Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ahsmez inşllah herşey yolunda gider morelini yuksek tutmanı tavsıye ederim pozitif düşün pozitif olsun cnm umutsuzluga kapılma...

yaren iyi dayanıyorsun valla ben olsam saat başı test yapardım herhalde:)

bende aslında zor duruyorum ...
dayanıyorum çünkü ; negatifi görünce çok üzülüyorum . onun yerıne böyle beklmek daha iyi ..
bide bu ay ümitliyim test yapıp negatifi görürsem yıkılırımmm ama yarın yapıcam büyük ihtimall

hayırlısını iste cnm ya şartlama kendini böyle (diyene baksana gerçi 2 şubatı iple çekiyorm) ama hayırlısı olsun hakkımızdan cnm ya rabbim zamanı geldiginde bizede verecektir yerimseniben

hayırlısını iste cnm ya şartlama kendini böyle (diyene baksana gerçi 2 şubatı iple çekiyorm) ama hayırlısı olsun hakkımızdan cnm ya rabbim zamanı geldiginde bizede verecektir yerimseniben

:)) evet ya çok zormuş vallaa
adetime 9 gün kala az bişey kan gelmişti. ondan biraz umutluyum . yerleşme kanaması olabilir diye.. bal çörek otu karışımından yedim bu ay, bide yumurtlama günlerini boş geçirmedik. gelde umutlanmaaa
yarın yapçam şimdi test almaya gidicem. ilk idrarımla yaparım ... yinede korkuyorummm ...
hakkımızda hayırlısını ver Allahımmm :Saruboceq:
inşallah sende hamılesındır. herkes hamıle kalsınn

amin cnm inşallah

bugün bir gün geçti test yaptım yine negatif ama şu 2.500 tl liklerden dandik bişy acaba testin hasasiyeti düşük te sonucumu vermiyo ki bi kaç gün daha gelmezse (inş gelmez) hassasiyeti yüksek bi test alayım bilmiyorumkismile

canım benim geçen hamileliğimde de aynı .şey oldu hamilelik testine silik çizgi çıktı kan testi yaptırdım pozitif değer 900 küsür bişeydi 5. haftada doktor değerlerin iyi dedi ultrasonda baktı bişy yok vajinal baktı yine bişy yok bi hafta sonra gel o zaman ancak sana kesin hamilesin diyebilirim dedi şu an bişy görünmüyor keseyi görmeden bişey söyleyemem dedi tabi bende çok üzülmüştüm bi hafta sonra gittiğimde keseyi gördü opuyorumnanaktan takmamaya çalış henüz görünmemiştir gittiğinde gösterir kendini annesi yerimseniben ( benim ki düşükle sonuçlandı ama inş. bu defa pozitifi görürüm de sağlıklı bi bebeğim olur )
kaydirigubbakcemile2

canım daha önce günün geçermiydi?

canım adet düzensizliği vardı bende ama bu ay gecikmesi imkansız çünkü düzenleyici kullandım ben gecikiyo diye şimdi ilacın da zararı olur demeyin iyice moralim bozulur benim :gitme: düzenleyici kullandıktan sonra günü şaşmıyodu ilk defa ilaç kullandıktan sonra gecikti :bbo:

demem cnm çünkü ilacın zararı varmı yokmu bende bilmiyorum ama düzenleyici ilaçsa adetin gecikmemesi lazımdıCADIARZUya hamişsin canım dediğin gibi testlerde dandiklik var çıkmıyo yada ilaç daha etkisini göstermedi

canım ilaç bi haftadan sonra etkisini gösteriyor etkisini göstermemesi imkansız ama gebelik yoksa stresten gecikmiştir çok taktım ya belki de ondan gecikti 3 4 gün geçsin olmazsa kan testi yaptırırım fisfisfis

canım ilaç bi haftadan sonra etkisini gösteriyor etkisini göstermemesi imkansız ama gebelik yoksa stresten gecikmiştir çok taktım ya belki de ondan gecikti 3 4 gün geçsin olmazsa kan testi yaptırırım fisfisfis
inş..hamişsindir cnm bir dahaki testi başka marka al oda negatif çıkarsa dediğin gibi strestendirr

Ben 14 ocakta bekliyordum ama hala adet olmadım..Bana dua edin arkadaşlar lütfen..İyi geceler...

kızlar ya sistit oldum ilaç kullanıyorum tamda yumurtlama dönemime denk geldi bu ayda mecburen korunacağız artık inş öbür ay olur bebeğimiz

bu arada benim gibi olupta ilaç kullanan var mı yada idrar yolu enfeksiyonu geçiren bebek olsa zararlı mıdır ki ama garanti olsun diye korunacağım mecbur

Ben 14 ocakta bekliyordum ama hala adet olmadım..Bana dua edin arkadaşlar lütfen..İyi geceler...

senin baya geçmiş canım 12 gün olmuş test yapmadınmı bi kan testi falan yaptırsaydın ya nasıl durdun bu zamana kadar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…