gelsin bebeklerimizz
slmm kızlar benimde 28 ocaktı ama hala yok inş gelmess kaydirigubbakcemile3
beni de listenize alabilirmisiniss ?? :kedi:
canım idrar testi yapsana bebek varsa kesin çıkar zatenslmm kızlar benimde 28 ocaktı ama hala yok inş gelmess kaydirigubbakcemile3
beni de listenize alabilirmisiniss ?? :kedi:
iyi az kalmış ameliyat olmana tez zamanda bebişine kavuşursun inş..tatlım:ecrin_bebek:teşekkür ederim.. Ameliyayı bu ay olacaktım gittim yatış falan yapılıo dr vazgeçti çünkü tek çarenin tüp bebek olacagını düşünüyo(( ssk dan karşılaması için 3 yıl şart oldugu için bekliyorum son 5 ayım kaldıııı kist ameliyattan sonra tekrar yenileyebilirmiş
benide ekleyin 9 subat kan tahlili yaptiracam:hulya:
teşekkür ederim.. Ameliyayı bu ay olacaktım gittim yatış falan yapılıo dr vazgeçti çünkü tek çarenin tüp bebek olacagını düşünüyo(( ssk dan karşılaması için 3 yıl şart oldugu için bekliyorum son 5 ayım kaldıııı kist ameliyattan sonra tekrar yenileyebilirmiş
canım hemen bı test yapsana ne zamandır ıstıyosun bebek gunun gecrmıydı boyle hıc eger gunun hıc gecmessee hemen yap kesın bı sonuc alırsııınnnalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım test yaptım dün sabah 1 gün geçmişti yani ama tek çizgi çıktı bakalım geşmesse 3-4 güne tekrar yapıcamm.
ben kasımda düşük yaprım 6 haftalıktı sonraki testlerde hiçbi sorun çıkmadı yani benden kaynaklanmamış ve şimdi yine istiyorus bakalımm hayırlısı boshayallersmile ...
İNŞ.HAMİŞSİNDİR CANIM :lepi::Saruboceq:
ÇİÇekÇİĞİm denk gelemedİl bİ tÜrlÜ ÇalıŞıyom canım sen napıyon
ÇİÇekÇİĞİm denk gelemedİl bİ tÜrlÜ ÇalıŞıyom canım sen napıyon
napim canım ya evdeyim.dışarı çıkmam lazım ama üşeniorum valla :d hava soğuk biddeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?