ne güzel ya benim eşimin vakti yokki gezelim.benimki 7 de geliyo canım tekim evde şu anda
canım yaaaslında kışın en güzeli evdeyim beraber yayılmak
evet canım sogukta da gezilmez ama benim ne kışım ne yazım var bir gün bile beraber bıyerlere gitmeye vaktimiz yok ama napalım böylede güzel
evlilik gerçekten güzel canım.sende yannda olduğu zamanlar tadını çıkarırsın.eşin ne iş yapıo canım?
evet öyle yapıyorum canım eşimin kendi tüp bayisi var canım kendi işi oldugu icin her gün gitmek zorunda
anladım canım.çok güzel allah bol kazanç versin inşallah
amin canım arkadaşlık teklifi gönderdim görmedin heralde canım
yok canım hemen bakıorum
yok canım hemen bakıorum
tamam canım
tamam canım kabul ettim.
tamam canım ne kadarlık evlisin canım
bu ay 1,5 yıl oldu canım
nice mutlu senelere inşallah canım
amin canım.sizede inşallah.az önce yazmıştım sen görmedin heralde,kür uygulamayı düşünüomusun.yada doktora gidiomusun canım
inşallah canım görmedim yazını. bal corek otu tarcın kürünü deniycem bu ay olmassa doktora gitmeyi düşünüyorum canım
canımcım işe yarar inşallah ben çk inanıorum bitkisel kürlere.doktorunu iyi seçmen lazım.biz o kadar çok doktora gittik ki. en doğrusunu bulana kadar baya bi uğraştık.iyice soruştur canım.çoğu insanı bunalıma sokuo.
canım bende inanarak deniycem inşallah doktorluk bişeyim yoktur varsada haklısın iyi secmek lazım araştırıp gidecem zaten sen denedimmi hic bu kürü canım forumda deneyenler hamile kalmış mücize gibi birşey inşallah bende de yarar
ben hiç yapmadım canım.ama yapıp sonuç alanlar çok.inanarak yapmak ta çok önemli.denemekte fayda var canım.dua da oku bol bol
sende denesene canım belki o kürün sayesinde bebişin olur ben şimdiden inanmaya başladım kesinlikle yapacam ve bol bol dua etcem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?