Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İnşAllah canım katlanarak devam edecektir inşallah hadi gözün aydın rahatlamışsındır
Rahatlamak mi hiçbir zaman rahatlayan atacağız sanırsam simdide beta dusukmu dedi sardı ilk defa hamileyim diyebildim yıllar sonra sakin olup süreci izleyeceğim

Bak varmış işte belirtilerin Allah daim etsin canım benim, stresi bırak tadını çıkar, eşinin de gözü aydın, mutluluk gözyaşı dökmek nasip olsun bundan sonra

Bak varmış işte belirtilerin Allah daim etsin canım benim, stresi bırak tadını çıkar, eşinin de gözü aydın, mutluluk gözyaşı dökmek nasip olsun bundan sonra
Amin inşallah canım darisi sana ve evlat sahibi olmak isteyen herkese gelsin inşallah döktü zaten sonucu görünce nasıl ağladı kıyamam e nabizdan baktım yok hayır ben gidip sonucu direk almam gerek haritamız o bizim diye fırladı gitti

Rahatlamak mi hiçbir zaman rahatlayan atacağız sanırsam simdide beta dusukmu dedi sardı ilk defa hamileyim diyebildim yıllar sonra sakin olup süreci izleyeceğim
İşte kan erken verilince acaba düşük mü diye endişe ediyor insan ama erken verdin zaten kanı öyle düşün. Hem düşük te değil bence 12. Gün ve 14. Gün ver istersen yazık boşuna iğne yeme sürekli 12. Güne kadsr idrar ile koyulaşma takip et ben 9. Gün ve 11. Gün idrarla takip ettim 12.ve 14. Gün kanı vermiştim zaten insan yıpranıyor öyle stres yapma kendine bal gibi gebesin ama telaşımız 9 ay boyunca hep devam edecek

Senin yazdığın da beni ağlatıcaktı karasım cok kısa bir süre sonra senin için konuşacağız bunları inşaallah. Hey gidi günler diyeceğiz beraber

Test günüm Çarşamba zaten Çarşamba gün gideyim vereyim zaten asıl öğün net olur bence olmazsa bende öyle yaparım idrarla takip ederim ay sağolun canlarım ya

Cinsiyetler de aynı neyse ki tıp tarihine geçtiğimi sadece sen ve ben biliyoruz
Dna testiyle anlayabilir miyiz acaba öyle bir şey olup olmadığını
Hayırlısıyla neyin olucakmış tek yumurta ikiziyse benzerliklerinden anlarsın dna'ya gerek kalmaz bir elmanın iki yarısı ne güzel ya maşallah

Ahh buu meraak inşAllaaah ikizdir Doktorum yarında kan sonucuna bakıp kese için gün verecek inşaallah yarındaa güzel şekilde katlanmışş olurr

Evet canım kan verdim o arada idrar yaptım hazırlıklı olalım diye ondada hayalet bı çizgi gördüm kan sonucum 47 çıktı inşallah çarşambaya katlanarak devam eder
Niçin etiketlenmiyorum böyle bir habere acaba Allah tamamına ersin katbe kat katlansın inşaallah canım

Niçin etiketlenmiyorum böyle bir habere acaba Allah tamamına ersin katbe kat katlansın inşaallah canım
Ay pardon minnosum benim valla heycandan kimseyi etiketlemedim soruyorum varmı diye başka zsman topikte kaynatsnlardan hiç biri yoktu sonra teker teker tebrikler geldi işte canım benim inşallah canım benim inşallah ayyy benn hamileyim ya

Kankitoşşş hayırlı olsunnn maşalllahhh hamişsin çok sevindimAllah hayırlısıyla sağlıkla sana bağışlasın kuzummm
Sağol canım benim sağol rabbim bu gunleride gösterdi şükür elhamdülillah aklımın bir köşesinde de hep sen vardın seninde güzel haberini duyacağız maşallah bu topikte herkes pozitif oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…