Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aynen kuzu yaaaa.nese ben hemen halledip gelcem.
sende ben gelene kadar başka topiklere bakıosan bak ben gelince bi yere gitme yaaaaa görüorum vallaaaa

[

SAAT 12 YE KADAR HERKEZ ANCA KALKIYO EV TOPLA KAHVALTI ET FALAN ANCA CANIM

EVET BAKTIM KİMSE YOK BENDE BAŞKA TOPICLERE GİTTİM:umursamaz:

KIZZZ BENDE HEMEN EVI TOPLADIM DÜN TEMIZLEMİŞTİM ZATEN İÇİMDEN DİYOMKI GE KALDIM DUYAN DER KI NEREYE:roflol: AMA BENDE ÇOK ALIŞTIM SANIRIM...[/QUOTE]

sanirim burdan kimse calismiyor, yaniliyorummu? evde olunca yazmak tabiki biraz daha zor oluyo. ben bu sabah erken kalktim disdoktoruma gittim tekrar evimi supurdum toz olmus her taraf biriki isim daha var ama arada size bakiyorum tekrar ise devam..
bu arada baska hangi topiklerde yaziyosun?

aynen kuzu yaaaa.nese ben hemen halledip gelcem.
sende ben gelene kadar başka topiklere bakıosan bak ben gelince bi yere gitme yaaaaa görüorum vallaaaa

BEN BURDAYIM ŞEKER BEKLIYOM TABUKÜÜ... BAŞKA TOPIC LERE YORUM YAZIP DÖNUYOM KALICI OLDUGUM YR BURA MARAK ETME SEN ÇİÇEGEM...

BU ARADA SEN STAR DA Bİ DİZİ VARDI PINAR ALTUG OYNUYODU 4 ÇOCUK ANNESI FALANDI ORDA İZLİYOMUYDUN BİLMİYORUM ADINI UNUTTUM BEN ŞİNDİK ORDAKI NALBR DA ÇALIŞAN ADAM DİYODU ÇİÇEGEM DİYE ÇOK HOŞUMA GİDİYODU BENDE SANA ONDAN DİYOM...HOŞUMA GİDİYOkaydirigubbakcemile2

benimki 20 mart arkadaşlar

HOŞ GELDIN NUR AZIZE ABLA EKLER SENI MERAK ETME CİCİM..

sanirim burdan kimse calismiyor, yaniliyorummu? evde olunca yazmak tabiki biraz daha zor oluyo. ben bu sabah erken kalktim disdoktoruma gittim tekrar evimi supurdum toz olmus her taraf biriki isim daha var ama arada size bakiyorum tekrar ise devam..
bu arada baska hangi topiklerde yaziyosun?[/QUOTE]

AYYY YİNEMİ DR GİTTİN...GEÇMİŞ OLSUN TATLIM
OHHH HEM İŞİ HEM BİZİ İDARE EDİYON NE GÜZEL
VALLA DİKKATIMI ÇEKEN SİTEDEKİ BUTUN KONULARA YORUM YAZIYOM BİRAZ MAYDONOZMUYUM NEYİM-tatlicadiarzu-

Kızlar adet oldum sabah. 9 ay oldu ya. Bernim bu gidişle bebişim falan olmaz. Azize 4 marta eklermisin cnm beni

azize yok daha, gecmi giriyo oda?
baska topikte yazarken onlarin hepsi calisiyodu sabahin 8de basliyodular yazismaya ben oglen vakti girdimi kiremiyodun tabi konuya. sizi sevdim ben bendensiniz bizde sabahin korunde uyanmiyonuz:)
calismaya baslarsam veya bebis gelir aricaz bu gunleri gibime geliyo:))

Kızlar adet oldum sabah. 9 ay oldu ya. Bernim bu gidişle bebişim falan olmaz. Azize 4 marta eklermisin cnm beni
AYŞECİM ÜMİTSİZLİK YOK YOLA DEVAM YA OLACAK YA OLACAK RABBIMIN IZNI ILE TABIKI

BENDE DÜN DİYOM KI BEBİŞ OLURSA BEN NASIL İDARE EDİCEM YA EV İŞİ BEBEK OHOOOO İŞİMİZ ZOR TADINI ÇIKARALIM ŞİMDİKkaydirigubbakcemile5

pisoncum aramızdan mirage ççalışıoo oda gelmedi daha
azize abla öğretmenimizzz o 10 yılllık evli 8 yaşında oğlu var
diğerlerimiz senindediği gibi yeni evliyiz çalışmıoooos
bende çalışmayı düşünmüorumm

BAK BAK ÇıÇEK HANIM NERELERE GıTMıŞ GEL KIZ BURAYA NE ıŞıN VAR SENIN cinsel ilişkıden bir hafta sonra hamılelık olur mu BÖLUMUNDE GEL BURAYA GEL:icecream:

: sen gidince ben bakınmaya başladım napiiiim
o topik dikkatimi çekti ya öle şey olur mu.o zman benm şimdi belli olması lazıım

ama sen nie sabah test yapmıosun hep geç saatlerde yapıosun
bide kan testi yaptırsaana ben çift çizgiiyi silik gördüğümde koşa koşa gitmiştimm kan testine nasıl dayanıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…