- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
tamam kuşum öptüm seni
olsaydı benim için süper bir mucize olurdu 12 sene kolay değil
azize canım merhaba malesef olmadı bende 24 şubat eklermisin lütfen
üzülme cnm ya hakkımızdan hayırlısı inşallah bu arada 12 senedir mi olmuyo anlmadım tm...
olsun canmm üzülme şubat ayımız var önümüzde :lepi:
canım teşekkür ederim tesellin için bir umut bekliyoruz belki benimki boşa kürek çekmek hayırlısı
canyakamoz cnm bunu rabbımın bıze sınavı olarak duşunelım yanı sabrımızı denıyor dıye ..
lütfen umudunu yıtırme...rabbım uygun gördügü zaman hepimizin kucagına bir melek verecektır diye düşünüyorum....:Saruboceq:[/QUOT
canım teşekkür ederim inanırmısın bu 12 yıl içinde okadar çok şey yaşadımki 12 yıl boyunca her ay bir umutla bekledim ailem dahil hiç kimseye acımı belli etmedim göz yaşlarımı hep içime akıttım eşime dahi göztermedimki suçluluk duygusu duymasın diye çok sabırlıyımdır.hep hayırlısını istedim yaş 37 oldu bilemiyorum artık ama anne olamamak içimi o kadar çok acıtıyorki rüyalarımda bile görüyorum bir erkek çucuğunun bane anne anne diye sesleniyor ve ben ona sarılıyorum bir anda bakıyorum çocuk kaybolmuş rüyamda bile anne olmak okadar güzelki anlatamam, canım arkadaşım gerçekten içim okadar çok acıyorki çok zor hayırlısı bu siteye katılmamın sebebi uğurlu geleceğini düşündüm inşallahda öyle olur allah hepimizin kucağını doldurur inşallah aminnnn
canyakamoz cnm bunu rabbımın bıze sınavı olarak duşunelım yanı sabrımızı denıyor dıye ..
lütfen umudunu yıtırme...rabbım uygun gördügü zaman hepimizin kucagına bir melek verecektır diye düşünüyorum....:Saruboceq:[/QUOT
:lepi::lepi::lepi:canım teşekkür ederim inanırmısın bu 12 yıl içinde okadar çok şey yaşadımki 12 yıl boyunca her ay bir umutla bekledim ailem dahil hiç kimseye acımı belli etmedim göz yaşlarımı hep içime akıttım eşime dahi göztermedimki suçluluk duygusu duymasın diye çok sabırlıyımdır.hep hayırlısını istedim yaş 37 oldu bilemiyorum artık ama anne olamamak içimi o kadar çok acıtıyorki rüyalarımda bile görüyorum bir erkek çucuğunun bane anne anne diye sesleniyor ve ben ona sarılıyorum bir anda bakıyorum çocuk kaybolmuş rüyamda bile anne olmak okadar güzelki anlatamam, canım arkadaşım gerçekten içim okadar çok acıyorki çok zor hayırlısı bu siteye katılmamın sebebi uğurlu geleceğini düşündüm inşallahda öyle olur allah hepimizin kucağını doldurur inşallah aminnnn[/
QUOTE]:lepi::lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?