Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

teşekkürler hanımlar inşallah hakkımızda herkes için hayırlısı olur.eğer olursa buraya yazarım sevincimi paylaşırım sizlerle.

Yok be kuŞum hıÇ yanmıyo ben yumurta bÜyÜtmek ıÇınde ıĞne vuruldum 2 ay 4 kutu 15 gÜn hıÇ canın yanmıyo 2 ayda 2 Şer defa Çatlatma ıĞnseı vuruldum

çiçekcimm yaa o testlerin adını müsait olduğunn bi zaman verirsenn çook sevinirimm bir ay sonra gitcemm doktoraa not eder hepsini sölerim doktoraa en azından benimde içim rahat ederr canımcımm yaaa

Yok be kuŞum hİÇ yanmıyo ben yumurta bÜyÜtmek İÇİnde İĞne vuruldum 2 ay 4 kutu 15 gÜn hİÇ canın yanmıyo 2 ayda 2 Şer defa Çatlatma İĞnseİ vuruldum

aman artık canımızz yanmasınn canımm yaa şimdi ben kürtajın acısını yaşadım yaa sanıyorumm ki her yapılan şey öyle can acıtıyooo mafoldumben

kızlarrr bilginize ihtiyacım var..ablam var 34 yasında ve tüpleri tıkalı oldugu ıcın cocugu olmadı aşılam yapıldı yıne olmadı şimdi sigortadan yararlanıp tup bebek yapmak ıstıyor.neler yapması gereklı nelere ıhtıyac var eger ssk dan yararlanıp tup bebek yapan varsa lutfen bılgılendırın benı....

aman artık canımızz yanmasınn canımm yaa şimdi ben kürtajın acısını yaşadım yaa sanıyorumm ki her yapılan şey öyle can acıtıyooo mafoldumben

ah be kuşum kürtajın yanında bunlar hiç bişi değil canını yakmaz inş.çok geşmiş olsun

kızlar bu arada ben bal çörekotu tarçın kürüne başladım hayırlısı bakalım sabah akşam aç karnına bır tatlı kaşığı yıyorum yumurtaları buyutuyormuş . netten de araştırmıştım burda da yapanlar ve gusel sonuçlar alan arklarımız var. umarım bana da faydalı gelır ve şubatta hamılelığımı oğrenırım:Saruboceq:

teşekkür ederimm canımmm iyiyimm evimdee sizlerle beraberr oturuyorumm burdayken yalnızlığımı hissetmiyorum sen nasılsınn?

ben de ıyıyım ama hafta sonu döneceğim görev yaptığımız yere... hayrlısı . ist da ailemleyım şuanda gusel vakıt geçirdim tatl boyunca sızlerle tabıkı kaydirigubbakcemile5

ben de ıyıyım ama hafta sonu döneceğim görev yaptığımız yere... hayrlısı . ist da ailemleyım şuanda gusel vakıt geçirdim tatl boyunca sızlerle tabıkı kaydirigubbakcemile5

ohhh ne güselll ailenlesinnn keşke bende aileme yakın bir yerde olsaydımm sürekli gider gelirdimmm ablamm şuan ailemin yanında ama ben kardan dolayıı gidemedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…