Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ne bilim kuşum ya olmamasından çok korkuyorum yaşta ilerliyo 26 oldum geç olsunda istemiyorum hayırlısı tabi ama

Allah korusun canım eŞım zaten hıÇ yanaŞmıyo tÜp bebeĞe kendı kendıne olur sıkma kafana takma dıyor

Şu an zaten yapamam canım eĞer sskdan karŞılanıyosa gene bı derece masrafı az olur yenhı ev aldım masrafım Çok kısmet ya belkı allahım rahatla azıcık dıye bekletıyo benı nasıp eder ınŞ. Ya

inşallah canıııııım.böle düşünmek lazım işte.
bisde ev sahibi olduk 5 ay önce taşındık.evlendik 1 yıl sonra taşındık aama kendi evimizze allaha şükür.
sanada hayırlı olsuun.güle güle oturun

amin canım ya seninde hayırlısı olsun güle güle oturmka nasip etsin bide bebiş gelir taçlandırırsınız inş.

çiçekçim sen kaç yaşındaydın sormuşumdur ama bide evlendiğinizden itibarenmi deniyosunuz

çiçekçim sen kaç yaşındaydın sormuşumdur ama bide evlendiğinizden itibarenmi deniyosunuz

27,5 dersem hatırlarsınnn
canım 3 düşüğüm var.kalpleri duruodu bebişlerin.bu ay korunmayı bıraktık.3 aydır korunuoduk.
kan sulandırıcı iğne kullancaz hamile kaldığımda.

hatırladım hatırladım kuşum düşükler arka arkayamı oldu canım ozman evlendiğinde korunmadın kuşum

hatırladım hatırladım kuşum düşükler arka arkayamı oldu canım ozman evlendiğinde korunmadın kuşum

tatlım 2008 haziranda evlendik.6 ay korunduk.
2009 ocakta ilk ine hamile kaldım.
3 ay korunduk 2.ye kaldım.onuda kaybedince.bende hırs oldu 3 . için hiç korunmadan devam ettik.yine hamile kaldım ama sonuç aynı.

doktorlarda hep normal normal deyince testleri 3. bebeği kaybedene kadar yapmadık.en son işte testleri yaptırdık.genetiğimiz ve diğerleri temiz çıktı.
kan pıhtılaşması heterozigot çıktı.
düşük dozda iğne vurulcam hamile kalınca.

1 yılda yaşadım 3 düşüğü 1,5 yıllıka evliyiz kuzuuuu

hadi hayırlsı canım bunun haricinde bi probleminiz yok inş.tutarda iğneyle atlatırsın bende 3.yıla giricem bu haziranda

başkada bi problem yok tatlım ya .amin inşallah canım.
3. yılda bi bebiş inşallaaaah.
bu aarada biz ilk evlendiğimizde 6 aay korunmuş olmuos.5 ay.çünkü geçen sene bu ay hamileydim.düzeltim didiiiiiim

aman sizde az zamanda çok iş yapmışsınız benimde geçen yıl başı düşüğüm oldu kanımca tma olarak bilmiyorum doktor kontrolündeydim ama gece yarısı ağrım tuttu apandist diye gittim acile oradan kadın doğum sonuç 16,28 çıktı iki gün sonra tekrar gel dediler gitmedim kendi doktorumda pişkin pişkin olabilir dedi çatlatma iğnesinden olur dedi sonuçları bu doktoruma gösterdim düşük dedi

geçmiş olsun sanada canımm.
aslında ben ilk istemiodum.ama kayıp yaşayınca istemeye başladım.hatta eşimden çok istedim.öle oluncada az zamanda çok iş ama mahsul yok henüz.olcak inşallaah.çalışıozzzz bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…