Yakamozcum yüreğime su serptin valla...
İlk iki hamileliğimin biri düşükle biri de kalp durması sonucu zorumlu kürtajla sonuçlanınca bu 3.cüde çoook korkuyordum... Gene beni buldu bu gariplik diyordum ki, sen de yaşamışsın böyle bişey...
Umarım herşey yolunda gider ve biran önce kavuşuruz bebeklerimize...
günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın yarencim nasılsın
günaydınn canımm kusura bakma görmemişimm tv.ye dalmışımm iyiyimcanımm asıl sen nasılsınn?
önemli degil canım iyiyim. bal cörek otu tarcın kürüne başladım inşallah bi daki aya güzel haberi alırım canım
inşallah canımm birde kendini sıcak tut özellikle ayaklarını bu soğuklarda üşütmemeye dikkat et bu annemin sözüdür üşütürsen çocuğun olmas derr ayaklarını mümkün olduğu kadar sıcak tutacaksın derr kadınlar ayaklarından alırmışş
evet canım biliyorum annem de cok söyler ben de öyle yapıyorum daha dikkatli olcam üşütmemeye calışcam bi de ben cabuk üşütüyorum sıkı giyindigim halde bünyem zayıf heralde
bende öyleyimm canımm bi çorapsızz dolaşıyım hemen kasıklarım batmaya başlarr peki folik asit alıyomusun?
canım bi ara alıyodum bıraktım ama şimdi onuda almaya başlıycam eger bi daki ayada olmassa doktora gitcem artık ama inşallah olur
günaydın kıslaropuyorumnanaktan
canım ben cıkıyorum kahvaltı yapcam sonra görüşürüz kocaman öptüm
günaydın kıslaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?