seni çok seviyoda bu yaptığı ne böyle...insan sevdiği ne kıyarmı yaa.
inann çok kızgınım canmm yaa. daha yeni evlisiniz en güzel günleriniz nasıl olur bu.
kızlar bi şans daha vereyimmi bilmiyorum ne yapcamı
bende anlamadım mutluyduk ama yaptına bakın allah kimsenin başına vermesin cok kötü bişey hepinize teşekkür ederim yorumlarınız ıcın sizide üzdüm özür dilerim
off yakomaz ya bugün önce benden sonra senden şimdiden pelinden geldi kötü haber
pelın aynen sern olayı bastan sona anlat ne oldu sana ne dedı sen ne dedın anlatcanım basatan bıu bızde ona gore sana fıkırlerımızı sunalım
tatlım ne özürü...sen nekadar üzgünsündür şimdi,
bu kendine başka fecbook acmış ben şüphelendim ve fecbogunun şifresini buldum ve girip her şeyi gördüm eski sevgilisiyle mesajlaşmış hatta görüşmüşler bile ben ona soyledigimde inkar ettı ama üstüne gidince kabul etti köpekten cok pişman oldunbu söyledi ve bir şans daha istiyo ama ben şu an bi ölüden farksızım ona karsı hic bi sevgim kalmadı şimdi ben napayım fikir verin kızlarsenağlama
bu kendine başka fecbook acmış ben şüphelendim ve fecbogunun şifresini buldum ve girip her şeyi gördüm eski sevgilisiyle mesajlaşmış hatta görüşmüşler bile ben ona soyledigimde inkar ettı ama üstüne gidince kabul etti köpekten cok pişman oldunbu söyledi ve bir şans daha istiyo ama ben şu an bi ölüden farksızım ona karsı hic bi sevgim kalmadı şimdi ben napayım fikir verin kızlarsenağlama
sen evindemisin pelin aradımı işe gittikten sonra kocan
canım benim.ne durumda olduğunu tahmin ediorum.şimdi sana doğru yolu göstermek içinde bi sürü sormak ta gerekir.mesela onla ayrılır ayrılmaz mı evlendiniz.yani onu hala sevme ihtimali varmıdır die soruorum.
canmm hemen affetme sakın biraz burnu sürtülsün adama bak be...
sevgin tabi kalmaz birdaha yapmıyacağı ne malum ki, insan nasıl güvenir bundan sonra hep tadirgin olur.allah yardımcın olsun canmm yinede sen bilirsin iyi düşün herşeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?