- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
slm kızlar üff çok kötüyüm ben boğazım felaket, yutkunamıyorum sesimde gitmiş benzim ruh gibi bembeyaz olmuş, benim kocişi ilaç almaya gönderdim yorgan döşek yatıyoken pc başına geçtim napim sizi merak ettim naptınız kızlar opuyorumnanaktan
kızım yapmadıgımı kim dedi yaptım yine aynı silik çizgi ya nne bilim olucakmışım gibbi hissim var yaptırmak istemiyom kan testı bide bi kaz yaptırdım negatıf çıktıya hevesin kırıldı zaarama sen nie sabah test yapmıosun hep geç saatlerde yapıosun
bide kan testi yaptırsaana ben çift çizgiiyi silik gördüğümde koşa koşa gitmiştimm kan testine nasıl dayanıosun
ay canım çooook geçmiş olsun cnm yaa dikkat et kendine havalar çok kötü olumunekankayizsmileslm kızlar üff çok kötüyüm ben boğazım felaket, yutkunamıyorum sesimde gitmiş benzim ruh gibi bembeyaz olmuş, benim kocişi ilaç almaya gönderdim yorgan döşek yatıyoken pc başına geçtim napim sizi merak ettim naptınız kızlar opuyorumnanaktan
slm kızlar üff çok kötüyüm ben boğazım felaket, yutkunamıyorum sesimde gitmiş benzim ruh gibi bembeyaz olmuş, benim kocişi ilaç almaya gönderdim yorgan döşek yatıyoken pc başına geçtim napim sizi merak ettim naptınız kızlar opuyorumnanaktan
hoş geldın cnmben geldimmmmm
sabah test yaptığından haberim yokki ama 2. çizgiyi görüon canım yaaaa silikte olsa
slm tatlışlarrr ben geldimm...ayyyy daha yeni kahvaltıdan kalktım :hulya:
sağolun kızlar dikkat etmeyince böyle oluyo işte ay hastalık çok kötü insanın sağlığı gibi yok antibiyotik falan alınca azalır inşallah ıhlamurda eşim gelsinde söyliyim yapsın hiç halim yok :sinifsinif: bi değişme yokmu kızlar sizde çiçeğim adetine kaç gün var
ya hep aynı şeyi gördügüm için yazmıyom artık sıkıldım valla...evet görüyorum ama çok çok silik yanı egıp büküyorum anca görünüyo ya
hoş geldın cnm
ya hep aynı şeyi gördügüm için yazmıyom artık sıkıldım valla...evet görüyorum ama çok çok silik yanı egıp büküyorum anca görünüyo ya
oh oh ne güzel afıyet olsun hoş geldın cnmslm tatlışlarrr ben geldimm...ayyyy daha yeni kahvaltıdan kalktım :hulya:
sağolun kızlar dikkat etmeyince böyle oluyo işte ay hastalık çok kötü insanın sağlığı gibi yok antibiyotik falan alınca azalır inşallah ıhlamurda eşim gelsinde söyliyim yapsın hiç halim yok :sinifsinif: bi değişme yokmu kızlar sizde çiçeğim adetine kaç gün var
slm kızlarr ben geldimm...çayımıda aldım siz karşımdasınız ohhh....
slm kızlarr ben geldimm...çayımıda aldım siz karşımdasınız ohhh....
hasta yatağındada bisi düşünürmüş canım arkadaşım.benim daha 12 gün falan var.hem çalışıom hem beklioruuuum :uhm:
hoşgeldinnnn öğretmenimizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?