evet kızlar eski sevgilisiyle aldatıyomuş ben daha 6 aylık evliyim bi akıl verin lütfensenağlamasenağlama
hemde eski sevgilisi adi adam ya sen ona bebek vermek için uğraşırken onun yaptığına bak cnm kocan sen msjları yakalayınca kendini nasıl savundu pişmanmı?evet kızlar eski sevgilisiyle aldatıyomuş ben daha 6 aylık evliyim bi akıl verin lütfensenağlamasenağlama
ay ya ne diyceğimi bilemiyom canım senağlama
ben bebek isterken bana yaptına bakın pişman oldunu söyluyo ben sensiz yaşayamam diyo ne yapayım kızlar akıl verin
bencede cnm ayrılma belkide o kızın planıdır sizi ayırmak için ona meydanı bırakma tatlımmeski sevgilisi dadanmış olmasın böyleleride var canım eşinde msj çekiyomu ki sadece ondan mı geliyo eşinle konuşmadın dimi daha sakin ol hemen ayrılmayı düşünme daha 6 aylık evlisin adam okadar da öküz olamaz ya
adamdaki hıza bak ya.canım söledin mi kabul etti mi.yanlış anlamış olmayasın
ya canım tamam konuş eşinle ama inkar ederse de peşini bırakma zaten hangi erkek ben yaptım der ki direk aşkımlı mesaj falan gönderdiyse sormaya bile gerek yok aslında bundan sonra ne yapacagına karar ver canım nasıl sinir oldum ya böylelerini varya... alsanaalsanasmile madem aklı ondaymış niye seninle evlenmiş ki evlenmeden hissettin mi canım bişeyler geçmişine dair vardır bilgin ona karşı hala bişeyler hissetiğine dair ipuçları verdimi
ben bebek isterken bana yaptına bakın pişman oldunu söyluyo ben sensiz yaşayamam diyo ne yapayım kızlar akıl verin
ya canım tamam konuş eşinle ama inkar ederse de peşini bırakma zaten hangi erkek ben yaptım der ki direk aşkımlı mesaj falan gönderdiyse sormaya bile gerek yok aslında bundan sonra ne yapacagına karar ver canım nasıl sinir oldum ya böylelerini varya... alsanaalsanasmile madem aklı ondaymış niye seninle evlenmiş ki evlenmeden hissettin mi canım bişeyler geçmişine dair vardır bilgin ona karşı hala bişeyler hissetiğine dair ipuçları verdimi
evet kabul etti şimdi ben napayım
kuşum dur yangına körükle gitmeyelim ya a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?