Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yok canım o araba pazarına gıttı tuprasta calıo o tatılı bugun ıslerı wardı onları halletmeya gıttı dun kotu bı gundu bızım ıcın kotu seyler oldu

sahıbınden com warya bıs hep ordan alıswerıs yaparıs araba falanda ordan alırız kaz tane araba aldık sorun olmadıı...cuma gunu aradıgımız arabayıo bulduk anlastık adamlada..capora werdık 1 bucuk hıc ole bıse olmasdı ama ınsanın basıretı baglanıncaoluomus...esımde 1500 capora werdı bu gece ıcın bılette ayırdı ızmıre gıdıp alcaktı arabayı..hepole oluodu cunku...sen adam parayı aldıktanb sonra kapa tlfnunu...ulasamadık aradık sıte yonetıcılerını demezlermı okısı aranıo dolandırıcı dıe..yıkıldıkk walla ya esımde bugun karakola gıttı ıste yarında savcılıga gıdıcek sıkayet ıcın hayırlısı bakalım

malesef bu ay da yokk. beni de listeye ekleyin 27 şubat beklenen tarih... bu ay kendimi işlerime vericem ve dikkatimi dağıtmaya çalışıcam psikolojim bozuluyor ya düşündükçe.

malesef bu ay da yokk. beni de listeye ekleyin 27 şubat beklenen tarih... bu ay kendimi işlerime vericem ve dikkatimi dağıtmaya çalışıcam psikolojim bozuluyor ya düşündükçe.

canım ya yapabilirsek kafaya takmamak düşünmemek en doğrusu.
ne kadardır bekliosun?

3 aydır istiyorum , gerçi ovulasyon tarihini bi tek bu yakalayabildim, olmadı. ama yine de insan hemen olsun istiyor, sabırsızlık çok zor.

3 aydır istiyorum , gerçi ovulasyon tarihini bi tek bu yakalayabildim, olmadı. ama yine de insan hemen olsun istiyor, sabırsızlık çok zor.

slm canim, en dogrusu düsünmemek...bizde 6 aydir istiyoruz ama hala yok!! ama düsünmemek gerekir...gecen ay düsünmedim diyebilirim ama olmadi...Allah ne zaman kismet ederse o zaman olur canim...peki ne zamandir evlisin, hic korundun mu??

selam kızlar benimde geldi sonunda kırmızılar 2 şubata eklermisin Azizecim beni de ( bu arada 31 ocakta oldum adet siklusum 30 gün 2 şubat oluyor değilmi :) )

tamm canmm eklerim...sen şubatın 31 de olmalısın zaten şubatın 2sinde adetli olcan ama :uhm:

2 yıldır evliyim, ilk zamanlar 3 ay yasmin kullandım yan etkileri rahatsız etti bıraktım, tam olarak korunmayı bırakalı 3 ay oldu. 27 yaşındayım ben 30 umda anne olurum diyordum arkadaşlarımın hepsi birer birer anne olunca ve ben bebeklere karşı inanılmaz duygular beslemeye başlayınca aniden fikir değiştirdim. neyi bekliyorum ki dedim kendime benim de artık bebişim olmalı ben çok iyi bir anne olurum dedim. umarım hayal kırıklığına uğramam. hayırlısı olsun.

:ecrin_bebek: gelsinbebişlerimizzzzzzzz

canım ya daha çok yeni.bu ay bilinç altını temizle bide öle dene.başarabilmek zor ama napcan.aklına gelice insanın yüreği hopluooo.
ben 1,5 yıldır evliyim.3 kere hamile kaldım ama kalbi durdu bebişlerin.hakkında hayırlısı canım.üzme kendini
6 ay olmazsa doktora görünmek gerek.daha çok erken.sterstende olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…