aa üşenmek yok :jeyyar: kocişin seni ısıtır kızz :jeyyar:walla ole oluo:) havalarda soguk banyo yapmaya usenıorum sogukta:):):):
slcn tatlım,soğuk ama çalışmalarda son hız devam
:):) ben bu ay pek calısamadım daha adetımde bıtelı 1 hafta oldu asıl bundan sonra baslıo yumurtlama gunlerım bakalım bu ayy kalabılcemmı 17 subatı beklıorum:) işşşallahhh hepımız kalırızzz
kendımı azar yıyen ogrencı gıbı hıssettım kız cıcege pekıyı bana 0:):)):) ama hocammmmmmmmmmm
:):) ben bu ay pek calısamadım daha adetımde bıtelı 1 hafta oldu asıl bundan sonra baslıo yumurtlama gunlerım bakalım bu ayy kalabılcemmı 17 subatı beklıorum:) işşşallahhh hepımız kalırızzz
oooo hemde nasıl çalışıyom kaydirigubbakcemile3 benimde bugün adetim bitti...benimki sabırsızlıkla bekliyo :teytey::):):):):) azıze ogretmenım sız ogretmenolmakıcın cokmu calıstınızzz:):):):):):):
benimki yıldızlı pekiyi tatlım
çalış seninde olsun.tembellll seni.
örtmenim azize bu kıza dayak lasım
2 yıldır evliyim, ilk zamanlar 3 ay yasmin kullandım yan etkileri rahatsız etti bıraktım, tam olarak korunmayı bırakalı 3 ay oldu. 27 yaşındayım ben 30 umda anne olurum diyordum arkadaşlarımın hepsi birer birer anne olunca ve ben bebeklere karşı inanılmaz duygular beslemeye başlayınca aniden fikir değiştirdim. neyi bekliyorum ki dedim kendime benim de artık bebişim olmalı ben çok iyi bir anne olurum dedim. umarım hayal kırıklığına uğramam. hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?