Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ama yajık bana yaw bitkisel bişyler geçirmez hasta hasta yatarım sizide göremem sonra :1rolleyes:
olumunekankayizsmile

belırsızlık çok kötü canım ya hayırlısı deyıp beklemeye devam ben

başla canım ya hiç bişi olmaz.
doktorlarda bi tuhaf zaten ne dicekleri hiç belli olmuoo.onların ruh halinede bağlııı

olumunekankayizsmile

belırsızlık çok kötü canım ya hayırlısı deyıp beklemeye devam ben

doğru söylüyosun canımm peki senin kaç gün geçti adetin yada normalde böyle gecikmeler yaşıyomuydun benim adetim hep 28 en geç 29 günde bir olur hiç gecikmez ben o yüzden adetim gecerse kesin var diyebiliyorum yani iki sefer gecikmem oldu ikisindede hamileydimm

mirage hoşgeldin kuşum.test negatif galibaa.
hastalık belirtisi yok mu canııım.
senin gecikme oluodu didmiiii

kızlar ben yemek için çıkıyorum bi süre yiyimde ilaç alim, yine celürüm öpüldünüsss

bence nohutlu pilavımız hamiile kızlarrr.
ne bilim bana öle gelio
inşallah ama ben hiç öle hissetmiyom çiçegem ya bı sorun varmış gibi geliyoboshayallersmile

ben hiç gecikme yaşamadım ne bekarken nede evlendıkten sonra..hep adet gününden bir gün önce olurum kürtaj dan sonra bile öyle oldu cnm bilmiyorumkismile

mirage hoşgeldin kuşum.test negatif galibaa.
Hastalık belirtisi yok mu canııım.
Senin gecikme oluodu didmiiii

hoşbuldum çiçeeem gögüsler taş gibi oldu dün sağ kasığım ağrıdı ağrıdı bugün biraz daha az ağrıyo ateşim yüksek bu ara normlade 36,1-36,2 3-4 gündün 36,7-36,9 çıkıyo adetim yaklaşmıyoda adetim yaklaşsa ateşim düşer doktoramı gitsem

bi sorun yoktur canım ya belirsiz olduğu için insanın aklına tuhaf şeyler geliiio işte

slm kızlar ya ben adet olamadım hala
hoşgeldin canmm...aaa hadi hayırlısı canmm.
azize ablcım,
dün çalıştım ben amaaaaaaa.bugün ders yok.bi var bi yok
hımm tamm ozaman vereliniortak
bence nohutlu pilavımız hamiile kızlarrr.
ne bilim bana öle gelio
inşallah öyledir :Saruboceq:
yaptım akşam test negatifti canım

:uhm: dr.git bi canmm yaa...

hımmm inşallh hamilesindir canım yaa bende henüz adet olmadım kürtajdan sonra ilk adetimi bekliyorum 27 gün oldu kürtaj olalı bakalım ilk adetimi ne zaman olcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…