- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
iyiym cnm bende ne yapayım kara kara düşünüyorum kırmıı kart görecekmiyim görmeyecekmıyım bugun günüm hayırlsı diyorum artık...:saruboceq:
aminn canım.
ahh bu doktorlar varyaa.biz ısrar ede ede yaptırdık testlerii.düşükler normal die die buralara geldik.ben araştırarak kararımı verdim.şansa bırakmadım işimi.
sende yaptır canım.zararı olmazz.genetik testini yaptırmasan bile o uzun zamanda çıkıo.
diğerlerini mutlaka yaptır.aslında bu testler hamlelik düşündüğün gebelikten önce yapılmalıymış
allahtan hayırlısıı
hanımlar bişi soracam şimdi yumurtalama günü hesaplayıcısı var internette orda 3 ile ovulovasyon günü olan 8 şubat arası diyor,ama ben adet günümden itibaren saydım 14.gün pazara geliyor,8şubattamı olacak yoksa 7şubattamı,ard arda ilişkiye girilirmi,yardımcı olurmusunuz.teşekkürler.
kan değerlerime falan bakıldı sadece yani kansızlık yok dedilerr başkada hiç test yatırmadımmm valla sağolasınn canımm yaa Alllah razı olsunn iyikide çalışmalara başlamadan önce öğrendimm valla ben doktor patoloji sonucu temiz dese ohh der çalışmaya devam ederdimm ama bu sefer adımlarımı sağlam atmak istiyorumm tedbir bizden takdirr rabbimdenn peki testin bi adı varmııı canımm
peki gün aşırı dedğiniz bir gün ara verilip mi oluyor,mesela dün girildiyse yarınmı girilecek demek oluyor.çok sağolun hanımlar.
canım sadece kan pıhtılaşması testi yaptırcaksan,kan pıhtılaşması dersen doktor yazar.(onunda bi kaç çeşidi var)
ama diğerlerinide yaptırim diosan testlerime bakıp sölemem lazımm.
kan sayımı,şeker,toxoplazma,kızamıkçık.... böle uzayıp gidiooo.
mesela toxoplazma çiğ etten.kedilerden bulaşan mikrop.hamileyken çok tehlikeli ve düşüğe sebep oluouş.ona bağışıklık kazanıp kazanılmadığına bakılıo.eğer daha önce geçirmediysen hamileyken dikkat etmen gerekioo.
kızamıkçık geçirip geççirmediğin öenmli.bunun gibi uzuyabiliooo.
bizim gibi sorunlu gebeliklerde bunlara dikkat etmek lazım canım
bazı insanlarda hiç sorun yaşamadan doğuruolar biz onlarda değiliz malesef.
peki gün aşırı dedğiniz bir gün ara verilip mi oluyor,mesela dün girildiyse yarınmı girilecek demek oluyor.çok sağolun hanımlar.
kan sayımı şekere falan sürekli baktırıyorum yani sürekli derken ilk gebeliğimde ankaradaydımm izindee orda hastanede idrar yollarıma falanda bakmışlardı ama o toxoplazma ve kızamıkçık bilmiyorummm
Benİm doktoumda hep Öyle dİyodu ama 2 ay Önce Çatlama gÜnlerİnde hergÜn Önerdİ
canım sadece kan pıhtılaşması testi yaptırcaksan,kan pıhtılaşması dersen doktor yazar.(onunda bi kaç çeşidi var)
ama diğerlerinide yaptırim diosan testlerime bakıp sölemem lazımm.
kan sayımı,şeker,toxoplazma,kızamıkçık.... böle uzayıp gidiooo.
mesela toxoplazma çiğ etten.kedilerden bulaşan mikrop.hamileyken çok tehlikeli ve düşüğe sebep oluouş.ona bağışıklık kazanıp kazanılmadığına bakılıo.eğer daha önce geçirmediysen hamileyken dikkat etmen gerekioo.
kızamıkçık geçirip geççirmediğin öenmli.bunun gibi uzuyabiliooo.
bizim gibi sorunlu gebeliklerde bunlara dikkat etmek lazım canım
bazı insanlarda hiç sorun yaşamadan doğuruolar biz onlarda değiliz malesef.
çatlama iğnesimi vurulmuştun kuzuuu
anladım canım.dediğim gibi bi ara istersen testlerin isimlerini verebilirm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?