakalim bugun 5. gun hala adet olmadim. Sali doktorla gorusucem o zamana da olmazsam ilac verir herhalde. sonraki deneme icin bir planiniz var mi acaba ? farkli bir method/yontem eklemek gibi?
Kız yapamıyorum, acı çekiyorum resmen 1 saattir uğraşıyorum damla damla yapıyorum afedersin, hafiften de ıkınıyorum mecbur, inşallah bişey olmazKiz Allah seni ne olucak sal gitsin rahat yap
Canim benim tekrar hayirlisi olsun hadi bakalım asıl gunler simdi başlıyor bomba soruyu sorayım ne zaman test yapcan
Canim benim şaka bi yana sıkı sıkı tutunsun yavrun sana inş yat dinlen bol bol ilac verdi mi doktorun neler kullanıyorsun simdi ilac olarak
İnşallah ben de güzel haber vermeyi çok istiyorum canım Allah raZı olsunHadi hayırlı olsun canım nasıl geçti transferin iyi misin aldın geldin kuzuyuartık top sende senşn haberini haberini bekliyoruz heyecanla
cok iyi anliyorum biz de agustos ve ocakta denedik ben de son embriyoyu subatta transfer ettirip o da olmazsa 6 ay -1 yil maddi manevi ara vermek istiyorum. Su anda bir psikologa basladim iyi geliyor. Zor zamanlardan geciyoruz gitmiyorsan dusunebilirsin,büyük ihitmalle sökülmesi için ilaç verir. şu anda dinleniyorum canım sadece doktoru değiştirdim çok yoruldum maddi manevi
aa hiç duymamıştım bu parfüm olayını hiç sıkmayayım o zamanEveet çok heyecanlı yarın senin günün, parfüm falan aıkmadan gelin dediler bana, üzerinizde ağır kokular olmasın dediler, embriyo için iyi bir ortam olmuyormuş koyulduğu esnada koku olmaması gerekiyormuş aklımda bulunsun canım, hayırlı haberlerle gel inşallah sen deyaz bize çıkınca, birlikte beklicez test gününü , yarın kaçta transferin
Kız dur daha erken 5. Gün. Kaç embriyo transfer edildi 5. Gündü değil miİnşallah ben de güzel haber vermeyi çok istiyorum canım Allah raZı olsun, 5. Gün başlarım test yapmaya
Evet 2. Test mutlaka isteniyor daha önceki transferde değerim çok düşüktü 12. Gün 88 Di kaç defa beta istendi. Bunda şükür 12. Gün 730 çıktı ama yine istediler kan testi artışa bakılıyormuşİyi tabi canım 700-800 bile çıksa 2.testi görmek istiyor doktorlar önemli olan 2 kati düzenli artis içini ferah tut katlanır Allahını izniyle
keşke gidebilsem ama hasta bir annem var çalışıyorum . ev iş annem derken hiçbirşeye vakit kalmıyor. desteğin için çok sagol canımcok iyi anliyorum biz de agustos ve ocakta denedik ben de son embriyoyu subatta transfer ettirip o da olmazsa 6 ay -1 yil maddi manevi ara vermek istiyorum. Su anda bir psikologa basladim iyi geliyor. Zor zamanlardan geciyoruz gitmiyorsan dusunebilirsin,
Bebeğim ıkınma sakın. İdrar tam geldiğinde çık idrara. Bir de tavsiyem bugün telefondan biraz uzak dur telefon görüşmelerini kısa tut telefon karın bölgene yakın olmasın bunu doktor özellikle söylemişti banaKız yapamıyorum, acı çekiyorum resmen 1 saattir uğraşıyorum damla damla yapıyorum afedersin, hafiften de ıkınıyorum mecbur, inşallah bişey olmazDoktora söyledim, yapmaya çalış çok kötü olursan sonda takalım dedi.
Test günüm 9 şubat ama 5 . Günde başlarım test yapmayagünde 1 tane prolutex iğne, 2 defa crinone jel, 3 tane estrofem folik asit kullanıyorum canım
Psikoloğu ben de düşünmüştüm hani sırf tüp bebek için değil genel manada ruhen yıpranıyoruz vs.. bence çok doğru Bi karar almışsınız gitmekle sizi tebrik etmek istedimcok iyi anliyorum biz de agustos ve ocakta denedik ben de son embriyoyu subatta transfer ettirip o da olmazsa 6 ay -1 yil maddi manevi ara vermek istiyorum. Su anda bir psikologa basladim iyi geliyor. Zor zamanlardan geciyoruz gitmiyorsan dusunebilirsin,
Allah Allah neden öyle oldu acabaKız yapamıyorum, acı çekiyorum resmen 1 saattir uğraşıyorum damla damla yapıyorum afedersin, hafiften de ıkınıyorum mecbur, inşallah bişey olmazDoktora söyledim, yapmaya çalış çok kötü olursan sonda takalım dedi.
Test günüm 9 şubat ama 5 . Günde başlarım test yapmayagünde 1 tane prolutex iğne, 2 defa crinone jel, 3 tane estrofem folik asit kullanıyorum canım
Ayy insllahh ya hayirlisiylan bi yarinisa atlatalim baklim sonrasi allah kerimmİyi tabi canım 700-800 bile çıksa 2.testi görmek istiyor doktorlar önemli olan 2 kati düzenli artis içini ferah tut katlanır Allahını izniyle
Ararlar merak etme, hastaları organize ediyorlardır muhtemelen. Valla ufak bi idrar yapamama sorunu yaşadım, daha yeni yemek yiyip yatabildim, sabah transfere gitmeden tavuk sulu tarhana çorbası yapmıştım, bir de kereviz yedim, dün meyve suyu sıktı eşim, ananas mandalina pancar havuç elma zencefil karışık, onu içeceğim sabah kahvaltıda çay yerine, et tavuk yerim brokoli karnabahar aldım yaparım diye, sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım canım, kısmet artık tutacağı varsa tutacak zaten, biz ne yapsak boş aslındaaa hiç duymamıştım bu parfüm olayını hiç sıkmayayım o zamaninşallah canımm transfere kadar aktı gitti zaman hop bi bakmışız pozitiflerimizi atıyoruz henüz arayıp saati söylemediler bende ararlar diye bekliyorum hala ama arasam mı artık kiii sen nasıl hissediyorsun şuanda transfer sonrası neler yapacaksıın istirahat beslenme gibiii
Haber ver bizeAyy insllahh ya hayirlisiylan bi yarinisa atlatalim baklim sonrasi allah kerimm
Bu arada canim senin tranfwrin vardi bugun nasil gectiiHaber ver bizegüzel haberlerle gel inşallah canım benim
Kız sizi merak ediyorum, kim test yaptı kimin betası yükseldi okumak istiyorum, bensiz test yapmayınBebeğim ıkınma sakın. İdrar tam geldiğinde çık idrara. Bir de tavsiyem bugün telefondan biraz uzak dur telefon görüşmelerini kısa tut telefon karın bölgene yakın olmasın bunu doktor özellikle söylemişti bana
Güzel geçti canım Allah razı olsun, embriyoyu koyuyolar yolluyolar işte herkesin olduğu gibi şipşak geçtiBu arada canim senin tranfwrin vardi bugun nasil gectii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?