Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm kızlar üff çok kötüyüm ben boğazım felaket, yutkunamıyorum sesimde gitmiş benzim ruh gibi bembeyaz olmuş, benim kocişi ilaç almaya gönderdim yorgan döşek yatıyoken pc başına geçtim napim sizi merak ettim naptınız kızlar opuyorumnanaktan

canım yaaa geçmiş olsuuun.dinlen iyiceeee.
ıhlamur filanda içç.
bisde tolandık işte canımm

ama sen nie sabah test yapmıosun hep geç saatlerde yapıosun
bide kan testi yaptırsaana ben çift çizgiiyi silik gördüğümde koşa koşa gitmiştimm kan testine nasıl dayanıosun
kızım yapmadıgımı kim dedi yaptım yine aynı silik çizgi ya nne bilim olucakmışım gibbi hissim var yaptırmak istemiyom kan testı bide bi kaz yaptırdım negatıf çıktıya hevesin kırıldı zaar
ay canım çooook geçmiş olsun cnm yaa dikkat et kendine havalar çok kötü olumunekankayizsmile

ççoook geçmiş olsunn canımm boll limonlu ıhlamur iç limon boğazı yumuşatır derler inşallah hemen iyileşirsinn

sağolun kızlar dikkat etmeyince böyle oluyo işte ay hastalık çok kötü insanın sağlığı gibi yok antibiyotik falan alınca azalır inşallah ıhlamurda eşim gelsinde söyliyim yapsın hiç halim yok :sinifsinif: bi değişme yokmu kızlar sizde çiçeğim adetine kaç gün var

hasta yatağındada bisi düşünürmüş canım arkadaşım.benim daha 12 gün falan var.hem çalışıom hem beklioruuuum :uhm:

ya hep aynı şeyi gördügüm için yazmıyom artık sıkıldım valla...evet görüyorum ama çok çok silik yanı egıp büküyorum anca görünüyo ya

canım o bende de vardı ya testi şöyle ışığa tuttummu ikinci çizginin varlığı belli oluyodu ama öyle kırmızı renkli filan değildi acayip derecede silik bişeydi direk bakınca görünmiycek kadar yani, sonra adet oldum test kitlerinden kaynaklanıyo bazen farklı markaları deneseydin bi yerimseniben

hoş geldın cnm

ya hep aynı şeyi gördügüm için yazmıyom artık sıkıldım valla...evet görüyorum ama çok çok silik yanı egıp büküyorum anca görünüyo ya

hoşbuldummm canımm demek testlerde silik çıkıyoo ölemii bence vardır bende ikinci hamileliğimde adetime 2-3 gün kala ankarada bi poliklinikte kan testi yaptırmıştım değer 0 çıkmıştı ama idrar testlerinde çok silik ikinci çizgi vardı sonra bi baktım adet olmuyorumm adetim 7 gün geçtikten sonra hastanede tekrar test yaptırdımm hamileymişim hatta o poliklinik sonucu hala elimdee bizide yanıltmışlardıı

slm tatlışlarrr ben geldimm...ayyyy daha yeni kahvaltıdan kalktım :hulya:
oh oh ne güzel afıyet olsun hoş geldın cnm

yakamoz niye antıbıyotık alıyon kız bebek duşunuyon sen barı eşin gebeler için oln bi ilaç alsın cnm ya

hasta yatağındada bisi düşünürmüş canım arkadaşım.benim daha 12 gün falan var.hem çalışıom hem beklioruuuum :uhm:

daha varmış kıs bende yaklaştın sandım kaydirigubbakcemile3 çalış canım çalış boş durmak yok geç yumurtlarsan falan bu günlerde de tutabilir iki hafta kadar sonra senin test sonucunu sorar dururuz artık sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…