Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ye en ye akşamları mesaiye kalıyon enerji lazım sana ben greve gidiyom bugünden itibaren:roflol:

bende grevdeyim yok 2 gündür bende de tık yok 2 gündür sızıyom hehehehe koçiş sarkıyo bu sefer ohhhh canıma değsin sanki 2-3 gündür hiç uyumuyom gibi yatıyom

naber sezen...kızlarr moraller bozulmasın yafss calısınca olurr:)dewam moral yuksek olsunn canlarım

:):):):

naber sezen...kızlarr moraller bozulmasın yafss calısınca olurr:)dewam moral yuksek olsunn canlarım

:):):):
valla kırmızıları bekliyorum canımcım gelsede çalışmalara başlasak moralim testi ilk yaptığımda bozulmuştu ama sonradan hayırlısı dedim geçtim

pelincim ayy çok şaşırdım bi günde bu kadar kötü haber bu ne böyle ya kuşum aldattığı kişi kim tanıyomusun güzelim

ayyy inanmıyorum akannehir canım önce emin ol eğer gerçekten varsa böyle bişey burnundan getir nasıl yani ya sen burda ondan çocuk sahibi olmak için elinden geleni yap o başkasını düşünsün alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…