Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bizde hiç ugrasmadik canım çok zorladiklarini duydum amh düşük olacak sperm düşük olacak 2asilama olacak falan diye şartı varmis okadar uğraşıp orda harcayacağımiza dedik özel yaptık ikisinide ams bu bayanın havuz baya uğraştırir yazik

saol bebegm ben evimde değilim bebegm ailemle vakit geçiriyorym oyuzden pek giremiyorum ama takip ediom sizi

Son düzenleme:
saol bebegm ben evimde değilim bebegm ailemle vakit geçiriyorym oyuzden pek giremiyorum ama takip ediom sizi
Ayyy ne güzel yaa heralde yani gruba girip napıcaksın. Biliyo musun insan evlendikten sonra ailesinin yanına döndüğünde dünyayı tanımıyor ben öyleyim yani durumum neticelensin ben de gitmeyi düşünüyorum

Asistanlar Çarşamba dedi ortak kararla Çarşamba yaptıralım dedik 12.gun istiyorlarya yaptırıp cem dayıma göndereceğim inşallah isimsiz benide paylaş Instagram'da diyecegim
Harika ya çok sevindim canım inşallah devamı da gelir ve sağlıcakla kucagına alırsın bebişini bende cem hocayı takip ediyorum çok başarılı cidden bende ankara bahçeciye gidiyorum şubatta transferim embriyo kaliten nasıldı senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…