Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Olsun 1 gün daha beklersin ay senin 3 taneydi belki de üçüz olur
Canımm, nasılsın ikiz annesi belirtiler başladı mı kesecikleri ne zaman göreceksin inşallah, fasülye gibi görünüyorlarya ultrasonda bayılıyorum o görüntüye senin iki tane fasülye görünecek sağlıkla gelsinler

bende aynen o durumdayım şuan yarın diğer kalçama da yapılınca ne şekilde oturacağımı merak ediyorum bu prolutex falan bunun muadili mi oluyor canım bilgin var mıı
Aynen canım muadili ben bu transferimde doktordan bunu istedim hastaneye gidip iğneyle uğraşmayayım diye prolutexi göbekten yapıyorum hiç acıtmıyor. Fiyat olarak biraz farkı var ama en azından iğneye gitmekle uğraşmıyosun

bende aynen o durumdayım şuan yarın diğer kalçama da yapılınca ne şekilde oturacağımı merak ediyorum bu prolutex falan bunun muadili mi oluyor canım bilgin var mıı
İğnen bitince sen de doktoruna danış canım, prolutexe geçirsin seni, içerikleri aynı ama mg farklı sanırımdaha rahat edersin,bugün nasıl hissediyorsun, kasık ağrın devam mı

İyiyim bebeğim sen nasılsın ağzın bal yesin yaaa bakalım ikiz mi olacak gerçekten belirtileri 10. Günden sonra daha çok yaşadım özellikle 12. Gün çok başladı belirtiler kasıkta ağrılar gerilmeler oluyo. Bir de geceleri özellikle bacakta ağrı oluyo böyle huzursuz oluyo bacağım Bi o tarafımı dönüyorum Bi bu tarafımı

Yooook hiç kıpırdar mıyım zaten gruba hep birlikte geçeriz Halley bacıyı hamile görcez inşallah o da Kasım aralık grubundandı burdakilerin çoğu o gruptan sizlerde geldiniz ne güzel oldu birleşelim
İnşallah canım ben yeni üye olmuştum o ara önüne gelen gruba giriyordum orada vardıminşallah canim sırada ben karasbaby halemgul var diğer arkadaşlarda maşallah pozitif oldu

Senden de Allah razı olsun canım ne demek ben de öyleydim karnım hep gurul guruldu ve regl sancısı hep hissettim hala da oluyor

İnşallah canım ben yeni üye olmuştum o ara önüne gelen gruba giriyordum orada vardıminşallah canim sırada ben karasbaby halemgul var diğer arkadaşlarda maşallah pozitif oldu
Bugunn senden hayırlı haberler bekliyorum adın gibi bana baya umut olacak özellikle tek embriyo oluşu yanlış hatırlamıyorum değil mi tek di

Olsun olsun verilir hepsi annem şey diyor hamur türü yersen sen kilo alırsın bebeğe pek bişey gitmez ama besinli iyi şeyler yersen bebek kilo alır ama ben hamurlu şeyler yiyesim geliyo
Hahaha dimi yaa valla ama engel olmaliyiz haklilar cunki ben hekkesle anlasma yaptim bana kizartma borek vb seyler abur cubur onume vermeyin dedim amam bu haftadan sonra son son yiycem

Bugunn senden hayırlı haberler bekliyorum adın gibi bana baya umut olacak özellikle tek embriyo oluşu yanlış hatırlamıyorum değil mi tek di
Evet canım benim tek embriyo transferi olmuştum inşallah canım akşama haber veririm zaten burası bize dertleşme yeri senin o bir embriyonda sana can olur inşallah kafanızı toparlayinca transfer ettirin

Yav zaten içim bir hoş oluyor vurulacaginda korkumdan değil iğneden korkmam ama o ses beni benden ediyorvay be nelere katlsniyoruz bir minnosumuz olsun diye rabbim gör bizi

Hahaha dimi yaa valla ama engel olmaliyiz haklilar cunki ben hekkesle anlasma yaptim bana kizartma borek vb seyler abur cubur onume vermeyin dedim amam bu haftadan sonra son son yiycem
İyi demişsin aynen az daha yeriz sonra yemeyiz o tarz şeyler faydalı besinli şeyler yeriz

Evet canım benim tek embriyo transferi olmuştum inşallah canım akşama haber veririm zaten burası bize dertleşme yeri senin o bir embriyonda sana can olur inşallah kafanızı toparlayinca transfer ettirin
Amin amin amin inşaAllah adam kafayı toplayıp unutayım diye yolladı bilmiyor ben burda dolanıp konuşup duruyorum böyle güzel haberler aldıkça hevesleniyorum eve dönünce hadi transfere diyecem kala kalacak öyle bugün senin senden sonra karasbaby geliyor peşinden yaz yaz kaçgündür seninle bekliyorum bende

Adamda saniyorki benim hatun kafa dinliyor oysaki topiklerde geziyor nasıl rahatlatan öyle davran canım ailenle zaman gecir o zamana eşinde biraz uzaklaşır durumdan sonra dönersiniz medovada ne kadar dondurulmuş transferi?

Evet ben de dört gözle biri test atsa da sevinsek diye bekliyorum her gün tek koydular canım, ikiye cesaret edemedim onlara zarar veririm diye korktum.içerde sürpriz yaparsa bilemem ama sağlıklı olsun da önemli değil
Ay hiç belli olmaz benim embriyolardan bi tanesi labaratuvarda bölünmüştü diyorum doğal olsa mis gibi tek yumurta ikizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…