Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

pelin cim senin adına çok üzüldüm inş hayırlı bi sonuca karara varırsın Allah hakkınızda hayırlısını versin. karşısına çıktığında kararlı ol hemen ipleri eline verme değerini anlasınn. Allah güç versin sana üzme kendini herşey olacağına varır kendine iyi bak...

slmm kızlar benimde 28 ocaktı ama hala yok inş gelmess kaydirigubbakcemile3
beni de listenize alabilirmisiniss ?? :kedi:

canım hemen bı test yapsana ne zamandır ıstıyosun bebek gunun gecrmıydı boyle hıc eger gunun hıc gecmessee hemen yap kesın bı sonuc alırsııınnnalkisalkisalkisalkisalkisalkis

iyi az kalmış ameliyat olmana tez zamanda bebişine kavuşursun inş..tatlım:ecrin_bebek:

hadi ya canım başka ne şart isteniyo tüp bebek için benimde nisan 22 de 3 yıl olucak o zmana kadar olmazsa bendemi denesem ya doktor şartı falan gerekiyomu

canım hemen bı test yapsana ne zamandır ıstıyosun bebek gunun gecrmıydı boyle hıc eger gunun hıc gecmessee hemen yap kesın bı sonuc alırsııınnnalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım test yaptım dün sabah 1 gün geçmişti yani ama tek çizgi çıktı bakalım geşmesse 3-4 güne tekrar yapıcamm.
ben kasımda düşük yaprım 6 haftalıktı sonraki testlerde hiçbi sorun çıkmadı yani benden kaynaklanmamış ve şimdi yine istiyorus bakalımm hayırlısı boshayallersmile ...

İNŞ.HAMİŞSİNDİR CANIM :lepi::Saruboceq:

4-5 aydır net bı Şwkılde kuŞum onun Öncesınde aralık-Şubat arası bı denemem oldu doktorumu sevmedım bıraktım sonrasında kendım denedım ama yumŞ takıbını bılmıyodum temmuzdan berıde baŞka bı doktora gıdıyorum o aradada baŞka rahatsızlıklarım oldu kum falan dÖktÜm net 4-5 aydır denıyoruz yanı takıp etmeyı bu doktorda ÖĞrendım

hemde çok soğuk biz alışık değiliz canım yaaa.
sen bana sölemiştin kaç aydır denediğini ama unutuorum ben.
başka arkadaşlarda var ya karıştırıorum.herkese bi kaç kere soruorum
tatlım daaha çok erken tüp için.
bende düşüklerden sonra yaptırmak istedim.sağlıklı embriyo seçilsin istedik.
özel tüp bebek merkz olmasına rağmen deneyin dedi doktor.gerek yok dediler.
bi kere daha denicez işteee.çalışıoz bizde bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…