Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

alllahın izniyle olucak canım yumoşlarda bi problem yok eşinde yok hadi ne olsun kuşum inş.allahım tez zamanda kucağına almayıda nasip eder

ocak ayını da geride bıraktık kızlar artık umudumuz şubat ayına kaldı inşallah şubat ayında hiç adet olmuş haberleri almayız.

Son düzenleme:
canım teşekkür ederim tesellin için bir umut bekliyoruz belki benimki boşa kürek çekmek hayırlısı

canyakamoz cnm bunu rabbımın bıze sınavı olarak duşunelım yanı sabrımızı denıyor dıye ..
lütfen umudunu yıtırme...rabbım uygun gördügü zaman hepimizin kucagına bir melek verecektır diye düşünüyorum....:Saruboceq:

slm arkadaslar subatta insallah hamile kaliriz.benim simdi agzim eksileniyor gecen gun test yaptim negatif cikti ama sanki silik gibiydi hafta icinde bir daha deneyim bir bucuk sene oldu hadi hayirlisi

yaaa karnimdada hafif gerginlik var esim diyor yok degilsin gaz dir diyor evet gazda var ama ne bilim icimdeki hiss idrar testi bir daha yap diyor

:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…