evet cok üzgünüm dünya başıma yıkıldı her seyde bir hayır var derler ya belki allahım bu yüzden bebek vermiyodu bana kızlar yuva yıkmakta kolay degil biz cok severek evlenmiştik ama o sevmemiş demekkisenağlama
allahım ne mantıkla böyle bi öküzlük yapmış ya hele o kız ne şeymiş de evli bi adamla görüşüyoo canım ya kocanda öküz o kızında ne olduğu belli severekte evlendiniz bu adam neden böyle bi öküzlük yapmış ki
canım gördüğün msj lar nasıldı? canım ccicimlimiydi
ben de bilmiyorum neden böyle bi öküzlük yaptını ama cekecek cezasını
gerçekten seven bi insanın aldatabileceğine inanmıyorum ayrıl bence bırak yaptıgı öküzlüğün farkına varsın seni kaybettiğine yansınevlilik bu ömür boyu bu karakterde bi insanla geçmez canım bizde çok severek evlendik ama Allah korusun böyle bişey görsem düşünmem bile ...
yok canımlı cicimli degildi ama görüştüklerine dair mesajlar vardı ve başka kızlarda var fecbugunda
kız da o.....nun tekiymiş yani evli bi adamla nasıl birlikte olmuş hayret bişeygerçi ondan çok eşin suçlu kız istediği kadar yüz versin gitmiycekti... İyi, canın istediğinde git istediğinle istediğini yap nasılsa seni evde bekleyen biri var alsanaalsanasmile tam dayaklık alsanaalsanasmile affetmeyi düşünüyorsan bile bi süre telefonlarına çıkma ve başka bi yerde kal yüzünü görme bi süre ... hem kafanı dinler ne yapacagına daha iyi karar verirsin ...
haklısın canım ama ayrılıkta kolay degil bunu sadece yaşayan bilir ama bunu cok kötü ödetcem onaklava:
o kızlar kimmiş öğren bi bakalım belki onlarlada görüşmüştür yada başka bi facebook aç dene eşini şu an sıcagı sıcagına yapma ama bi süre sonra yap yoksa yemeyebilir a.s.
yapcam zaten ama su an degil onlarla görüştünü sanmıyorum uzaktalar cunku ama görüşmesede yazışmış aldatıldım ve soktayım:çok üzgünüm:
canım benim yüzünü görmesin bencede.eve almasan olur mu ki senin gitceğim bi yer varmı.ama etrafında çok kimselere anlatma şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?