Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

insallah canim insallah ben gezmege her zaman hazirim, neden olmasin.
sizide yunanistana beklerim 5 saat yol istanbuldan tatil yaparsiniz hem gorusuruz ne guzel olur[/QUOTE]
inşallah cnm inşallah
keske aynı sehırde otursak bırbırımıze gıdıp gelırdık pastalar borekler:)gobek atmalar :):):)
çok uzak degılız aslında ıkı olmadı 3 saat
kızlarr ben çıkıyom oğluş çağırıyo yine azgınlığı tutu anne gel kuduralım diyo...
daha sonra görüşürüz.....

grüşürüz azıze abla giiz kudurun bıraz ... benın de kociş kudurmak istiyo ama hiç hAVM DA DEGILIM CANIM SIKKIN...

anlatmam zate anneme anlatsam damadına zıt kapar sonucta omur boyu tabı nasıpse bıtrbırımızın suratına bakıcaz dımı

anlatmam zate anneme anlatsam damadına zıt kapar sonucta omur boyu tabı nasıpse bıtrbırımızın suratına bakıcaz dımı

sen calismiyosun canim sanirsam calisma imkanin yokmu istemiyonmu? o zaman degisik olurdu daha az gorusurdun ugrasirdin onlarla, ozgurlugun olurdu en azindan

işte benım akılsız kafammm okumadımkıı seıncee...bıde anadolu lısesımezunuyum heee

bu yuzden cok kızıorumkendımı sevınce ınsanın gozu gormuo basıretı baglanıo

işte benım akılsız kafammm okumadımkıı seıncee...bıde anadolu lısesımezunuyum heee

iste hayatin neler getirecegi hic belli olmuyo. ama o yaslarda insanin gozu gormuyoki dimi?

nohutlum sen kac yıllık ewlısın

coklualıntıyı denedım ama olmadı
edıt ın yanında yazan no varya cnm onu tıkla alıntı yapmak istedigin msj da sonra cevap bölumune gır oluyo
bende nısanda 2 yıla gırcem
hayırlısı olsun ınsallah cnm ya

işte geçmişe mazi deniyor yapacak birşey yok kiboshayallersmile

benım oc agır bıraz bebem ya 3g baglantısı war oda agır baglanıo...ole tıklamarla ugrassam sabah olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…