- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.561
Canımm, nasılsın ikiz annesiOlsun 1 gün daha beklersinay senin 3 taneydi belki de üçüz olur
Aynen canım muadili ben bu transferimde doktordan bunu istedim hastaneye gidip iğneyle uğraşmayayım diye prolutexi göbekten yapıyorum hiç acıtmıyor.bende aynen o durumdayım şuanyarın diğer kalçama da yapılınca ne şekilde oturacağımı merak ediyorum bu prolutex falan bunun muadili mi oluyor canım bilgin var mıı
İğnen bitince sen de doktoruna danış canım, prolutexe geçirsin seni, içerikleri aynı ama mg farklı sanırımbende aynen o durumdayım şuanyarın diğer kalçama da yapılınca ne şekilde oturacağımı merak ediyorum bu prolutex falan bunun muadili mi oluyor canım bilgin var mıı
İyiyim bebeğim sen nasılsınCanımm, nasılsın ikiz annesibelirtiler başladı mı kesecikleri ne zaman göreceksin inşallah, fasülye gibi görünüyorlarya ultrasonda bayılıyorum o görüntüye senin iki tane fasülye görünecek sağlıkla gelsinler
İnşallah canım ben yeni üye olmuştum o ara önüne gelen gruba giriyordum orada vardımYooook hiç kıpırdar mıyım zaten gruba hep birlikte geçeriz Halley bacıyı hamile görcez inşallaho da Kasım aralık grubundandı burdakilerin çoğu o gruptan sizlerde geldiniz ne güzel oldu birleşelim
Senden de Allah razı olsun canım ne demekAllah razı olsun inşallah nasip olur katlanarak arttığını görmek inşallahiçime su serpildi Allah razı olsun inşallah karnım gurul gurul bugün normalde adet günüm diye mi belimde ağrıyor baya adetlerim hiç gününü şaşmaz normalde vücudum alışmaya mı çalışıyor acaba sizde de böyle olmuş muydu
Bugunn senden hayırlı haberler bekliyorum adın gibi bana baya umut olacak özellikle tek embriyo oluşu yanlış hatırlamıyorum değil mi tek diİnşallah canım ben yeni üye olmuştum o ara önüne gelen gruba giriyordum orada vardıminşallah canim sırada ben karasbaby halemgul var diğer arkadaşlarda maşallah pozitif oldu
Ay inşallah sizlerden de güzel haberler gelsin inşallahİnşallah canım ben yeni üye olmuştum o ara önüne gelen gruba giriyordum orada vardıminşallah canim sırada ben karasbaby halemgul var diğer arkadaşlarda maşallah pozitif oldu
Sağol beybim inşallah varsa çıkar demi?sen ne durumdasinDualarım seninle, bütün enerjilerimi yolluyorum sana çiçeğim
Hahaha dimi yaa valla ama engel olmaliyiz haklilar cunki ben hekkesle anlasma yaptim bana kizartma borek vb seyler abur cubur onume vermeyin dedim amam bu haftadan sonra son son yiycemOlsun olsun verilir hepsiannem şey diyor hamur türü yersen sen kilo alırsın bebeğe pek bişey gitmez ama besinli iyi şeyler yersen bebek kilo alır ama ben hamurlu şeyler yiyesim geliyo
Evet canım benim tek embriyo transferi olmuştum inşallah canım akşama haber veririm zaten burası bize dertleşme yeri senin o bir embriyonda sana can olur inşallah kafanızı toparlayinca transfer ettirinBugunn senden hayırlı haberler bekliyorum adın gibi bana baya umut olacak özellikle tek embriyo oluşu yanlış hatırlamıyorum değil mi tek di
Yav zaten içim bir hoş oluyor vurulacaginda korkumdan değil iğneden korkmam ama o ses beni benden ediyorİlk zamanlar çok yakiyodu ve kizariyodu doktor alerji yapiyodur dedi onemesemedik şimdi az yakiyo alıştı bünye galibao ses gelmesi lazım galiba YouTube da ilk izledigimde de o ses gelmişti sonunda tinlamamistik o yüzden
İyi demişsinHahaha dimi yaa valla ama engel olmaliyiz haklilar cunki ben hekkesle anlasma yaptim bana kizartma borek vb seyler abur cubur onume vermeyin dedim amam bu haftadan sonra son son yiycem
Amin amin amin inşaAllah adam kafayı toplayıp unutayım diye yolladı bilmiyor ben burda dolanıp konuşup duruyorum böyle güzel haberler aldıkça hevesleniyorumEvet canım benim tek embriyo transferi olmuştum inşallah canım akşama haber veririm zaten burası bize dertleşme yeri senin o bir embriyonda sana can olur inşallah kafanızı toparlayinca transfer ettirin
Hayırlı olsun tatlım hamilesin işte gerisi gelir inşallahKızlar sonucum 87.3 çıktı sizce iyi mi
Adamda saniyorki benim hatun kafa dinliyorAmin amin amin inşaAllah adam kafayı toplayıp unutayım diye yolladı bilmiyor ben burda dolanıp konuşup duruyorum böyle güzel haberler aldıkça hevesleniyorumeve dönünce hadi transfere diyecem kala kalacak öyle bugün senin senden sonra karasbaby geliyor peşinden yaz yaz kaçgündür seninle bekliyorum bende
Yaa çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah senin bebişinde sımsıkı tutunur sana inşallahHayırlı olsun canımmm, Allah daim etsin kat kat artsın değerlerin, 3. Gün için iyi geldi bana, sağlıkla gelsin miniciğin
Ay hiç belli olmaz benim embriyolardan bi tanesi labaratuvarda bölünmüştü diyorum doğal olsa mis gibi tek yumurta ikiziEvet ben de dört gözle biri test atsa da sevinsek diye bekliyorum her güntek koydular canım, ikiye cesaret edemedim onlara zarar veririm diye korktum.içerde sürpriz yaparsa bilemem ama sağlıklı olsun da önemli değil
Amin inşallah inşallah Allahım hepimizin yüzüne baksın evimize bebek kokusu nasip etsin inşallahHayırlı olsun tatlım hamilesin işte gerisi gelir inşallah
Ooo bide baklavaValla sorma bildiğin kaptı arada baklavayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?