Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kan değerlerime falan bakıldı sadece yani kansızlık yok dedilerr başkada hiç test yatırmadımmm valla sağolasınn canımm yaa Alllah razı olsunn iyikide çalışmalara başlamadan önce öğrendimm valla ben doktor patoloji sonucu temiz dese ohh der çalışmaya devam ederdimm ama bu sefer adımlarımı sağlam atmak istiyorumm tedbir bizden takdirr rabbimdenn peki testin bi adı varmııı canımm

hanımlar bişi soracam şimdi yumurtalama günü hesaplayıcısı var internette orda 3 ile ovulovasyon günü olan 8 şubat arası diyor,ama ben adet günümden itibaren saydım 14.gün pazara geliyor,8şubattamı olacak yoksa 7şubattamı,ard arda ilişkiye girilirmi,yardımcı olurmusunuz.teşekkürler.

valla canımm yaa ben iki hamilelik geçirdimm ikisindede öle gün aşırı olsun die dikkat edemedimm hemen hemen hergündee olduu ama sperm kalitesi için gün aşırı diolarr bence adetin bittikten sonraa diğer adetine kadar gün aşırı devam edin derimmm

canım sadece kan pıhtılaşması testi yaptırcaksan,kan pıhtılaşması dersen doktor yazar.(onunda bi kaç çeşidi var)
ama diğerlerinide yaptırim diosan testlerime bakıp sölemem lazımm.
kan sayımı,şeker,toxoplazma,kızamıkçık.... böle uzayıp gidiooo.
mesela toxoplazma çiğ etten.kedilerden bulaşan mikrop.hamileyken çok tehlikeli ve düşüğe sebep oluouş.ona bağışıklık kazanıp kazanılmadığına bakılıo.eğer daha önce geçirmediysen hamileyken dikkat etmen gerekioo.
kızamıkçık geçirip geççirmediğin öenmli.bunun gibi uzuyabiliooo.
bizim gibi sorunlu gebeliklerde bunlara dikkat etmek lazım canım
bazı insanlarda hiç sorun yaşamadan doğuruolar biz onlarda değiliz malesef.

peki gün aşırı dedğiniz bir gün ara verilip mi oluyor,mesela dün girildiyse yarınmı girilecek demek oluyor.çok sağolun hanımlar.

KoÇıŞe bol vıtamın keÇıboynuz kaynat pekmezını yedır hergÜn gır ılıŞkıye o gÜnlerde

kan sayımı şekere falan sürekli baktırıyorum yani sürekli derken ilk gebeliğimde ankaradaydımm izindee orda hastanede idrar yollarıma falanda bakmışlardı ama o toxoplazma ve kızamıkçık bilmiyorummm

peki gün aşırı dedğiniz bir gün ara verilip mi oluyor,mesela dün girildiyse yarınmı girilecek demek oluyor.çok sağolun hanımlar.

evet canım kısaca bi dolu bi boş daha verimli olur.
spermlerin kalitesi için bi gün ara vermen iyi olur.
zaten ilişkiye girdiğin gün spermler 48 saat canlı kalıolar.bi gün ara verincede yumurtlasan bile spermlern mevcut oluooooo
kolay gelsin
bende şu an bi dolu bi boşş

Benım doktoumda hep Öyle dıyodu ama 2 ay Önce Çatlama gÜnlerınde hergÜn Önerdı

kan sayımı şekere falan sürekli baktırıyorum yani sürekli derken ilk gebeliğimde ankaradaydımm izindee orda hastanede idrar yollarıma falanda bakmışlardı ama o toxoplazma ve kızamıkçık bilmiyorummm

anladım canım.dediğim gibi bi ara istersen testlerin isimlerini verebilirm.

yafff şuu sorunsuzz hamilelik yaşayanlara bi imreniyorumm kii bizz tekrar bi hamilelik yaşasak rabbim yaşatmasın ama o düşük korkusu hep bilinç altımızda olcakkk hep o korkuyla yaşıcazz inşallah rabbim hepimizin kucağını sağlıcakla doldurur da bu günlerimizi güzel bi anı olarak hatırlarızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…