- 21 Ekim 2020
- 101
- 148
- 18
- 31
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #14.861
Benim de 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı, o kadar idrar da tek çizgi gördüm ki idrar testine cesaret edebilir miyim hiç bilmiyorum yaBenim 5. Gün embriyosydu. 9. Gün idrarda çıkmıştı. 8-9 dan sonra genelde çıkıyor. Denersin belki idrar testi
Açıkçası ben de hep aynı şeyi diyordum bekleyeceğim kan gününe kadar diye ama burda 8-9 da pozitif görenleri gördükçe sabırsızlandım ve yaptım.Benim de 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı, o kadar idrar da tek çizgi gördüm ki idrar testine cesaret edebilir miyim hiç bilmiyorum ya
Eşime söz verdim o test sonucuna bakıp bana söyleyecekAçıkçası ben de hep aynı şeyi diyordum bekleyeceğim kan gününe kadar diye ama burda 8-9 da pozitif görenleri gördükçe sabırsızlandım ve yaptım.
gözünaydın canım pozitif maşallahKizlar
seninde gözünaydın canım çizgi varCanım bende yaptım bugün annem çok istedi ben yapmama kararı almıştım annem istediği için yaptım
Sağol canım benim rabbim jnsallah sağlıkla hayırla devamını nasip etsin çok bekledik bu günügözünaydın canım pozitif maşallah
Ay inşallah yaa ben de çok istiyorumÇok teşekkür ederim kuzum. İnşallah senin pozitifini bekliyoruz. Sen de alacaksın pozitifi, hissediyorum
5. Gün embriyosu, tek embriyo transfer edildi, dondurulmuş benimki deBende de ara sıra hafif bel ağrısı oluyor. Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi sana
Merhaba cnm çok sevindim hadi gözün aydın harika bir değer maşallahCanım merhaba sonucum çıktı şimdi 11.gün 404 çıktııı çok şüküürr en azından sağlıklı katlanıyor
Amiiin inşAllaah canımm beniimMerhaba cnm çok sevindim hadi gözün aydın harika bir değer maşallah
Hadi bakalım o zaman heyecanlı bekleyişEşime söz verdim o test sonucuna bakıp bana söyleyecekSen nerde yaptırdın transferi
Ay ayyy ayyy yesinler onları muhteşem bir haber buuu maşallah canım hadi gözün aydınHerkese süper bir hafta dilerim hanımlaraldığımız pozitif haberlere bir ilave de benden. biz de bu sabah kese görmeye gittik. İkizler ve ikisinin de içi doluydu. Artık 2 hafta sonraya kalp atışı için gün sayıyorum. Bu sırada da pozitiflerini alacağımız arkadaşlarım için dua ediyorum
Evet canım dünkü yaptığımda vardı bugün yaptım çıkmadı akşam leke geldi afedersiniz ama sümük gibiseninde gözünaydın canım çizgi var
Sağol canım. Senden de aynı haberi bekliyorum benAy ayyy ayyy yesinler onları muhteşem bir haber buuu maşallah canım hadi gözün aydınya çok merak ettim 12. Ve 14. Gün değerin nasıldı kendime çıkarımda buluncam
Ay harikaymış zaten belliymiş canım değerlerdenSağol canım. Senden de aynı haberi bekliyorum ben10. Gün 500 12.gün 1200 dü canım benim değerler.
Benimle aynı5. Gün embriyosu, tek embriyo transfer edildi, dondurulmuş benimki de
AynenHadi bakalım o zaman heyecanlı bekleyişKavacık Medistate hastanesindeyim ben canım.
Geçen hafta gittiğimde tek kese vardı. Hemen göstermedi kerata kendini. Sen de görürsün hemen çift kese inşallahAy harikaymış zaten belliymiş canım değerlerdenben de perşembe gideceğim keseye dua et bana da
Hayırlısı olsun. Tabi stres herşeyin başı, etkileyebilir. İlaç kullanıyorsan o da etkileyebilir. Ya da beklerken hamile kalmış olabilirsinmerhaba kızlar , transfer için opudan sonraki 2.adetimi bekliyorum 1 hafta geçmesine rağmen hala gelmedi.. stres etkiler biliyorum ama benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa nasıl bir yol izlediler acaba bilgi verebilirse çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?