Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

merahaabaa
yakamoz seni merak ettim bakiim bi dedim.. en azından öğrenmiş oldun için rahatladı ben hala aynı düşüncelerdeyim.

pelin çok üzüldüm biz burda nelerle uğraşalım onlar nelerle yazıklar olsuunnn:mymeka:
sakın hemen affetme bıraz kafanı dınle.. sonradan pişman olacağın şeyi yapma
Allah yardımcın olsun cnmm:teselli:

teşekkür ederim canım düşündüğün için ama negatif çıktı dediğin gibi içim rahatladı bugün ilaca başlıycam artık regl olduktan sonra ( bu gidişle hiç olmıycak gibi belirtide yok) şubatta devam ederim artık ümit etmeye :a015:

zaten gitmeyi düşünüyorum yüzünü bile görmek istemiyorum kafam cok karışık allak bullak oldum dünya başıma yıkıldı coooooooooooooooooook üzgünüm sizlede konuşmassam cıldıracam

yalnız kalma ama daha kötü olursun :1no2:

kızlar ben kaçtım.bugün çok üzüldüm gerçekten.
yeni güne iyi haberlerle görüşürüz inşallah

geçmiş olsun ameliyat ne zaman olucaksın?

teşekkür ederim.. Ameliyayı bu ay olacaktım gittim yatış falan yapılıo dr vazgeçti çünkü tek çarenin tüp bebek olacagını düşünüyo (( ssk dan karşılaması için 3 yıl şart oldugu için bekliyorum son 5 ayım kaldıııı kist ameliyattan sonra tekrar yenileyebilirmiş

gelsin bebeklerimizz

evet kızlar eski sevgilisiyle aldatıyomuş ben daha 6 aylık evliyim bi akıl verin lütfensenağlamasenağlama

mesajların içeriği önemli öylesine meraktan yazılmış şeylerse belki, hani her insan eski sevgilisini merak edebilir, tabi anlayışla karşılanacak bir durum değil anlıyorum çok zor sırtına bir bıçak girmiş gibi... ama ani karar verme, tabi ona karşı kararlı gözüksen iyi edersin, üzülsün değerini anlasın, sen de biraz yalnız kalıp kafanı dinle ve düşün...

pelincim cok uzuldumm ama ıyı dusun karar ver brnceee kesın ayrılacakmıs gıbı davrannn hıc donmeyecekmış gıbı ıyıce burnunu surtsunnn yuva yıkmak kolay degılll amacok zor hakettennn......

mrb azize ablacim aaay bende diyorum surekli gorustugum ablalarim arkdslarim nerde acaba yaaa biara baya giremedim siteye sonra hangi baslik altinda bulustugumuzu unuttum ,,,,nasilsin ablacim hamis varmi,,,sen nasilsin ,,,,

mrb azize ablacim aaay bende diyorum surekli gorustugum ablalarim arkdslarim nerde acaba yaaa biara baya giremedim siteye sonra hangi baslik altinda bulustugumuzu unuttum ,,,,nasilsin ablacim hamis varmi,,,sen nasilsin ,,,,

slm canmm hoşgeldin...ben iyiyim canm nolsun sen nasılsın?

slm kızlar...
pelın cnm senın adına çok üzüldüm inşallah hakkından hayırlı bir karar alırsın...
rabbim insanların içine allah korkusunu koysun herşeyden önce o olmayınca böyle zaaflar çok da anrmal olmuyor malesef
hakkından yırlısı tekrar cnm

Son düzenleme:

düşündüklerimi yazmışsın canım. kesinlikle katılıyorum sana. başından sonuna kadar üzülerek okudum. Allah yardımcın olsun pelin arkadaşım. bazen kopmalar dahada güçlendirir ilişkiyi tabi sen unutabilirmisin bunu işte onu ancak yaşayan bilir. senin için dua edicem. gerçekten çok üzüldüm. Allahtan hayırlısın diliyorum senin için. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…