Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ya ozman sen bılırsın benım dururmumu ekım sonunda ben dıs gebelıktren amelyat oldum sol tupumu aldılar sence olurmu bıdaha cocougum

benım oc agır bıraz bebem ya 3g baglantısı war oda agır baglanıo...ole tıklamarla ugrassam sabah olur:)
bende o şekilde baglanıyorum nete cnm aslında bu şekilde alıntı yapınca daha kolay balım ya
oo herkes gitmis ama nereye gittiniz kizlar haber vermeden?

yooo burdayım diger konulrada göz atıyom ara sıra

neyse ben kaçar kızlar kociş boşayacak artık beni izladigi program da bitti şimdi sıra bende beni seyrediyo bende biraz onu seyredeyım barri
hadi görüşürüz şekerler
üzme kendini selcanım degmıyo hayat kısa
yarın görüşmek üzre bayy anacımm:a015:

ya ozman sen bılırsın benım dururmumu ekım sonunda ben dıs gebelıktren amelyat oldum sol tupumu aldılar sence olurmu bıdaha cocougum

tabikide olur canim gerekli olan bitanecik yumurta hamile kalman icin. birtane tupun var zaten bunu saglicak. yalniz genelde bir ay sag yumurtaliktan bir ay sol yumurtaliktan yumurtlariz, ve o ay yumurtladigimiz tarafimiz kasigimiz agirir. biraz daha uzun surebilir sadece hamile kalman o kadar.

iyi geceler canim biraz kocislende ilgilen tabi. yarin gorusmek uzere...

ama herkes gitmiş ya nereye gittiniz ki hemencik, yarın devam ederiz artık sohbete napalım opuyorumnanaktan

bende çay keyfi yapıyom kocişle kaydirigubbakcemile3 siz naparsınız kızlaaar

kac yasinda oglun canim? kardes icinmi ugrasiyonuz ogluna simdi?

oğlum 8,5 yaşında canmm...evet kardeş için uğraşıyoz.
ben 1ay önce bebeğimi kaybettim 12 haftalıktım karnımda kalbi durdu aldılar kürtaj oldum.
allah kimseye yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…