Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Yakamozcum yüreğime su serptin valla...
İlk iki hamileliğimin biri düşükle biri de kalp durması sonucu zorumlu kürtajla sonuçlanınca bu 3.cüde çoook korkuyordum... Gene beni buldu bu gariplik diyordum ki, sen de yaşamışsın böyle bişey...
Umarım herşey yolunda gider ve biran önce kavuşuruz bebeklerimize...

çok zor günler canımm yaa bende bir düşük birde boş gebelik yaşadımm ve 20 gün önce kürtaj oldumm benimde sendeki gibi olmuştu kese görünmedi hatta o gece hastanede yattım sabah kan tahlilleri kontroller falan yaptılar meğer boş gebelikmiş hemen kürtaja aldılarr rabbim inşallah senin bebeğini korur inşallah bebeğin sağlıklı büyür rabbim böyle acılar kimseye yaşatmasın herkesin bebeğini kendine bağışlasınn

önemli degil canım iyiyim. bal cörek otu tarcın kürüne başladım inşallah bi daki aya güzel haberi alırım canım

inşallah canımm birde kendini sıcak tut özellikle ayaklarını bu soğuklarda üşütmemeye dikkat et bu annemin sözüdür üşütürsen çocuğun olmas derr ayaklarını mümkün olduğu kadar sıcak tutacaksın derr kadınlar ayaklarından alırmışş

evet canım biliyorum annem de cok söyler ben de öyle yapıyorum daha dikkatli olcam üşütmemeye calışcam bi de ben cabuk üşütüyorum sıkı giyindigim halde bünyem zayıf heralde

evet canım biliyorum annem de cok söyler ben de öyle yapıyorum daha dikkatli olcam üşütmemeye calışcam bi de ben cabuk üşütüyorum sıkı giyindigim halde bünyem zayıf heralde

bende öyleyimm canımm bi çorapsızz dolaşıyım hemen kasıklarım batmaya başlarr peki folik asit alıyomusun?

canım bi ara alıyodum bıraktım ama şimdi onuda almaya başlıycam eger bi daki ayada olmassa doktora gitcem artık ama inşallah olur

bende kullanmıyodumm kürtaj olduğum zaman doktorum sordu folik asit alıyomusun diye hayır dedimm oda dedi hamileliği planlayan her kadının kullanması gerek dedi ve başladık daha ben iki ay daha koruncamm ama kullanıyorum folik asiti sen neden kestinn?

merhaba kızlar dün itibariyle hastanlandım umutlarım şubata kaldı aslında hıc umudum kalmadı ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…