hoşbuldum çiçeeem gögüsler taş gibi oldu dün sağ kasığım ağrıdı ağrıdı bugün biraz daha az ağrıyo ateşim yüksek bu ara normlade 36,1-36,2 3-4 gündün 36,7-36,9 çıkıyo adetim yaklaşmıyoda adetim yaklaşsa ateşim düşer doktoramı gitsem
bn ssk da yaptırdım sonuç 0,92 ama bnim adet olmadan 10 gün öncesinden kasıklarım ağrır.sivilcem çıkar bunların hiç biri yok.işin kötüsü test negatif çıkınca çok üzülmüştüm uyumak için antidepresan bi ilaç yuttum.şimdi hiçbir belirtim olmadığı için korkuyorum ya test yanlışsa die ...bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canımm keşke ilaç içmeseydinnn artık biz hamilelği planlıyoruzz ilaç içmememiz gerek heran ne olduğu belli diil günün geçtimi peki canım?
walla en doğrusu doktora gitmek gibi tam olarak kaç gün geçtiii
yok canım ya kan testi yaptırmadım sadece evde idrarda baktım çıkmaz diye hiç bakasımda yok kanda
Azİzem kendİ doktoruma gİtmek İstemİyorum bu ay bİ doktor bulsamda deĞİŞtİrsem ya
walla en doğrusu doktora gitmek gibi tam olarak kaç gün geçtiii
canmm seb benim dr.git çok süper bi kadın yaa tavsiye ederim canmm...
İlaÇ konusunda haklısın ya bende kullanmamaya ÇalıŞıyorum aman ya zorunluluk olmadıkÇa İÇmeyelİm kızlar
öle deme canım ya kesin olarak kanda öğrenebilirsinn hem bi doktora görünürsünn böle adet olcam mı olmucam mı die beklemektense bu belirsizlik daha zorr yine sen bilirsin ama bence bi kan testi yaptır be gülümm
kuşum nerde senin doktor hastanemi özel yerimi var
benım de hiç kan testı yaptırmak istemiyo cnm içimdan gelmıyo yoksa koşa koşa gitmiştim :bbo:
serap çımm sen hangi dr.gidiyon tatlım?
bilmiyom kuşum ya geçsemi biraz daha
belinin ağrısı geçtimi çiçeğimm iyimisin biraz daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?