olumunekankayizsmileama yajık bana yaw bitkisel bişyler geçirmez hasta hasta yatarım sizide göremem sonra :1rolleyes:
canımm ama benim adetim daha geçmemişti kayınvalidemlerdeydik biliyosun insan adeti yaklaşınca duramıyo eşime dedim hemen bana test al nese yaptım testi ikinci çizgi çıktı bide ilk hamileliğim düşükle sonuçlanınca ertesi sabahta yola çıkacaktık yeniden aynı şeyleri yaşarız die hemen varsa kesinleştirelim dedik akşam saatleriydi hemen bi polikliniğe gittik sonuç 0 dediler hamile diilsinn çok üzülmüştüm nese elazığa geldik kesin adet olcam die bekledim olmayınca 7 gün sonra gittim ve hamileydimm ama benim ikinci hamileliğim boş gebelikti yani değerim olduğundan düşük çıkıyo belki ondanda pliklinik bilememiş olabilir
benim aslında doktorum 3 ay verdi ve bana 3 gün sonra tam bir ay olcak ikinci ayındada kontrole gitcem ben kontrolden sonra doktor müsade ederse çalışmalara baişlamak istiyorum yani ikinci adetimi görüyüm öle başlarım die düşünyorum ama doktor ne der bilmiyorumm ne kadar karışık anlattımm yafffffffffff
canımm ama benim adetim daha geçmemişti kayınvalidemlerdeydik biliyosun insan adeti yaklaşınca duramıyo eşime dedim hemen bana test al nese yaptım testi ikinci çizgi çıktı bide ilk hamileliğim düşükle sonuçlanınca ertesi sabahta yola çıkacaktık yeniden aynı şeyleri yaşarız die hemen varsa kesinleştirelim dedik akşam saatleriydi hemen bi polikliniğe gittik sonuç 0 dediler hamile diilsinn çok üzülmüştüm nese elazığa geldik kesin adet olcam die bekledim olmayınca 7 gün sonra gittim ve hamileydimm ama benim ikinci hamileliğim boş gebelikti yani değerim olduğundan düşük çıkıyo belki ondanda pliklinik bilememiş olabilir[/Q
yarencik merhaba,poliklinikte yaptırdığın test kan testimiydi?bn adetime 5 gün varken kan testi yaptırdım negatif çıktı?kan testlerinin yanılma ihtimali yok değil mi?çünkü hiç adet belirtim yok
olumunekankayizsmile
belırsızlık çok kötü canım ya hayırlısı deyıp beklemeye devam ben
canımm ama benim adetim daha geçmemişti kayınvalidemlerdeydik biliyosun insan adeti yaklaşınca duramıyo eşime dedim hemen bana test al nese yaptım testi ikinci çizgi çıktı bide ilk hamileliğim düşükle sonuçlanınca ertesi sabahta yola çıkacaktık yeniden aynı şeyleri yaşarız die hemen varsa kesinleştirelim dedik akşam saatleriydi hemen bi polikliniğe gittik sonuç 0 dediler hamile diilsinn çok üzülmüştüm nese elazığa geldik kesin adet olcam die bekledim olmayınca 7 gün sonra gittim ve hamileydimm ama benim ikinci hamileliğim boş gebelikti yani değerim olduğundan düşük çıkıyo belki ondanda pliklinik bilememiş olabilir[/Q
yarencik merhaba,poliklinikte yaptırdığın test kan testimiydi?bn adetime 5 gün varken kan testi yaptırdım negatif çıktı?kan testlerinin yanılma ihtimali yok değil mi?çünkü hiç adet belirtim yok
evet canımm idrar testinde çıkmıştıı ben ilkinde düşük yaptığım için düşüncemiz hamileliği kesinleştirip doktorla konuşacaktık çünkü ertesi gün elazığa dönecektik eğer yol riskliyse ben bi süre daha kayınvalidemlerde kalocaktım ama poliklinik 0 dedii ve benim içime öle bi doğmuştuki kesin hamileyim diyodummm nasıl moralimiz bozulmuştuu test sonucunu hala saklıyorumm birdahakesinlikle polikliniğe gitmem bence hastanelerde test yaptırın
inşallah ama ben hiç öle hissetmiyom çiçegem ya bı sorun varmış gibi geliyoboshayallersmilebence nohutlu pilavımız hamiile kızlarrr.
ne bilim bana öle gelio
doğru söylüyosun canımm peki senin kaç gün geçti adetin yada normalde böyle gecikmeler yaşıyomuydun benim adetim hep 28 en geç 29 günde bir olur hiç gecikmez ben o yüzden adetim gecerse kesin var diyebiliyorum yani iki sefer gecikmem oldu ikisindede hamileydimm
kızlar ben yemek için çıkıyorum bi süre yiyimde ilaç alim, yine celürüm öpüldünüsss
olabilir test yaptinmi canim??
slm kızlar ya ben adet olamadım hala
kızlar ben yemek için çıkıyorum bi süre yiyimde ilaç alim, yine celürüm öpüldünüsss
başla canım ya hiç bişi olmaz.
doktorlarda bi tuhaf zaten ne dicekleri hiç belli olmuoo.onların ruh halinede bağlııı
mirage hoşgeldin kuşum.test negatif galibaa.
Hastalık belirtisi yok mu canııım.
Senin gecikme oluodu didmiiii
inşallah ama ben hiç öle hissetmiyom çiçegem ya bı sorun varmış gibi geliyoboshayallersmile
ben hiç gecikme yaşamadım ne bekarken nede evlendıkten sonra..hep adet gününden bir gün önce olurum kürtaj dan sonra bile öyle oldu cnm bilmiyorumkismile
hoşgeldin canmm...aaa hadi hayırlısı canmm.slm kızlar ya ben adet olamadım hala
hımm tamm ozaman vereliniortakazize ablcım,
dün çalıştım ben amaaaaaaa.bugün ders yok.bi var bi yok
inşallah öyledir :Saruboceq:bence nohutlu pilavımız hamiile kızlarrr.
ne bilim bana öle gelio
yaptım akşam test negatifti canım
evet canımm idrar testinde çıkmıştıı ben ilkinde düşük yaptığım için düşüncemiz hamileliği kesinleştirip doktorla konuşacaktık çünkü ertesi gün elazığa dönecektik eğer yol riskliyse ben bi süre daha kayınvalidemlerde kalocaktım ama poliklinik 0 dedii ve benim içime öle bi doğmuştuki kesin hamileyim diyodummm nasıl moralimiz bozulmuştuu test sonucunu hala saklıyorumm birdahakesinlikle polikliniğe gitmem bence hastanelerde test yaptırın
bn ssk da yaptırdım sonuç 0,92 ama bnim adet olmadan 10 gün öncesinden kasıklarım ağrır.sivilcem çıkar bunların hiç biri yok.işin kötüsü test negatif çıkınca çok üzülmüştüm uyumak için antidepresan bi ilaç yuttum.şimdi hiçbir belirtim olmadığı için korkuyorum ya test yanlışsa die ...bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
inşallah ama ben hiç öle hissetmiyom çiçegem ya bı sorun varmış gibi geliyoboshayallersmile
ben hiç gecikme yaşamadım ne bekarken nede evlendıkten sonra..hep adet gününden bir gün önce olurum kürtaj dan sonra bile öyle oldu cnm bilmiyorumkismile
hoşgeldinn bitanemm kan testi yaptırdın mı pekii gebelik varmı yokmu kesinleştirdinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?