Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bilmiyodum canım cok gecmiş olsun inşallah bu sefer hamile kaldıgında bebişin tutunur sana cok üzüldüm ya ama her şeyde bir hayır vardır üzme kendini canım

bilmiyodum canım cok gecmiş olsun inşallah bu sefer hamile kaldıgında bebişin tutunur sana cok üzüldüm ya ama her şeyde bir hayır vardır üzme kendini canım

teşekkür ederim canım.kendini şanslı bile görebilirsin canım.bu çok kötü bi acı.allah yaşatmasın tatmanı istemem.herseferinde aynı korkuyu yaşıosun.

dua ederken allatan sağlıklı bebekler dile.bana yaşadıklarım öğretti bunu.erken yada geç olması önemli değil bence.bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alman önemli.hamile olmakla iş bitmio canım.

önümüüzdeki yumurtlama dönemim canım.bu ay çok heycanlıyım çok korkuorum.karışık yaniiii

önümüzdeki hafta yumurtlama dönemim. demek istedim eksik yazmışım canım

evet canım ya allah bi daha böyle bir acı yaşatmasın sana

du aderken öyle diyorum canım allah hayırlısını versin saglıklı inşallah

senin icinde dua etcem canım inşallah bebişin tutunur sana bu sefer

cicekcigim ben cıkıyorum canım kociş geldi kendine iyi bak cok öpüyorum sonra görüşürüz tanıştıma memnun oldum canım

çok teşekkür ederim canım benim.çok sevinirim.bende seni unutmam.

ya kızlar benim ugün adet günüm ama olmadım test yaptım negatif olsaydı çıkardı dimi :gitme:

ya kızlar benim bugün adet günüm ama olmadım test yaptım negatif olsaydı çıkardı dimi :gitme:

tamam canım olmazsa 2 3 gün sonra yine yaparım üff o kadar da ümitliydim neden negatif çıktı ki yaa :gitme:

tamam canım olmazsa 2 3 gün sonra yine yaparım üff o kadar da ümitliydim neden negatif çıktı ki yaa :gitme:
ümidini kırma güzelim belli olmaz belkide hamişsindirr teste hemen çıkmayabiliyo bazen gebelik hormonları geç salgılanıyomuş vücutta seninde öyle olabilir çarşamba gününe kadar bekle kırmızılar gelmezse tekrar yap inş.gelmez kırmızılar:Saruboceq:

Off canım, tesste pozitif çıksa da başa soru işaretleri olabiliyor...
Örnek ben...
SAT ım 19 Aralık... 17 Ocakta test yaptım... ozitif çıktı.. Ne sevinç gör beni... Biraz bekliyim doktora gideyi vajinal muaene olmyım dedm.. 22sinde doktora gittim.. Vajinal muayene olmam gerekiyormuş...
Baktık, hiçbişey yok....
Doktor dedi test pozitif çıktıysa mutlaka hailelik vardır %99 dedi.. %1 hatalıdır dedi..
Rahim çok büyümş ama ese olumamış dedi..
Düşük tehlkessi de var dedi..
Bi sürü test verdi... 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi...
Daha hamile olup olmadığımdan bile emin değilim, acaip soru işaretlerim var..
Moralim çok bozu...
Göğüs uçlarım sertleşti ağrıyor.. Kasıklarımda batmalar var, asla geçimeyen e atlamayan adetim gelmedi... idrar testim pozitif çıktı ama somut olarak hiçbişey yok ortada ((

selamm
benim adetim 3 gün geçti ama test yapmadım. negatif çıkarsa diye korkuyorum..
çarşıdan geldım bıraz önce.. test alıp yarın yaparım diyordum . . .
ama adet oldum gibi oldu kesin oldum dedim . almadım test . olmamışımm akıntıymış... napsam ki ya bıraz daha mı beklesem . yoksa yarın yapsammı....
göğüs ucları acıyo karnım ağrıyo gıbı baskada bişey yok .. :umursamaz:

ashemezcım umudunu yıtırme ınsallah hamıssındır yarencım senınde eger adetlerın duzenlıysee hıc gunun sasmazsa buyuk ıhtımal hamılesındır canııım bence hemn yap bı gebelık testı sen sonucuda bıldır bıze

azızecım nasılsın canım ben bu ay erken yumurtladım galıbaa yumurta akı gıbı akıntı gelıyoyaa adetın 8. gunu gelmeye basladı bendeee bu ay

azızecım nasılsın canım ben bu ay erken yumurtladım galıbaa yumurta akı gıbı akıntı gelıyoyaa adetın 8. gunu gelmeye basladı bendeee bu ay

iyim tatlım sağol...erken yumurtlama olabilir canmm boş bırakma bu günlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…