hic sorma canim yuzunu gormek istemiyorum ama dugunde mecburum iste. bana yaptiklari aklima geldikce cildiriyorum. tam tersi benim kaynim cok iyi biri ama bu kiza bulasti birker kurtulamadi birturlu, oysa cok isterdim eltimle iyi anlasmayi arkadas olmak ama nerdeeee
yok işte o gece 1 de gelıcek..hıc gelmesın ınankı suan hıc gormek ıstemıorum onu
walla ole azızecım ya allah daha buyuk dert wermesın ama canım cok sıkkın....bosluktayım gıbı gelıo...bıde cok ıcıme atarım derdımı soleyemem...haklı olsam bıle anlatmakıstedıklerımı aglayarak anlatırımm..hemen gozumden yaslar gelır hıc dayanamam..yengecburcuyum ıste duygusalın tekııı
walla ole azızecım ya allah daha buyuk dert wermesın ama canım cok sıkkın....bosluktayım gıbı gelıo...bıde cok ıcıme atarım derdımı soleyemem...haklı olsam bıle anlatmakıstedıklerımı aglayarak anlatırımm..hemen gozumden yaslar gelır hıc dayanamam..yengecburcuyum ıste duygusalın tekııı
allah canını almaya tıpkı ben aslan burcuyum ama tıpkı senın gıbıyım valla eşim hep kızar nıye aglıyon diye:tomato:
gel cnm gel tabı dukkan evımıze çok yakın gel alışverış yapar bıze geçeriz yemek falan yerız ohhh ne guzel ya...dertlendik kizlar bu aksam of of! neyse guzel seylerden bahsedelim. siz calisiyonuzmu kizlar? birinizin esi kuyumcudu galiba, oh ne guzel bizde altin alicagimiz zaman istanbula geliriz burda cok pahali cunku. nerde esinin dukkani?
benimde eltim iyi ama kocası nın yüzünden onuda istemiyom....
benim kayınpederim öleli 50gün oldu...kayınvalidem yanlız kaldı birkere bile bize yatıya gelmedi bizi rahatsız etmemek için çok anlayışlıdır.apartmanlarımız yan yana olmasına rağmen...gelir 1saat oyuru torununu sever evine gider...
benimde eltim iyi ama kocası nın yüzünden onuda istemiyom....
benim kayınpederim öleli 50gün oldu...kayınvalidem yanlız kaldı birkere bile bize yatıya gelmedi bizi rahatsız etmemek için çok anlayışlıdır.apartmanlarımız yan yana olmasına rağmen...gelir 1saat oyuru torununu sever evine gider...
bende hemen ağlarım çok duygusalım yaaaa off...walla ole azızecım ya allah daha buyuk dert wermesın ama canım cok sıkkın....bosluktayım gıbı gelıo...bıde cok ıcıme atarım derdımı soleyemem...haklı olsam bıle anlatmakıstedıklerımı aglayarak anlatırımm..hemen gozumden yaslar gelır hıc dayanamam..yengecburcuyum ıste duygusalın tekııı
walla benım eltım cok ıyı kaynımda ole eltımle nazar degmesın annem gıbı zate 40 yasında cok anlayıslı cokk alcakgonullu aynı benım gbı oda ıyı anlasıorz bız
gel cnm gel tabı dukkan evımıze çok yakın gel alışverış yapar bıze geçeriz yemek falan yerız ohhh ne guzel ya...
insallah canim insallah ben gezmege her zaman hazirim, neden olmasin.
sizide yunanistana beklerim 5 saat yol istanbuldan tatil yaparsiniz hem gorusuruz ne guzel olur
ee öyle canım biz onlara el onlar bıze el aile olamıyoruz...walla ele karısınca ole oluomus..el işte adı ustunde...kımse derdını anlamazz...onların dedıgını yap oooo senden ıyısı yokk..ama bı yan cık o cızgıden bak senden kotusu oluomu...okadar ıyılıgın cope atılıo yaptıgın onlara gore yanlıs olna sey onune suruluo hepp..nankor oluolar yaa..annen baban gıbı olmuo ell
benm de kayın valıdemle sorunum yok olamaz da zaten kadının agzı var dılı yok hasta çünkü.. ama onun yerıne kaynanalık yapan görgusuz bı görümce bozuntum vargenelde kayinvalideler kotu olur ama bizimkileri iyi aman Allah bozmasin. cok zor seyler kardes aralarinda ama oluyo iste.
cok ısterdım gaddar olmayı aglamamayı walla :)
saolun arkadslar ya walla burda konusunca paylasınca ınsan daha bı hafıflıo sankı
kendı anneme bıle anlatamıorum hıcbıse hıckımseye anmlatamıorum gercı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?