Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evet kızlar eski sevgilisiyle aldatıyomuş ben daha 6 aylık evliyim bi akıl verin lütfensenağlamasenağlama
hemde eski sevgilisi adi adam ya sen ona bebek vermek için uğraşırken onun yaptığına bak cnm kocan sen msjları yakalayınca kendini nasıl savundu pişmanmı?

eski sevgilisi dadanmış olmasın böyleleride var canım eşinde msj çekiyomu ki sadece ondan mı geliyo eşinle konuşmadın dimi daha sakin ol hemen ayrılmayı düşünme daha 6 aylık evlisin adam okadar da öküz olamaz ya

ben bebek isterken bana yaptına bakın pişman oldunu söyluyo ben sensiz yaşayamam diyo ne yapayım kızlar akıl verin

kuşum sakin ol kocanda kabul ediyo dur bu ilk ay bunalımlarıda olabilir sadece mesajlaşmamı ay şimdi telaş yaptım çok üzme kendini

bencede cnm ayrılma belkide o kızın planıdır sizi ayırmak için ona meydanı bırakma tatlımm

ya canım tamam konuş eşinle ama inkar ederse de peşini bırakma zaten hangi erkek ben yaptım der ki direk aşkımlı mesaj falan gönderdiyse sormaya bile gerek yok aslında bundan sonra ne yapacagına karar ver canım nasıl sinir oldum ya böylelerini varya... alsanaalsanasmile madem aklı ondaymış niye seninle evlenmiş ki evlenmeden hissettin mi canım bişeyler geçmişine dair vardır bilgin ona karşı hala bişeyler hissetiğine dair ipuçları verdimi

iyi en azından kabul etmiş peki aralarında ne geçmiş önemli bişey varmı inşallah yoktur

pelın sakıl ol canım ıyıce dusun bı..esını al karsına konuss...ne cewap werecek bakalım...ama bence kızlada gorus bı ıkısını de al karsına kımın yalan soledıgı bellı olur

kuşum dur yangına körükle gitmeyelim ya a.s

ben bebek isterken bana yaptına bakın pişman oldunu söyluyo ben sensiz yaşayamam diyo ne yapayım kızlar akıl verin

seni çok seviyoda bu yaptığı ne böyle...insan sevdiği ne kıyarmı yaa.
inann çok kızgınım canmm yaa. daha yeni evlisiniz en güzel günleriniz nasıl olur bu.

pelincim hepimiz çok sinirledik.seni daahada üzcek bibşi sölemk istemeyiz.sen iyice anlat canım ona göre yorum yapalım.canım ya kıyamam sanaaa

kızlar bi şans daha vereyimmi bilmiyorum ne yapcamı

evet kabul etti şimdi ben napayım

ne yapmak istediğine bağlı canım her bayanın tepkisi farklı olur şimdi herkes kendine göre bişeyler söyler :1no2: kaybetmeyi göze alabiliyorsan yapılacak çok fazla bişey yok aslında yani ben tahammül edemezdim sen ne tepki verdin peki pişmanım deyince ne dedin yüz vermeseydin biraz burnu sürtsün en azından

kızlar pelin anlatsın hepimize yetişemiyebilir.bizimle paylaşmak istemiş canım yaaaa.hepinizide anlıom adamı ele geçirmek istedik birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…