- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.661
İnşAllah canım katlanarak devam edecektir inşallah hadi gözün aydın rahatlamışsındırEvet canım kan verdim o arada idrar yaptım hazırlıklı olalım diye ondada hayalet bı çizgi gördüm kan sonucum 47 çıktı inşallah çarşambaya katlanarak devam eder
Rahatlamak mi hiçbir zaman rahatlayan atacağız sanırsam simdide beta dusukmu dedi sardı ilk defa hamileyim diyebildim yıllar sonra sakin olup süreci izleyeceğimİnşAllah canım katlanarak devam edecektir inşallah hadi gözün aydın rahatlamışsındır
Yok önemli değil canım klavye hatası Benim test tarihim 5 şubat canım o zaman vericemAy gebesin yazısı yanlış çıkmış çok sinir oldum afedersin bacımçok çok güzel maşallah hamilesin inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın 12. Gün kan ver bence
Bak varmış işte belirtilerinAslında iki gündür az bir adet ağrısı ve goguslerin kenarlarında acı hissettim ama kimseye söylemedim söz vermiştim belirti aramayacagim diye belkide geç tutunmadir amin inşallah canım benim eşim bebek gibi bakıyordu zaten Allah razı olsun şimdi dahada güzel bakar artık
Amin inşallah canım darisi sana ve evlat sahibi olmak isteyen herkese gelsin inşallah döktü zaten sonucu görünce nasıl ağladı kıyamam e nabizdan baktım yok hayır ben gidip sonucu direk almam gerek haritamız o bizim diye fırladı gittiBak varmış işte belirtilerinAllah daim etsin canım benim, stresi bırak tadını çıkar, eşinin de gözü aydın, mutluluk gözyaşı dökmek nasip olsun bundan sonra
İşte kan erken verilince acaba düşük mü diye endişe ediyor insan ama erken verdin zaten kanı öyle düşün. Hem düşük te değil bence 12. Gün ve 14. Gün ver istersen yazık boşuna iğne yeme sürekli 12. Güne kadsr idrar ile koyulaşma takip et ben 9. Gün ve 11. Gün idrarla takip ettim 12.ve 14. Gün kanı vermiştim zaten insan yıpranıyor öyle stres yapma kendineRahatlamak mi hiçbir zaman rahatlayan atacağız sanırsam simdide beta dusukmu dedi sardı ilk defa hamileyim diyebildim yıllar sonra sakin olup süreci izleyeceğim
O zaman en sağlıklısı denilen tarih o zaman ver hem boşuna delik deşik olma boşverYok önemli değil canım klavye hatası Benim test tarihim 5 şubat canım o zaman vericem
Senin yazdığın da beni ağlatıcaktı karasımKoficim bu bebek takviminde yazan şeyleri okuyunca ağlayasım geliyorseninkinde bebeğiniz dokunmalara karşı refleks geliştirdi yazıyor, ya ne ara büyüdün de dokununca refleks gösteriyosun biz senin daha dua olduğun zamanları biliyoruz minik koficik
Test günüm Çarşamba zaten Çarşamba gün gideyim vereyim zaten asıl öğün net olur bence olmazsa bende öyle yaparım idrarla takip ederim ay sağolun canlarım yaİşte kan erken verilince acaba düşük mü diye endişe ediyor insan ama erken verdin zaten kanı öyle düşün. Hem düşük te değil bence 12. Gün ve 14. Gün ver istersen yazık boşuna iğne yeme sürekli 12. Güne kadsr idrar ile koyulaşma takip et ben 9. Gün ve 11. Gün idrarla takip ettim 12.ve 14. Gün kanı vermiştim zaten insan yıpranıyor öyle stres yapma kendinebal gibi gebesin ama telaşımız 9 ay boyunca hep devam edecek
Hayırlısıyla neyin olucakmışCinsiyetler de aynıneyse ki tıp tarihine geçtiğimi sadece sen ve ben biliyoruz
Dna testiyle anlayabilir miyiz acaba öyle bir şey olup olmadığını
Ahh buu meraakTebrik ederim çok güzel hamilesinizama çok erkenden başlamışsınız test vermeye 12. Ve 14. Gün verin isterseniz daha net Bi yargıya varılıyor gerçi çok güzel katlanmış neden olmasın ikiz de olabilir
Niçin etiketlenmiyorum böyle bir habere acabaEvet canım kan verdim o arada idrar yaptım hazırlıklı olalım diye ondada hayalet bı çizgi gördüm kan sonucum 47 çıktı inşallah çarşambaya katlanarak devam eder
Ay pardon minnosum benim valla heycandan kimseyi etiketlemedim soruyorum varmı diye başka zsman topikte kaynatsnlardan hiç biri yoktu sonra teker teker tebrikler geldi işte canım benimNiçin etiketlenmiyorum böyle bir habere acabaAllah tamamına ersin katbe kat katlansın inşaallah canım
Neyse adresini ver bı ara sana bir çiçek çikolata göndereyimNiçin etiketlenmiyorum böyle bir habere acabaAllah tamamına ersin katbe kat katlansın inşaallah canım
İnşAllah Allah gönlünden geçeni verirAhh buu meraakinşAllaaah ikizdir Doktorum yarında kan sonucuna bakıp kese için gün verecek inşaallah yarındaa güzel şekilde katlanmışş olurr
Kankitoşşş hayırlı olsunnn maşalllahhh hamişsin çok sevindimNeyse adresini ver bı ara sana bir çiçek çikolata göndereyim
Ay hadi bakalım çarşamba büyük günTest günüm Çarşamba zaten Çarşamba gün gideyim vereyim zaten asıl öğün net olur bence olmazsa bende öyle yaparım idrarla takip ederim ay sağolun canlarım ya
Sen yarın doğru kan vermeyeSabah idrarim değil nasıl yapıldığından bile emin değildim yaptım çektim foto çektim sanki bı hayalet çizgi gördüm eğer bozuk falan değilsehala inanamadim kesin var diyorsun biraz daha koyu olmalı degilmi
Sağol canım benim sağol rabbim bu gunleride gösterdi şükür elhamdülillah aklımın bir köşesinde de hep sen vardın seninde güzel haberini duyacağız maşallah bu topikte herkes pozitif oluyorKankitoşşş hayırlı olsunnn maşalllahhh hamişsin çok sevindimAllah hayırlısıyla sağlıkla sana bağışlasın kuzummm
Evet canım benim salı gün serumum var salı vermeyimde Çarşamba mi vereyim ki Dr Çarşamba dediAy hadi bakalım çarşamba büyük gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?