canım benim bebiş oluo ama karnımda kalbi duruo.3 tane bebeğimi kaybettim.8 haftalıkken.
korunuoruz 3 aydır.
hastalığım bitti bu ay 4. yapcaz allahın izniyle.
hamile kalınca kan sulandırıcı iğnelere başlıcaz hergün
bilmiyodum canım cok gecmiş olsun inşallah bu sefer hamile kaldıgında bebişin tutunur sana cok üzüldüm ya ama her şeyde bir hayır vardır üzme kendini canım
teşekkür ederim canım.kendini şanslı bile görebilirsin canım.bu çok kötü bi acı.allah yaşatmasın tatmanı istemem.herseferinde aynı korkuyu yaşıosun.
dua ederken allatan sağlıklı bebekler dile.bana yaşadıklarım öğretti bunu.erken yada geç olması önemli değil bence.bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alman önemli.hamile olmakla iş bitmio canım.
önümüüzdeki yumurtlama dönemim canım.bu ay çok heycanlıyım çok korkuorum.karışık yaniiii
teşekkür ederim canım.kendini şanslı bile görebilirsin canım.bu çok kötü bi acı.allah yaşatmasın tatmanı istemem.herseferinde aynı korkuyu yaşıosun.
dua ederken allatan sağlıklı bebekler dile.bana yaşadıklarım öğretti bunu.erken yada geç olması önemli değil bence.bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alman önemli.hamile olmakla iş bitmio canım.
önümüüzdeki yumurtlama dönemim canım.bu ay çok heycanlıyım çok korkuorum.karışık yaniiii
evet canım ya allah bi daha böyle bir acı yaşatmasın sana
du aderken öyle diyorum canım allah hayırlısını versin saglıklı inşallah
senin icinde dua etcem canım inşallah bebişin tutunur sana bu sefer
çok teşekkür ederim canım benim.çok sevinirim.bende seni unutmam.
ne demek canım bende teşekkür ederim
pelincim ben çıkıorum yarın görüşürüz canım olur mu.kocamaaaaaaaaaaaaaan öpüor:1hug:um
cnm geç döllenme olmuşsa hemen belli olmaz adet olmazsan 2 3 gün sonra tekrar test yapya kızlar benim bugün adet günüm ama olmadım test yaptım negatif olsaydı çıkardı dimi :gitme:
ümidini kırma güzelim belli olmaz belkide hamişsindirr teste hemen çıkmayabiliyo bazen gebelik hormonları geç salgılanıyomuş vücutta seninde öyle olabilir çarşamba gününe kadar bekle kırmızılar gelmezse tekrar yap inş.gelmez kırmızılar:Saruboceq:tamam canım olmazsa 2 3 gün sonra yine yaparım üff o kadar da ümitliydim neden negatif çıktı ki yaa :gitme:
azızecım nasılsın canım ben bu ay erken yumurtladım galıbaa yumurta akı gıbı akıntı gelıyoyaa adetın 8. gunu gelmeye basladı bendeee bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?