- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
sağoll canımm rabbimm hiiiççç kimselere yaşatmasınnn bu arada sen yeni evine taşındın mı?
kızlar bu arada ben bal çörekotu tarçın kürüne başladım hayırlısı bakalım sabah akşam aç karnına bır tatlı kaşığı yıyorum yumurtaları buyutuyormuş . Netten de araştırmıştım burda da yapanlar ve gusel sonuçlar alan arklarımız var. Umarım bana da faydalı gelır ve şubatta hamılelığımı oğrenırım:saruboceq:
bana yaramadı canım ara kanama yaptı aralık ayında inş.sende işe yarar
amin canım amin yok canım mayısta çıkıcam kısmetse bu ev küçük şimdi ısınma derdim yok nasılsa kirada değilim mayısta allahın izniyle geçerim
hadı yaaaaaaaaa akannehir pofff ınşallah bana yarar allahım şifa ver dıyerek yutuyorum valla allahımın şifasıyla ınşallah ıyı gelır :saruboceq:
evet yarencım ailemleyım şuanda rahatım gusel geçiyor. doğu baya karlı sanırım bakalım pzts görev başlıorum ben de bayburtta görevdeyım.oralarda baya karlıdır kesın hayırlsıı
evet canımm doğruu söylüyosunn bu soğuklarııı bi atlattt rahat rahatt taşınır yerleşştirirsinn şimdi heyecanlıdırsınn evime bi geçseydimm diee yanii ben birazz sabırsızımmdırr daa istediğin gibide yerleştirirsin evinide ne güsell benimm taaa kii emekli olana kadar öyle bi lüksümm olamıcakkk
9 ay boyunca canımm
tatlım bebeği bisde patolojiye gönderdik ama önemli olan sana yapılması gereken testler.
ben bi sürü prof gezdim canım.burda adanada.
söledikleri şu:bebekte genelde bişi çıkmıo.çıksa bile bi dahaki bebekte aynı şey olcak die bişi yok.
ama sende bişi varsa ki bu genelde kan pıhtılaşması oluoo.onun öğrenilmesi lazım çünkü bi daha ki bebekte aynı yaşarsın o zman.
bize hep düşüklerin normal olduğunu söledikler için 3.süne kadar yaptırmadık.çokta basit bi nedendenmiş
keşke ilkinde yaptırsadım dedim.genetik dahil bi sürüüü test yaptırdık.çokta zor değil 6-7 tüp kan verdim.ne var ne yok incelediler.
canım ben herkese sölüorum yaptırın die bi daha aynı şeyleri yaşayıp zaman kaybetmekten iyidirr
Oh afİyet olsun canım bİzm yerİmİze de İÇ
kızlar bu arada ben bal çörekotu tarçın kürüne başladım hayırlısı bakalım sabah akşam aç karnına bır tatlı kaşığı yıyorum yumurtaları buyutuyormuş . netten de araştırmıştım burda da yapanlar ve gusel sonuçlar alan arklarımız var. umarım bana da faydalı gelır ve şubatta hamılelığımı oğrenırım
aynısını bende yaptırdım çiçekcim 8 tüp kan verdim bi sürü test yapıldı iç bişy çıkmadı çok şükür kaydirigubbakcemile2
kızlarrr bilginize ihtiyacım var..ablam var 34 yasında ve tüpleri tıkalı oldugu ıcın cocugu olmadı aşılam yapıldı yıne olmadı şimdi sigortadan yararlanıp tup bebek yapmak ıstıyor.neler yapması gereklı nelere ıhtıyac var eger ssk dan yararlanıp tup bebek yapan varsa lutfen bılgılendırın benı....
MİRAGE KUŞUM KIZAMIKÇIK İÇİN YAZIORUM AMA TAM GÖNDERCEM NET KOPUO YAAA
testlerde ANTİ RUBELLA die geçioo.
küçükken geçirdiğimiz kızamıkçık.testi yaptırıosun kesin geçirip geçirmediğin çıkıo.
hamileyken geçirirsen bebişe büyük zarar veriomuş.geçirmeyenlerin gebe olmadan önce aşısı varmış.onu vuruluosun.bunları doktorum demişti
sende nette araştır istersen.anti rubella yaz canım.
çok iyi canım.
hep sölüorum valla kesin yapılmalıı.iyi yapmışsııın
ayy evet en azından içim rahatladı yoksa kendi kendimi yiyip duruyodum benden kaynaklı bişey var kesin diye çıkmadı çok şükür kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?