- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.515
- 773
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.761
Hicbisey belli olmadıYani doğal olarak 3 günde ne belli olurbenim eşim yap dedi kaç defa idrar testi yok dedim çıkmazsa diye kan gününü beklicem dedim iyi dayanmışım
Nasılsın canim kanaman falan var mı 1 hafta mi bekliceksinizKızlar nasılsınız arada bana da dua edin
Bizde hiç ugrasmadik canım çok zorladiklarini duydum amh düşük olacak sperm düşük olacak 2asilama olacak falan diye şartı varmis okadar uğraşıp orda harcayacağımiza dedik özel yaptık ikisinide ams bu bayanın havuz baya uğraştırir yazikRapor avantajlı da bir sürü prosedür u yok mu ben pek araştırmadım doktorumun dedigine göre sigorta amh yada sperm yaş dedi yas tutuyor sigorta da tutuyo ama amh normal sperm normal yaşınız genç bize çıkmaz diye ugrasmadik hiç raporla
Oh iyi o bari varmış rabbim yardımcısı olsun bir an önce hayırla sonuçlansinMaddi durumları çok yok evet devletten 1 tane rapor hakki var kalanları cebinden vericek Rabbım hepimizin yardımcısı olsun
Yok bu salı gidicem kanamam yok ara sıra kahverengi lekelenme oluyorNasılsın canim kanaman falan var mı 1 hafta mi bekliceksiniz
DcavidBacılar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ben argifertil kullandım şimdide previt positive yazdı asistan sizler ne kullanıyorsunuz
Tşk canımDcavid
Ağrın var mi peki ilacları kesmiştiniz dimiYok bu salı gidicem kanamam yok ara sıra kahverengi lekelenme oluyor
Agrım yok ilaçlara aynı devam kesmedimAğrın var mi peki ilacları kesmiştiniz dimi
Elenatal 1 ve coledan (dvitamini) kullanıyorum sadeceBacılar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ben argifertil kullandım şimdide previt positive yazdı asistan sizler ne kullanıyorsunuz
Bende previt positive kullanıyorumBacılar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz ben argifertil kullandım şimdide previt positive yazdı asistan sizler ne kullanıyorsunuz
saol bebegmHalleycik nerdesin kuzucum yaa, ortamlardan uzaklaşma fazla, bak ne güzellikler oluyor buralarda, 1 haftaya da benim test sancım başlayacakpeşpeşe dedik kızlarla, hadi sıra sende artık, birlikte hazırlıcaz seni transfere bebitom
Hayirla sonuclansin inşallahA
Agrım yok ilaçlara aynı devam kesmedim
Hayirla sonuclansin inşallah
Ayyy ne güzel yaa heralde yani gruba girip napıcaksın. Biliyo musun insan evlendikten sonra ailesinin yanına döndüğünde dünyayı tanımıyor ben öyleyim yanisaol bebegmben evimde değilim bebegm ailemle vakit geçiriyorym oyuzden pek giremiyorum ama takip ediom sizi
Ooo aile saadeti, maşallah ne güzel, anne yemeği anne evisaol bebegmben evimde değilim bebegm ailemle vakit geçiriyorym oyuzden pek giremiyorum ama takip ediom sizi
Harika ya çok sevindim canım inşallah devamı da gelir ve sağlıcakla kucagına alırsın bebişiniAsistanlar Çarşamba dedi ortak kararla Çarşamba yaptıralım dedik 12.gun istiyorlarya yaptırıp cem dayıma göndereceğim inşallah isimsiz benide paylaş Instagram'da diyecegim
Iyisin inşaallah?Kızlar nasılsınız arada bana da dua edin
Keseyi gördünüz mü zeynicim? Ne durumdasin? Yazmıyorsun hiç.Yok bu salı gidicem kanamam yok ara sıra kahverengi lekelenme oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?