Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sağoll canımm rabbimm hiiiççç kimselere yaşatmasınnn bu arada sen yeni evine taşındın mı?

amin canım amin yok canım mayısta çıkıcam kısmetse bu ev küçük şimdi ısınma derdim yok nasılsa kirada değilim mayısta allahın izniyle geçerim

bana yaramadı canım ara kanama yaptı aralık ayında inş.sende işe yarar

kızlar bu arada ben bal çörekotu tarçın kürüne başladım hayırlısı bakalım sabah akşam aç karnına bır tatlı kaşığı yıyorum yumurtaları buyutuyormuş . netten de araştırmıştım burda da yapanlar ve gusel sonuçlar alan arklarımız var. umarım bana da faydalı gelır ve şubatta hamılelığımı oğrenırım

evet yarencım ailemleyım şuanda rahatım gusel geçiyor. doğu baya karlı sanırım bakalım pzts görev başlıorum ben de bayburtta görevdeyım.oralarda baya karlıdır kesın hayırlsıı

amin canım amin yok canım mayısta çıkıcam kısmetse bu ev küçük şimdi ısınma derdim yok nasılsa kirada değilim mayısta allahın izniyle geçerim

evet canımm doğruu söylüyosunn bu soğuklarııı bi atlattt rahat rahatt taşınır yerleşştirirsinn şimdi heyecanlıdırsınn evime bi geçseydimm diee yanii ben birazz sabırsızımmdırr daa istediğin gibide yerleştirirsin evinide ne güsell benimm taaa kii emekli olana kadar öyle bi lüksümm olamıcakkk

MıRAGE KUŞUM KIZAMIKÇIK ıÇıN YAZIORUM AMA TAM GÖNDERCEM NET KOPUO YAAA

testlerde ANTı RUBELLA die geçioo.
küçükken geçirdiğimiz kızamıkçık.testi yaptırıosun kesin geçirip geçirmediğin çıkıo.
hamileyken geçirirsen bebişe büyük zarar veriomuş.geçirmeyenlerin gebe olmadan önce aşısı varmış.onu vuruluosun.bunları doktorum demişti
sende nette araştır istersen.anti rubella yaz canım.

evet yarencım ailemleyım şuanda rahatım gusel geçiyor. doğu baya karlı sanırım bakalım pzts görev başlıorum ben de bayburtta görevdeyım.oralarda baya karlıdır kesın hayırlsıı

valla canımm ben elazığın da bi ilçesindeyimm öle kar yağdıki nerdeyse ulaşım bilee yoktuu arabalarr kardan gidemiyolardıı küçük bi ilçe olduğu için belediyede çok iyi çalışmıyooo

yok canım ya allahım nasip etmişse olur sende alırsın

aynısını bende yaptırdım çiçekcim 8 tüp kan verdim bi sürü test yapıldı iç bişy çıkmadı çok şükür kaydirigubbakcemile2

ben geçen ay yapmıştım bi işe yaramad o kadarda ümitlenmiştim kafamçokkarıştı ama inşallah sende işe yarar canım yumurtlama problemi olanlarda yarıyomuş benim problemim yok zaten salak gibi yaptım ters tepti galiba adet saptı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

rahim filmi çektirenlerin tüpleri açılıyo canım tüp bebeğe gerek yok ki sorsun bi doktora istersen zemuszemus yaşı da sınırda sayılır çok ilerlemeden çocuk sahibi olur inşallah ... :Saruboceq:

hadi ya benim ismi lazım değil doktorcum sadece hamiş bırakmaya çalışıyo galiba kafası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…