Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım doktor 10 gün kala olmaz dedi o sebepten adamı bıraktım kendi haline yoksa olabilir mi :1shok: bak adamı uyandırtmayın banaaadelikafadulden

ben bu aydan çok umutluyum inşallah umutlarım boşa çıkmaz klomen tedavisi gördüm dün doktora gttim yumurta takinine 3 tane yumurtam olmuş:)
24 20 ve 18 mm hepside uygun dedi doktorum
çatlatma iğnesi oldum şimdi son sürat çalışıyoruz inşallah bende bu ay size güzel haberler veririm

bende iyyim ayşecim sağolasın
hadi bakalım canım hayırlısı olsun inşlhhh bu ay tutar hepimiz hamiş haberleri veririzzemuszemus

canım yaa yumurtlama başında ortasında yada sononda olabiliyomuş...o yüzden ben bu sefer sonuna kadar şansımı denicem artık nezaman tutarsa:jeyyar:
canım doktor 10 gün kala olmaz dedi o sebepten adamı bıraktım kendi haline yoksa olabilir mi :1shok: bak adamı uyandırtmayın banaaadelikafadulden

kızlar ıyı geceler sıze basım agrıyor dedım ya uyumaya gıdıyorum ben herkese cumletten ıyı geceler yarın ola hayrola.:CüvCüv::hulya:

bu arada kızlar eltim beni rüyasında nişanlık giyerken görmüş aradı hamilemisin dedi
ayyyy bende inşlhhhhhhh dedim
bu ay herkes rüyasında beni gördü hadi bakalım hayırlısı

sanada iyi akşamlar canım hoşgeldinyerimseniben

hoşbuldum canım avatarında ki resimde çok tatlı çıkmışsın
seni gören kocaman bi çocuğun olduğuna inanmaz
genö anne olmak bu yüzden çok güzel bence
senin kadar değilsede hemen gelsede bebişim ben de genç anne olsam

adet olmaya yakin yumurtlayanlar oldugunu okumustum bu sitede biyerlerde sanirim yanlis hatirlamiyosam,,,,eee boyle oldugunu dusunursekde adet gunune kadar calismakda fayda var bence diye dusunuyorum,,,,

ins canım yaaa 1 yıl oldu artık yoruldum yanı.:1no2:

ahucum kanına girmişler ya baksana cuma diyodun yarına ikna olmuşsun bence hamilesin canım niye silik çıksınki hadi sevindir bizi halay çekelim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

oluyo oluyo yengem adetine 2 gün varken hamile kaldı benim düğün arifemdi adetinden 10 gün geçti test yaptılar silik çizgi çıktı doktora gittiler bebeğin kalp atışı var fakat bebek görünmüyo dediler %90 boş gebelik bebeği alcaz dediler ama bir hafta sonra bebek göründü meğerse adetine iki gün kala hamile kalmış bebek o yüsden görünmemiş doktoru öyle söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…