Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bir kötü haberde benden kan testim negatif çıktı
idrar testi pozitif çıkmıştı
doktor adet söktürücü kullanma dedi 10 gün sonra tekrar test yaptır dedi

pelin67 bu bir sınav bir rüzgar
bu rüzgarda ya yıkılacaksınız ya daha da güçleneceksiniz
hiç birşeyi düşünme neden niye ne eksikti
sadece kendini dinle
hangi durumda seni neler bekleyecek buna karar ver biraz ortam değiştirmeye çalış ailelere şimdilik bişey anlatma
ALLAH YARDIMCIN OLSUN TATLIM

gerçekten seven bi insanın aldatabileceğine inanmıyorum ayrıl bence bırak yaptıgı öküzlüğün farkına varsın seni kaybettiğine yansın evlilik bu ömür boyu bu karakterde bi insanla geçmez canım bizde çok severek evlendik ama Allah korusun böyle bişey görsem düşünmem bile ...

yaa nediyeyim canmm allah kimsenin başına vermesin. birdaha sen asla eşine güvenemezsin canmm güvensizlikte en kötü şey evlilik için.

ben de bilmiyorum neden böyle bi öküzlük yaptını ama cekecek cezasını

kızlar moral verdiniz icin cok teşekkür ederim gercekten şu an ne yapcamı bilmiyorum kafam cok karışık ne kadar zamandır görüştünü bilmiyorum gelince konuşcam ona göre kara vercem

kız da o.....nun tekiymiş yani evli bi adamla nasıl birlikte olmuş hayret bişey gerçi ondan çok eşin suçlu kız istediği kadar yüz versin gitmiycekti... ıyi, canın istediğinde git istediğinle istediğini yap nasılsa seni evde bekleyen biri var alsanaalsanasmile tam dayaklık alsanaalsanasmile affetmeyi düşünüyorsan bile bi süre telefonlarına çıkma ve başka bi yerde kal yüzünü görme bi süre ... hem kafanı dinler ne yapacagına daha iyi karar verirsin ...

ben de bilmiyorum neden böyle bi öküzlük yaptını ama cekecek cezasını

pelinciğim benim ablam 2 aylıkken ayrıldı eşinden onlarda severek evlenmişti onların ailevi problemdi canım böyle bi durumda değildi canım burada hepimiz bişeyler söyleriz kendi kafamıza göre başa gelmedikçe kimse bilemez ne kurmak kolay ne yıkmak bi yuvayı ben en yakınımdan biliyorum şimdi tekrar evlendi çok mutlu ama ona kafasında hemen bitirdi o an sevgisi bitmişti iyi düşün evi terketme o gelmesin ne kadar güçlü olduğunu anlasın kararlı ol konuşmak istersede dışarda buluş konuş eve alma

haklısın canım ama ayrılıkta kolay degil bunu sadece yaşayan bilir ama bunu cok kötü ödetcem ona klava:

yok canımlı cicimli degildi ama görüştüklerine dair mesajlar vardı ve başka kızlarda var fecbugunda

o kızlar kimmiş öğren bi bakalım belki onlarlada görüşmüştür yada başka bi facebook aç dene eşini şu an sıcagı sıcagına yapma ama bi süre sonra yap yoksa yemeyebilir a.s.

zaten gitmeyi düşünüyorum yüzünü bile görmek istemiyorum kafam cok karışık allak bullak oldum dünya başıma yıkıldı coooooooooooooooooook üzgünüm sizlede konuşmassam cıldıracam

haklısın canım ama ayrılıkta kolay degil bunu sadece yaşayan bilir ama bunu cok kötü ödetcem ona klava:

ben yaşadım canım ama evli değildim tabi eski erkek arkadaşımı yakalamıştım hemde baya uzun bi süre birlikteliğimiz vardı sizin tanıştıgınız süreden uzun.... Hiç aklıma bile gelmezdi bende nette yakalamıştım oda kabul etti köpek gibi pişman oldu ama agzıma gelen herşeyi söyleyip bağlantıyı kestim aradan çok uzun zaman geçmesine rağmen beni sordugunu hala sevdiğini söylediğini duyuyorum çevreden ama ben nefret bile etmiyorum o zamanki bi olaydı benim için bişey ifade etseydi evlenmezdim zaten köpek gibi çekti cezasını şutarafagitti aradan yıllar geçmesine rağmen içine oturmuş belli hala aklında iyi oldu ayrılmak kolay değil tabi canım evlilik bu bide flört de değil iyi düşünmen lazım

o kızlar kimmiş öğren bi bakalım belki onlarlada görüşmüştür yada başka bi facebook aç dene eşini şu an sıcagı sıcagına yapma ama bi süre sonra yap yoksa yemeyebilir a.s.

yapcam zaten ama su an degil onlarla görüştünü sanmıyorum uzaktalar cunku ama görüşmesede yazışmış aldatıldım ve soktayım:çok üzgünüm:

canım benim yüzünü görmesin bencede.eve almasan olur mu ki senin gitceğim bi yer varmı.ama etrafında çok kimselere anlatma şimdilik.

yapcam zaten ama su an degil onlarla görüştünü sanmıyorum uzaktalar cunku ama görüşmesede yazışmış aldatıldım ve soktayım:çok üzgünüm:

onlarladamı yazışmış :1shok: :1shok: :1shok: affına sığınarak yuh diyebilirim yok artık ya bi tane de değil :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…