Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

dertlendik kizlar bu aksam of of! neyse guzel seylerden bahsedelim. siz calisiyonuzmu kizlar? birinizin esi kuyumcudu galiba, oh ne guzel bizde altin alicagimiz zaman istanbula geliriz burda cok pahali cunku. nerde esinin dukkani?

benimde eltim iyi ama kocası nın yüzünden onuda istemiyom....
benim kayınpederim öleli 50gün oldu...kayınvalidem yanlız kaldı birkere bile bize yatıya gelmedi bizi rahatsız etmemek için çok anlayışlıdır.apartmanlarımız yan yana olmasına rağmen...gelir 1saat oyuru torununu sever evine gider...

yok işte o gece 1 de gelıcek..hıc gelmesın ınankı suan hıc gormek ıstemıorum onu

allah canını almaya tıpkı ben aslan burcuyum ama tıpkı senın gıbıyım valla eşim hep kızar nıye aglıyon diye:tomato:

en guzeli takmamak ama olmuyo iste, birde sen hergun karsilasiyosun bu insanlarla. ne desem sana az tatlim, sen esinle iyi olmana bak gerisini bosver.

walla benım eltım cok ıyı kaynımda ole eltımle nazar degmesın annem gıbı zate 40 yasında cok anlayıslı cokk alcakgonullu aynı benım gbı oda ıyı anlasıorz bız

allah canını almaya tıpkı ben aslan burcuyum ama tıpkı senın gıbıyım valla eşim hep kızar nıye aglıyon diye:tomato:

bende aslan burcuyum canim ve cok duygusalim, azicik ustume gelinmesin hemen gozyaslari dokuluveriyo.aslanlar benim bildigim sert olurlar ama ben tam tersiyim

dertlendik kizlar bu aksam of of! neyse guzel seylerden bahsedelim. siz calisiyonuzmu kizlar? birinizin esi kuyumcudu galiba, oh ne guzel bizde altin alicagimiz zaman istanbula geliriz burda cok pahali cunku. nerde esinin dukkani?
gel cnm gel tabı dukkan evımıze çok yakın gel alışverış yapar bıze geçeriz yemek falan yerız ohhh ne guzel ya...

allah rahmet eylesin azıze abla anlahyışlı ınsanın her zaman başımın ustunde yerı vardır ama kendini bilmez insanlar iyiligi unutturuyo insanaa.s

walla ele karısınca ole oluomus..el işte adı ustunde...kımse derdını anlamazz...onların dedıgını yap oooo senden ıyısı yokk..ama bı yan cık o cızgıden bak senden kotusu oluomu...okadar ıyılıgın cope atılıo yaptıgın onlara gore yanlıs olna sey onune suruluo hepp..nankor oluolar yaa..annen baban gıbı olmuo ell

genelde kayinvalideler kotu olur ama bizimkileri iyi aman Allah bozmasin. cok zor seyler kardes aralarinda ama oluyo iste.

bende hemen ağlarım çok duygusalım yaaaa off...
walla benım eltım cok ıyı kaynımda ole eltımle nazar degmesın annem gıbı zate 40 yasında cok anlayıslı cokk alcakgonullu aynı benım gbı oda ıyı anlasıorz bız

aman canmm bari iyi birileri çıksın çok savindim.

saolun arkadslar ya walla burda konusunca paylasınca ınsan daha bı hafıflıo sankı

kendı anneme bıle anlatamıorum hıcbıse hıckımseye anmlatamıorum gercı...

keske aynı sehırde otursak bırbırımıze gıdıp gelırdık pastalar borekler:)gobek atmalar :):):)

kızlarr ben çıkıyom oğluş çağırıyo yine azgınlığı tutu anne gel kuduralım diyo...
daha sonra görüşürüz.....

ee öyle canım biz onlara el onlar bıze el aile olamıyoruz...
genelde kayinvalideler kotu olur ama bizimkileri iyi aman Allah bozmasin. cok zor seyler kardes aralarinda ama oluyo iste.
benm de kayın valıdemle sorunum yok olamaz da zaten kadının agzı var dılı yok hasta çünkü.. ama onun yerıne kaynanalık yapan görgusuz bı görümce bozuntum var
cok ısterdım gaddar olmayı aglamamayı walla :)

sen mı benmı valla ne guzel olurdu hayat daha kolay olurdu üzülmek glamak yok oooo

saolun arkadslar ya walla burda konusunca paylasınca ınsan daha bı hafıflıo sankı

kendı anneme bıle anlatamıorum hıcbıse hıckımseye anmlatamıorum gercı...

bende kimseyle konusamam bu konulari melesef canim. ama anlatinca insan gercekten hafifliyo yoksa patlicak gibi hissediyorum ve esime catiyorum, al sana kavga sonra.
sen onlari takma esinle iyi ol hem ona anlatma herseyi hele ailesiyle olan konulari, hic anlayisli olmuyolar cunku. sen gel burda bize anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…