- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #18.081
Ay hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden heyecanla bekliyorum seni bu sefer olacak inşallahBu arada şimdi çatlatma iğne mi vurdum. Bir aksilik olmazsa pazartesi sabahı opu var bacılar. Ben yine deniyorum. Hakkımda hayırlısı olsun artık.
Pıhtılaşma mı vardı sende?Amin canim inşallahTedavin ne aşamada peki şu an?
Evet canım kullanıyorum extra coraspirin de içiyorum
17 sinde gördüm ben normalde 5+2 ydi ama 5+6 çıktı 17 si akşamı çok az kanamam oldu normale döndü leke devam ediyordu bugün hiç yok yarın kontrol var normalde önümüzdeki çarşamba çağırmıştı bakalım ne olcakInsallahh canim. Sen ne zaman gordun. Bana doktor 22sinde git dedi
Evet maalesef 3 genimde pıhtılaşma çıkmıştıPıhtılaşma mı vardı sende?
Insallah bu sefer hayırlısıyla bebisini al gelPazartesi opu olacağım. 3. Gün taze embriyo olacak. Yumurtalar iyi durumda ise perşembe transfer olurum sanırım. Geçen sefer kan pıhtılaşmama bakılmamıştı. Şimdi sulandırıcı verecekler. Bakalım artık, bu sefer iyi olur inşallah.
Çözümü var nasıl olsa. sıkma canını canımEvet maalesef 3 genimde pıhtılaşma çıkmıştı
Anacım ne ara opu zamanı geldi yaPazartesi opu olacağım. 3. Gün taze embriyo olacak. Yumurtalar iyi durumda ise perşembe transfer olurum sanırım. Geçen sefer kan pıhtılaşmama bakılmamıştı. Şimdi sulandırıcı verecekler. Bakalım artık, bu sefer iyi olur inşallah.
Hadi bakalim hayirlisi insallah guzel seyler duyarriz hepimiz17 sinde gördüm ben normalde 5+2 ydi ama 5+6 çıktı 17 si akşamı çok az kanamam oldu normale döndü leke devam ediyordu bugün hiç yok yarın kontrol var normalde önümüzdeki çarşamba çağırmıştı bakalım ne olcak
Merhabalar iyi pazarlar herkese17 sinde gördüm ben normalde 5+2 ydi ama 5+6 çıktı 17 si akşamı çok az kanamam oldu normale döndü leke devam ediyordu bugün hiç yok yarın kontrol var normalde önümüzdeki çarşamba çağırmıştı bakalım ne olcak
Bende de oluyor hatta afedersin sıvı gibi akıyorArkadaşlar progestan hapı vajinadan alıyorum. Bazen çıkıyor tuvalette. Sizde de oluyor mu?
Her türlü sata göre hesaplanıyor canım. Daha sonraki haftalarda bebeğin boyuna göre hesaplanıyor. Aynı da gidebilir birkaç gün fark da olabilir. Doktorun söyleyecektir.Merhabalar iyi pazarlar herkese5+2 veya haftasi nasil hesaplaniyor acaba? sat'a gore mi transfer tarihen gore mi? benim taze transfer oldu, tup bebek doktoruma da gidemiyorum ama ne kdrlik oldugunu da blmyrm, sat 20ocakti transfer de 4 subatta oldu, bilen biri yardimci olabilir mi acaba
Sağol canım Allah razı olsun hala aklımın almadigi şeyler var ilk başta bets güzel katladı sonra bir sekteye uğradı sonra yind toparladı kese küçükte olsa göründu fakat beta artmadı bir gün içinde kese 3.8 mm den 6.35 e çıktı sonraki gün gittim 7mm ölçüldü sonra ben emin olmak ivin kendim gittim beta baktırdım düşüse geçti ilaçları falanda kestik zaten nasıl bir olay oldu hala aklim almadıUmut_bebek canim cok geçmiş olsun yeni gördüm Rabbım bir kere o duyguyu yaşattı insallah ugrartirmadan nasip eder
cok tesekkur ederim canim, tup bebekHer türlü sata göre hesaplanıyor canım. Daha sonraki haftalarda bebeğin boyuna göre hesaplanıyor. Aynı da gidebilir birkaç gün fark da olabilir. Doktorun söyleyecektir.
Iste bunların tek anlamı var nasip ve zamani degil cok zor senin yasadiklarin cok zor ben betayi 1 in üstünde hiç görmedim sen keseye kadar görmüşsün rabbim sabrını versin canim bende transferi bekliyorum 2 emriyo ngs için gitmisti 2 side dondu sağlıklı dediler 1 tane transfer edilecekSağol canım Allah razı olsun hala aklımın almadigi şeyler var ilk başta bets güzel katladı sonra bir sekteye uğradı sonra yind toparladı kese küçükte olsa göründu fakat beta artmadı bir gün içinde kese 3.8 mm den 6.35 e çıktı sonraki gün gittim 7mm ölçüldü sonra ben emin olmak ivin kendim gittim beta baktırdım düşüse geçti ilaçları falanda kestik zaten nasıl bir olay oldu hala aklim almadı
Canim cok uzuldm, ilk keseyi gormeye gidecegin gun sbh namazi akabinde aklimdaydin ve dua ettm, Allah'im guzellestiriyordur, en hayirli vakitte tekrardan guzel hbrler alabilmen dilegiyle canimSağol canım Allah razı olsun hala aklımın almadigi şeyler var ilk başta bets güzel katladı sonra bir sekteye uğradı sonra yind toparladı kese küçükte olsa göründu fakat beta artmadı bir gün içinde kese 3.8 mm den 6.35 e çıktı sonraki gün gittim 7mm ölçüldü sonra ben emin olmak ivin kendim gittim beta baktırdım düşüse geçti ilaçları falanda kestik zaten nasıl bir olay oldu hala aklim almadı
Bugune kadar bende ilk defa gördüm pozitifi ama tam net bir açıklama yapan olmayınca kafamda hep soru işareti kaldı kese küçük dendi başka Dr bir hafta daha bekleyelim kese görününce betanın önemi kalmıyor dedi tüp Dr ilaçları kes dedi falan çok karışık yani acaba devam edermiydi diye düşünmekten kendimi alamadım hep bı kafa karışıklığı tam diyorum bir problem olmasa beta 2katlardi diye bilmiyorum ya çok zor bu işler iyi gözün aydın sonucunu yolladılar mi size sadece sağlıklımi yazıyorIste bunların tek anlamı var nasip ve zamani degil cok zor senin yasadiklarin cok zor ben betayi 1 in üstünde hiç görmedim sen keseye kadar görmüşsün rabbim sabrını versin canim bende transferi bekliyorum 2 emriyo ngs için gitmisti 2 side dondu sağlıklı dediler 1 tane transfer edilecek
Allah razı olsun canım benim rabbim dualarimizi kabul etsin oldu sandigimiz zaman olmadı işte inşallah rabbim daha fazla yıpratmaz bu yollarda bizi kendiliğinden olsun insallahCanim cok uzuldm, ilk keseyi gormeye gidecegin gun sbh namazi akabinde aklimdaydin ve dua ettm, Allah'im guzellestiriyordur, en hayirli vakitte tekrardan guzel hbrler alabilmen dilegiyle canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?