yaren iyi dayanıyorsun valla ben olsam saat başı test yapardım herhalde:)
bende aslında zor duruyorum ...
dayanıyorum çünkü ; negatifi görünce çok üzülüyorum . onun yerıne böyle beklmek daha iyi ..
bide bu ay ümitliyim test yapıp negatifi görürsem yıkılırımmm ama yarın yapıcam büyük ihtimall
hayırlısını iste cnm ya şartlama kendini böyle (diyene baksana gerçi 2 şubatı iple çekiyorm) ama hayırlısı olsun hakkımızdan cnm ya rabbim zamanı geldiginde bizede verecektir yerimseniben
:)) evet ya çok zormuş vallaa
adetime 9 gün kala az bişey kan gelmişti. ondan biraz umutluyum . yerleşme kanaması olabilir diye.. bal çörek otu karışımından yedim bu ay, bide yumurtlama günlerini boş geçirmedik. gelde umutlanmaaa
yarın yapçam şimdi test almaya gidicem. ilk idrarımla yaparım ... yinede korkuyorummm ...
hakkımızda hayırlısını ver Allahımmm :Saruboceq:
inşallah sende hamılesındır. herkes hamıle kalsınn
ümidini kırma güzelim belli olmaz belkide hamişsindirr teste hemen çıkmayabiliyo bazen gebelik hormonları geç salgılanıyomuş vücutta seninde öyle olabilir çarşamba gününe kadar bekle kırmızılar gelmezse tekrar yap inş.gelmez kırmızılar:Saruboceq:
Off canım, tesste pozitif çıksa da başa soru işaretleri olabiliyor...
Örnek ben...
SAT ım 19 Aralık... 17 Ocakta test yaptım... ozitif çıktı.. Ne sevinç gör beni... Biraz bekliyim doktora gideyi vajinal muaene olmyım dedm.. 22sinde doktora gittim.. Vajinal muayene olmam gerekiyormuş...
Baktık, hiçbişey yok....
Doktor dedi test pozitif çıktıysa mutlaka hailelik vardır %99 dedi.. %1 hatalıdır dedi..
Rahim çok büyümş ama ese olumamış dedi..
Düşük tehlkessi de var dedi..
Bi sürü test verdi... 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi...
Daha hamile olup olmadığımdan bile emin değilim, acaip soru işaretlerim var..
Moralim çok bozu...
Göğüs uçlarım sertleşti ağrıyor.. Kasıklarımda batmalar var, asla geçimeyen e atlamayan adetim gelmedi... idrar testim pozitif çıktı ama somut olarak hiçbişey yok ortada((
canım daha önce günün geçermiydi?bugün bir gün geçti test yaptım yine negatif ama şu 2.500 tl liklerden dandik bişy acaba testin hasasiyeti düşük te sonucumu vermiyo ki bi kaç gün daha gelmezse (inş gelmez) hassasiyeti yüksek bi test alayım bilmiyorumkismile
canım daha önce günün geçermiydi?
demem cnm çünkü ilacın zararı varmı yokmu bende bilmiyorum ama düzenleyici ilaçsa adetin gecikmemesi lazımdıCADIARZUya hamişsin canım dediğin gibi testlerde dandiklik var çıkmıyo yada ilaç daha etkisini göstermedi
inş..hamişsindir cnm bir dahaki testi başka marka al oda negatif çıkarsa dediğin gibi strestendirrcanım ilaç bi haftadan sonra etkisini gösteriyor etkisini göstermemesi imkansız ama gebelik yoksa stresten gecikmiştir çok taktım ya belki de ondan gecikti 3 4 gün geçsin olmazsa kan testi yaptırırım fisfisfis
inş..hamişsindir cnm bir dahaki testi başka marka al oda negatif çıkarsa dediğin gibi strestendirr
Ben 14 ocakta bekliyordum ama hala adet olmadım..Bana dua edin arkadaşlar lütfen..İyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?