Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bende regl oldm kızlar,
yeni tarihim 5 mart.

tesekkürler canim, biraz üsütmüsüm ama daha iyiyim...sen nasilsin?? hosgeldin aramiza canim...

bende iyiyim canim sagol. bende disdoktorundan geldim
aksamlari daha kalabalik oluyo burasi galiba, oylemi?
sende bebis icinmi calisiyon?

aksamlari daha kalabalik evet ama belli de olmuyor...ay dis doktorundan mi geldin(( aman nefret edrim discilerden sevmem!!! neese, evet bizde bebis istiyoruz, insallah birseyler olur bu ay...siz??

aksamlari daha kalabalik evet ama belli de olmuyor...ay dis doktorundan mi geldin(( aman nefret edrim discilerden sevmem!!! neese, evet bizde bebis istiyoruz, insallah birseyler olur bu ay...siz??

benimde en nefret ettigim doktor ama gitmedednde olmuyo iste. bebk istiyoruz hemde cok 3. ayimiz bu ay insallah bu ay gelir artik. bi arada 1.5 senelik evliyim.
siz ne kadardir istiyonuz baska cocugun varmi?
gecikirsem cevaplamaya kusura bakma canim bir taraftan ev isimi yapiyorum tamammi canim?

tamam canim önemli degil, bende arada kalkim bir is yapiyorum...biz 1,5 yillik evliyiz, ve ramazan ayindan beri bebis istiyoruz....insallah bebis benimle olur bu ay...bu arada ben hap kullandim, dogum kontrol hapi, iste ramazan ayi girince biraktim...
Sen hap kullandin mi hic??

dikkat ettimde bu topicte cogu kisi 1-1,5 senelik evli. dogru zaman simdi demekki bebek yapmak icin:) ben hic hap kullanmadim canim, bebk icin karar verdigimizde doktorada gittim gorunur bi problem yoktu. bu ay icsallah olur diyorum bende ama nasilsa hayirlisi oyle olsunda diyorum.

evet hayirlisi canim, ben doktora hic gitmedim...bir kac ay daha bekleriz, olmazsa gideriz ama daha erken diye düsünüyoruz...insallah bebisimiz bizimle olur bu ay...benim adet günümde 20 subat...bakalim artik...aslinda Allah kismet ettiyse olur yani bazi insanlar 2 sene hap kullanip birakir birakmaz hamis kaliyor...bazi insanlar hic kullanmadan hamis kalamiyor...yani hep kismet isi, Allah ne dediyse o olur...

PıSONCUM ,akşamlardan ziyade öğleen siteye dökülmeye başlıoosss.öğleden sonra akşama doğru sohbette kopuoruuuuuz.
akşamları da girenler var tabiiii

NOHUTLU PıLAVIM,YARENCıK gelip gitmişsiniz kuzular ben temziliği bitirdim sayılır.bi kaç rütuş kaldı.hallaedip geleriiim tekrarrrrr.yarenim sende kocişi göndermiş olursuuuun

bak ben dedim dökülmeye başladıkk hohohooooo
kuzucum az kaldı.
yaws hızlı hızlı yapıom bi an önce gelim dieeee

GÜnaydın kızlar dÜn akŞam test yaptım negatİf ama gelen gİden de yok
AYNI DURUMDAYIZ DESENE CANIM YA BEN DE TEST YAPIYORUM YOK AMA GELEN GİDEN DE YOK OFFF...
bende iyiyim canim sagol. bende disdoktorundan geldim
aksamlari daha kalabalik oluyo burasi galiba, oylemi?
sende bebis icinmi calisiyon?
SAAT 12 YE KADAR HERKEZ ANCA KALKIYO EV TOPLA KAHVALTI ET FALAN ANCA CANIM
NOHUTLU PİLAVIM,YARENCİK gelip gitmişsiniz kuzular ben temziliği bitirdim sayılır.bi kaç rütuş kaldı.hallaedip geleriiim tekrarrrrr.yarenim sende kocişi göndermiş olursuuuun
EVET BAKTIM KİMSE YOK BENDE BAŞKA TOPICLERE GİTTİM:umursamaz:
bak ben dedim dökülmeye başladıkk hohohooooo
kuzucum az kaldı.
yaws hızlı hızlı yapıom bi an önce gelim dieeee
KIZZZ BENDE HEMEN EVI TOPLADIM DÜN TEMIZLEMİŞTİM ZATEN İÇİMDEN DİYOMKI GE KALDIM DUYAN DER KI NEREYE:roflol: AMA BENDE ÇOK ALIŞTIM SANIRIM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…