Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

gelsin bebişler :ecrin_bebek::hulya:

slcn selam cnm nasılsın görüşemiyoruz hiç. azize bla seninlede görüşemiyoruz ya nerelerdesin..

slm tatlım evet görüşemdik canmm yaa...ben buralardayım canmm ara ara giriyom bu hafta biraz zor geçti kürtajdan sonra ilk adetimi oldum çok ağrılarım oldu.neyse yarın son bitti şimdi şubatı beklicem allahın izninle...sen napıyon tatlış?

selam kızlar benimde geldi sonunda kırmızılar 2 şubata eklermisin Azizecim beni de ( bu arada 31 ocakta oldum adet siklusum 30 gün 2 mart oluyor değilmi :) )

Son düzenleme:
pazar günü ya uyuyosunuz hepiniz galiba kaydirigubbakcemile3 yatın bakalım kocişlerile ohh sempatiksalakcinni

napıyım bende ewdeyım bugun erken kalktımm :)işlerimi yaptım gectım pc basına:)herzamankı seyler..burda yazıları okuodumm ya senın home ofıce hakkınnda bılgın warmı?ewden yapmak ıstıorum ama:) bos bos durmaktansa iidir

dün akşam düğün vardı geç geldik eve sabahta geç kalktık tatlım.kahvaltı yaptık.yayılıoruz.pazar günü ev toplamıorum canım senin eşin yok mu.serbest meslekmiydi karıştırıorum daaaaa tatlım

ya ben az once arastırdım bıraz bazı sıteler baya bı ımkan werıo ama ne kadar dogru onu bılmıorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…