Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Kızlar azcık temızlık yaptım belım aĞrıııoo hemde nasıll
2 yastık koydum sırtıma oturuoruuum dımdıık

oh oh ne güzel afıyet olsun hoş geldın cnm

yakamoz niye antıbıyotık alıyon kız bebek duşunuyon sen barı eşin gebeler için oln bi ilaç alsın cnm ya

canım yumurtlama dönemine kadar alınabilir diye biliyorum ben yoksa bu hastalık ilaçsız geçecek gibi değil, :1no2: benim daha adet bitmedi ya bugünlerde bi kaç gün alırsam bişy olmaz galiba bilmiyorumkismile ( döllenme öncesi alınmış oluyo ya öyle okumuştum ben )

farklı marka denedım zaten özellıkle canım beş tane yaptım hepsinde aynı çokk çok hafif görünüyo anlamadım kı ya canımı sıkıyo bu durum

umut verdin şimdi bana canım ya:Saruboceq:

AY BEN kıyamam arkadaşım benim özür dilerim

kocan mamasını yiyip gittimi
ben saana not bırakmıştım.baya geride kaldı amaaaa
kocan gidince gel bende iş yapıp gelcem demiştim

şaka yaptım zaten bitanemm olumunekankayizsmile evet canımm yedirdim gönderdimm zaten devriyeye gitcekmiş akşam 6.00 ya kadar gelmez dahaa bende siziznleyimm ohh

yakamoz cum geçmişolsun tatlım hastalanmışın...ayy boğaz ağrısı çok fena oluyo bende neler çektim antibiyotik iç canmm anca öyle geçer ben ballı süt içiyodun günde ikikere iyi geliyodu...

slm kızlarr ben geldimm...çayımıda aldım siz karşımdasınız ohhh....
keyfe bak ya ne güzel hoş geldın ablamm
Kızlar azcık temİzlİk yaptım belİm aĞrıııoo hemde nasıll
2 yastık koydum sırtıma oturuoruuum dİmdİİk
kız dıkkat et kendıne bu krıtık zamanlarda yorma kendini fazla

öyle ama sen bilirsin tabii cnm ıhlamur falan hanı bitksel bişeyler içseydin keşkem

şaka yaptım zaten bitanemm olumunekankayizsmile evet canımm yedirdim gönderdimm zaten devriyeye gitcekmiş akşam 6.00 ya kadar gelmez dahaa bende siziznleyimm ohh

yarencik senin ne kadar vaktin var çalışmalara yerimseniben hep birlikte hamile kalırmışız ne güsel olurduuuuu olumunekankayizsmile

öyle ama sen bilirsin tabii cnm ıhlamur falan hanı bitksel bişeyler içseydin keşkem[/QUOTE .!.:
ama yajık bana yaw bitkisel bişyler geçirmez hasta hasta yatarım sizide göremem sonra :1rolleyes:

farklı marka denedım zaten özellıkle canım beş tane yaptım hepsinde aynı çokk çok hafif görünüyo anlamadım kı ya canımı sıkıyo bu durum

umut verdin şimdi bana canım ya:Saruboceq:

canımm ama benim adetim daha geçmemişti kayınvalidemlerdeydik biliyosun insan adeti yaklaşınca duramıyo eşime dedim hemen bana test al nese yaptım testi ikinci çizgi çıktı bide ilk hamileliğim düşükle sonuçlanınca ertesi sabahta yola çıkacaktık yeniden aynı şeyleri yaşarız die hemen varsa kesinleştirelim dedik akşam saatleriydi hemen bi polikliniğe gittik sonuç 0 dediler hamile diilsinn çok üzülmüştüm nese elazığa geldik kesin adet olcam die bekledim olmayınca 7 gün sonra gittim ve hamileydimm ama benim ikinci hamileliğim boş gebelikti yani değerim olduğundan düşük çıkıyo belki ondanda pliklinik bilememiş olabilir

yarencik senin ne kadar vaktin var çalışmalara yerimseniben hep birlikte hamile kalırmışız ne güsel olurduuuuu olumunekankayizsmile

benim aslında doktorum 3 ay verdi ve bana 3 gün sonra tam bir ay olcak ikinci ayındada kontrole gitcem ben kontrolden sonra doktor müsade ederse çalışmalara baişlamak istiyorum yani ikinci adetimi görüyüm öle başlarım die düşünyorum ama doktor ne der bilmiyorumm ne kadar karışık anlattımm yafffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…