- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #15.021
Aynen bı kere buldum oksapar ı 2 seferdir enox alıyorum olabilir ya ben ona yoruyorum ama etrafıma da he öyledir diyorum napayımEvet oksapar da var gerçi onu bulamıyorum enox alıyorum. Bence iğneler yapıyo bu kadar erkenden göbek çıkmazdıben zayıfım 50 kiloyum boyumda 1.63 ama sadece göbek çıktı başka bişey yok birde iç çamaşır izinden itibaren çıktı çizgi var göbeğin yarısında ilginç bişey oldu
Transferden 1 hafta önce ve transferden 1 gün önce progestana baktılar benimTeşekkür ederim. E2 ve progestan için kan vermenizi istedi mi her kontrolde?
Aaa laparoskopi de iz oluyor mu vajinal yapılıyor sanıyorum ben. Sorma mosmor valla süzgeçe döndük geneAynen bı kere buldum oksapar ı 2 seferdir enox alıyorum olabilir ya ben ona yoruyorum ama etrafıma da he öyledir diyorum napayımyok desem agresif inatçı sinirli oluyorum hiç dikkat etmedim bak göbek kısmına çevresine iğneler morarti bide ben laparoskopi oldum zaten onların izi de duruyo daha
Anladım canım çok geçmiş olsun, sebebine takılma bence,ameliyatını ol sağlıcakla hamile kal inşallah, belki kendiliğinden gelir mucizen, belli mi olurGecirmedim tatlim ilk rahim filminde hersey normaldi 2 sene once cektirmistim 1.5 sene oncede rahimde polip var dendi histeroskopi ile rahimden polip aldirmistim bu ameliyat rahimde tranva yatarimis dedi doktorum ameliyat olucam bu hafta merak ettigim dusuktemi oldu yoksa polip aldirirkenmi
Yok hsg gibi düşün ama sağ sol kasık da ve göbek deliginde iz var 3 kollu bi aletle küçük 1 2mm lik kesiler dikisler oluyo olsun mutluluğa giden yol bunlar bizlerde böyle gecircekmisiz Rabbime çok şükür yine deAaa laparoskopi de iz oluyor mu vajinal yapılıyor sanıyorum ben. Sorma mosmor valla süzgeçe döndük gene
Aaa küçükmüş olsun canım ne gerekiyorsa o yapılsın ne yapalım bizler evlada mücadele ederek kavuşacak annelermişiz. Yeterki versinYok hsg gibi düşün ama sağ sol kasık da ve göbek deliginde iz var 3 kollu bi aletle küçük 1 2mm lik kesiler dikisler oluyo olsun mutluluğa giden yol bunlar bizlerde böyle gecircekmisiz Rabbime çok şükür yine de
Hayırlı olsun benimde yumurta toplamadan sonraki 2 gün aynı karın ağrısı olmuştu hatta içten içe parçalanıyor sanıyordum yumurta transfer günü sabah çok az ağrım vardı hatta yok bile sayılır ben hafif sızı hissediyordum 1 gün kadarda o az ağrı sürdü sonra geçti çok şükür her şey güzel olsun inşallah sizin içinMerhaba kızlar.. Bende 29 ocakta 3.gün embriyo transferi oldum.. Transfer oldugum gün ve sonraki gün şiddetli bel agrılarım oldu.. Geçti.. Dünde karın agrım oldu asırıydı iki büklüm oldum resmen.. Oda geçti.. Su an sadece böyle içimde agrı acı var.. Neden olur acaba.. Sizde bir umut mu bunlar
Aynı gün transfer olmuşuzMerhaba kızlar.. Bende 29 ocakta 3.gün embriyo transferi oldum.. Transfer oldugum gün ve sonraki gün şiddetli bel agrılarım oldu.. Geçti.. Dünde karın agrım oldu asırıydı iki büklüm oldum resmen.. Oda geçti.. Su an sadece böyle içimde agrı acı var.. Neden olur acaba.. Sizde bir umut mu bunlar
Sağol canım amin insallahAllah sabırlar versin canım
hahaha canımm allahın izniyle pozitif çıkacak testlere alıştırma yapmışsın sennnKızlar bugün 3. Günüm eşimin evde olmayışını fırsat bilip normal kaset test yaptım tek çizgi çıktıkızmayın bana, gazımı aldı en az 2 gün daha yapmam
bu kadar sevgiye kayıtsız kalamamAşkııım kara dutum iki gözüm miniğim
evt canm yapışıklık sorun ama çözümü var.düşüklerde ve hamile kalamamada önemli bir rolü var.ameliyatın iyi geçer inşallah Allah şifa versin. ama polipten sonra oluşmuş bence küretajın yok sonucta.Bebegin dusme sebebi %100 bu dedi tatlim ama bu yapisiklik dusukten sonrada olabiliyomus .. ya yeni bir yapisiklik yada benim daha once aldirdigim polipden sonra oldu .. bu hafta amleliyat olup actiricam canim
canım birini pazar günü birini ptesi akşam yaptın di mi ? geri gidip önceki testine baktım bence koyulaşma varKizlar test yaptım durum sanki pek iç açıcı değil pazar günden bu yana hiç koyulaşma falan yok katlanmadi sanki hayalet çizgide kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?