oh oh ne güzel afıyet olsun hoş geldın cnm
yakamoz niye antıbıyotık alıyon kız bebek duşunuyon sen barı eşin gebeler için oln bi ilaç alsın cnm ya
hoşbuldum şekerim...opuyorumnanaktan nasılsın tatlım?hoşgeldinnnn öğretmenimizzzz
hoşgeldinn ablacımm ohh afiyet olsunn sana :içelim:
farklı marka denedım zaten özellıkle canım beş tane yaptım hepsinde aynı çokk çok hafif görünüyo anlamadım kı ya canımı sıkıyo bu durumcanım o bende de vardı ya testi şöyle ışığa tuttummu ikinci çizginin varlığı belli oluyodu ama öyle kırmızı renkli filan değildi acayip derecede silik bişeydi direk bakınca görünmiycek kadar yani, sonra adet oldum test kitlerinden kaynaklanıyo bazen farklı markaları deneseydin bi yerimseniben
hoşbuldummm canımm demek testlerde silik çıkıyoo ölemii bence vardır bende ikinci hamileliğimde adetime 2-3 gün kala ankarada bi poliklinikte kan testi yaptırmıştım değer 0 çıkmıştı ama idrar testlerinde çok silik ikinci çizgi vardı sonra bi baktım adet olmuyorumm adetim 7 gün geçtikten sonra hastanede tekrar test yaptırdımm hamileymişim hatta o poliklinik sonucu hala elimdee bizide yanıltmışlardıı
çiçeğimm yaa bende geldimm burdayımm ama sen beni hiçç görmüyosunn mafoldumben
Kızlar azcık temİzlİk yaptım belİm aĞrıııoo hemde nasıll
2 yastık koydum sırtıma oturuoruuum dİmdİİk
Kızlar azcık temİzlİk yaptım belİm aĞrıııoo hemde nasıll
yakamoz bencede antibiyotik içmeeeeeeeeeeeeeee
AY BEN kıyamam arkadaşım benim özür dilerim
kocan mamasını yiyip gittimi
ben saana not bırakmıştım.baya geride kaldı amaaaa
kocan gidince gel bende iş yapıp gelcem demiştim
NohutluPilav;11404027]farklı marka denedım zaten özellıkle canım beş tane yaptım hepsinde aynı çokk çok hafif görünüyo anlamadım kı ya canımı sıkıyo bu durumo zaman bişeyler var diyebiliriz, bi kaç gün geçsinde tekrar test yap çizgi koyulaşır azda olsa o zaman inşallah bebiş vardır canımmm sositososito
aman dikkat et canımcımm yaa bizim hamileliklerimiz zaten sorunluu ne işle güçle uğraşıyosunn bırak ya bebek varsaa böle yorma kendini
keyfe bak ya ne güzel hoş geldın ablammslm kızlarr ben geldimm...çayımıda aldım siz karşımdasınız ohhh....
kız dıkkat et kendıne bu krıtık zamanlarda yorma kendini fazlaKızlar azcık temİzlİk yaptım belİm aĞrıııoo hemde nasıll
canım yumurtlama dönemine kadar alınabilir diye biliyorum ben yoksa bu hastalık ilaçsız geçecek gibi değil, :1no2: benim daha adet bitmedi ya bugünlerde bi kaç gün alırsam bişy olmaz galiba bilmiyorumkismile ( döllenme öncesi alınmış oluyo ya öyle okumuştum ben )
şaka yaptım zaten bitanemm olumunekankayizsmile evet canımm yedirdim gönderdimm zaten devriyeye gitcekmiş akşam 6.00 ya kadar gelmez dahaa bende siziznleyimm ohh
öyle ama sen bilirsin tabii cnm ıhlamur falan hanı bitksel bişeyler içseydin keşkem[/QUOTE .!.:ama yajık bana yaw bitkisel bişyler geçirmez hasta hasta yatarım sizide göremem sonra :1rolleyes:
farklı marka denedım zaten özellıkle canım beş tane yaptım hepsinde aynı çokk çok hafif görünüyo anlamadım kı ya canımı sıkıyo bu durum
umut verdin şimdi bana canım ya:Saruboceq:
yarencik senin ne kadar vaktin var çalışmalara yerimseniben hep birlikte hamile kalırmışız ne güsel olurduuuuu olumunekankayizsmile
doğru sölüosun canımm ama duramıorum işteklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?