Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

:):) ben bu ay pek calısamadım daha adetımde bıtelı 1 hafta oldu asıl bundan sonra baslıo yumurtlama gunlerım bakalım bu ayy kalabılcemmı 17 subatı beklıorum:) işşşallahhh hepımız kalırızzz

:):) ben bu ay pek calısamadım daha adetımde bıtelı 1 hafta oldu asıl bundan sonra baslıo yumurtlama gunlerım bakalım bu ayy kalabılcemmı 17 subatı beklıorum:) işşşallahhh hepımız kalırızzz

evet canmm adetten 1hafta sonra başlıyo...hadi gösterkendini soğuada katlan biraz :jeyyar:

kendımı azar yıyen ogrencı gıbı hıssettım kız cıcege pekıyı bana 0:):)):) ama hocammmmmmmmmmm

canım kar kış demeden devam.yumurtlama dönemini iyi değerlendirr benimde 16-17 si gibi hamile olup olmadığım belli olcak.rabbim yüzümüze baksın

amınn amınn hayırlısı olsun hakkımızda dogru zman ne zmansa ozman olsun bebekımm bak hoıcandan aferın aldınn cıcekk

benimki yıldızlı pekiyi tatlım
çalış seninde olsun.tembellll seni.
örtmenim azize bu kıza dayak lasım

:):):):):) azıze ogretmenım sız ogretmenolmakıcın cokmu calıstınızzz:):):):):):):
oooo hemde nasıl çalışıyom kaydirigubbakcemile3 benimde bugün adetim bitti...benimki sabırsızlıkla bekliyo :teytey:
benimki yıldızlı pekiyi tatlım
çalış seninde olsun.tembellll seni.
örtmenim azize bu kıza dayak lasım

kaydirigubbakcemile3

ozaman azıze ablacım hayırlı ışler bereketlıolsun dıyelım:) tlfn un olsa bende gece her dakka caldırırdım senı:):):)

insallah canim, herkesin temennisi o zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…