Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

oğlum 8,5 yaşında canmm...evet kardeş için uğraşıyoz.
ben 1ay önce bebeğimi kaybettim 12 haftalıktım karnımda kalbi durdu aldılar kürtaj oldum.
allah kimseye yaşatmasın.

oh canim cok gecmis olsun ya ne desem valla, rabbim boyle aci birdaha gostermesin insallah. 12 haftalik bayagida buyukmus, simdi korunuyosundur heralde kac ay sonra baslicaksiniz tekrar denemeye? sebebini buldularmi peki?

yine kaçtınız he kimse kalmadı neyse bende kaçar kızlar yarın görüşmek üzere iyi geceler herkese opuyorumnanaktan

oh canim cok gecmis olsun ya ne desem valla, rabbim boyle aci birdaha gostermesin insallah. 12 haftalik bayagida buyukmus, simdi korunuyosundur heralde kac ay sonra baslicaksiniz tekrar denemeye? sebebini buldularmi peki?

evet canım baya büyüktü bebişim cinsiyeti öğrencektik ama kalbinin durduğunu öğrendik nasıl yıkıldım ama...ulturasondan baktım hiç kıpırtı yoktu.
sebebi belli değil canmm yaa ilk haftalarda açık kırmızı lekelerim oluyodu hep te devam etti sonu iyi olmadı işte...dr.um 2ay korun dedi ilk ay bitti bile şubattada adet olcam allahın izniyle sonra korunmayı bırakıcam nezaman olursa artık...
offf inşallah bidaha böyle şey yaşamam çok korkuyorum aslında tekrar hamile kalmaya...

3 ay önce düşük yaptım canım iki aydır çalışma yapıyoduk olmadı bakalım inş. önümüzdeki ay olur :kedi:

zaten dusukten sonra birkac ay dinlenmem gerek canim. bundan sonra yine hamile kalirsin insallah. en azindan normal yolla hamile kalabildigini biliyosun buda biseydir. en kisa zamanda bebisin yine gelir insallah.

zaten dusukten sonra birkac ay dinlenmem gerek canim. bundan sonra yine hamile kalirsin insallah. en azindan normal yolla hamile kalabildigini biliyosun buda biseydir. en kisa zamanda bebisin yine gelir insallah.

inşallah canım hepimizin yakın zamanda nur topu gibi bebişleri olur inşallah, senlede aynı yaşlardayız sanırım yaş kaç canım opuyorumnanaktan

hic korkma canim birkere oldu diye yine olucak diye birsey yok, demekki hayirlisi oyleymis diye dusun. sonucta bir oglun var kardeside birdaha uzmeden gelir elbet, iyi dusun iyi olsun tatlimopuyorumnanaktan

kizlar ben cikayimk yavas yavas aksamdan yani geceden evimi toplama gibi bir aliskanligim var, sabaha kalinca kaliyor cunku. sabah burdayim yine kismetse. isteyen herkes bebislerine kavusur insallah kizlar, bundan baska bisey dusunemez oldum son zamanlarda. herkese iyi geceler tatli ruyalar...

bende çıkıyorum canım herkese iyi geceler kızlar sana da tatlı rüyalar pison cum ... opuyorumnanaktan

hic korkma canim birkere oldu diye yine olucak diye birsey yok, demekki hayirlisi oyleymis diye dusun. sonucta bir oglun var kardeside birdaha uzmeden gelir elbet, iyi dusun iyi olsun tatlimopuyorumnanaktan

ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah...şimdi sabırsızlanıyorum şubatın 27 adet günüm bi gelsede bitse...başlasam çalışmalar :kedi:

bende mart ayına istiyorum ALLAH nasip ederse inşallah! kürtaj olduğum için 3 ay beklemek zorundaymışız Rabbim aratmadan isteyen herkese nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bebişler...

yafff bugunn kimsee yokkk nerdesinizzz yaaa neseee bende çıkıyımm bariii eşim öğle yemeğine gelcekk bişiler hazırlıyım artıkın onu yedirir gönderirir öyle girerimm hepimizi çoook seviyorumm kıslarrr sizlere o kadar çook alıştımm kii iyiki varsınızz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…