Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selamm
adetim 4 gün geçti sabah test yaptım negatif.. olsaydı silikde olsa çıkardı değilmi..
çok umutluydum ama yine negatiff çok moralim bozukkkk mafoldumbenmafoldumben

selamm
adetim 4 gün geçti sabah test yaptım negatif.. olsaydı silikde olsa çıkardı değilmi..

canım çıkması lazımdı ama belli olmaz yinede.umudumuz her zamn olmalı canım

canım çıkması lazımdı ama belli olmaz yinede.umudumuz her zamn olmalı canım

mafoldumben
adetimden 9 gün önce az bişey kan geldi yerleşme kanaması heralde dedim..
bu ay bal çörek otu yedim yumurtalık günlerini boş geçirmedik, akıntımda var
çook umutluydum adetimde geçince kesin hamileyim 2 çizgiyi görcem diye umutla yaptım ama tek çizgiyi görünce yıkıldım...mafoldumben:gitme:
olcaksam olayım adet artıkk off yaa offfff

ama böle kafana takarsan daha çok gecikir ben de geçen ay çok ümitliydi iltihab için antibiyotik fitil vermişti doktor 43 gün üzerine adet oldum sonra ümidimizi kaybetmeyelim biz de görücez 2.çizgiyi zamanı geldiğinde bende geçen ay bal tarçın çörek otu karışımını denedim eşimde klomen kullnaıyo ayrıca havuç suyu,keçiboynuzu suyu,sebze taze sıkılmış meyve suları içiriyorum.bu ay benim belirtilerim de erken başladı 1 haftadır göğüslerim şiş ağrıyo hastalanıcam heralde diye bekliyorum ama en azından bu sefer 35 aşmıycam diye mutluyum açıkcası

benim artık umudum kalmadı... çok istiyorum ama gelmiyorr. tek düşüncem bu oldu hiç bişey yapmak istemiyorum. sinirlerim bozuldu ağlamamak için söz vermiştim kendime ama dayanamadım ağlıyorum şimdiii
offfff

ahhhh canım yaaa.bu lafları çok duydun belki aama gerçekten doğru.yani sen şimdi böle yaparsan üzülürsen hastalanamazsın.adet olmakbile güzel canım.bebiş yoksa bile en azından adetini olup yine denersin.yapma böle olcaksa bi an önce adet olursun

benimde hiç gecikmeyen adetin stres yaptığm için bu ay geç geldi.üzme kendini

slm kızlar bugun adet olmam lazım ama daha olmadım herhang bır belırtı de yok açıkcası . beyaz akıntm var bazen yoğun bazen az göğüslerim şiş ve hassas ole çok ağrı yok ama . artı gazım var kabız olmuşum bılmıorum bakalım.. hayırlısı ..mıde bulantıısı vb gbı şeylerım yok ama. umıtlnmorum aama umarım hamleyımdır... hava değişikliğinden dolayı da adetım sarkablır o da var ama hayırlsı olsunyah

merhaba arkadaşlar 28 ocakta olmam lazımdı 24 25 26 ocakta birer damla gedi şimdi birşey yok hiç bir belirtimde yok hamile olabilirmiyim sizce

slm kızlar adet tarihim 28 ocak
ovulasyonun 10. günü idrar testi negatif çıktı
umudumu kesmeli miyim

selamm

aynı ben benimde bugün 4. gün hala olmadı 2. gün test yapmıştım negatif hiç umudum yok olsa çıkardı yarın tekrar yapacam ama 100 de 100 negatif çıkacak hafta içi de olmazsam doktora gidecem olsa çıkardı çünkü benimde :çok üzgünüm:

amin canım sen pozitifi gördün kaldı keseyi görmek bişey kalmadı şurda sabret gittiğinde inşallah görürsün keseyi sonrada bebeği ve kalp atışlarını inşallah :1hug: beni de şu belirsizlik öldürüyo ya pozitif çıksın yada adet olayım ya sıkıldım beklemekten bugün 4. gün :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…