Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sağol canım benimyerimseniben ben erkenden evlendim 20 yaşındaydım.
1 yıl sonrada hamile kaldım. iyikide olmuş allahıma çok şükürler olsun.
bide ikinci gelse hayırlısıyla...oğulum kardeş için sabırsızlanıyo vallakaydirigubbakcemile3
inşallah seninde güzel haberini alırım tatlımm:Saruboceq:

kızlar bu arada ben geldim siz insana dizi mizi izlettşrmiyosunuz ütü yapıcam kalkamıyorum valla

kızlar benimde aklım karıştı şimdi ben duphaston kullanıyorum adet düzenleyici
adetin 16 günü başlıyorum hapa
yani ovulasyon gününden hemen sonra herhalde o yüzden 16 gün başlanıyo yani son günler nasıl oluyo
valla kafam karıştı iyice kafamçokkarıştı

kızlar bende çıkıyom uykum geldi herkeze iyi geceler opuyorumnanaktan

herkese iyi geceler bende biraz ütü yapem sonra bi birikiyo üç kişiyken bu kadar çok çıkıyo bitanede beiş gelse nasıl başetcem bilmiyorumkafamçokkarıştı

gunaydın kızlar hepınızesız uykum geldı ıyı geceler falan yazmıssınız benımde tam tersı uykum kactı.saat 4 te tuvalete uyandım hadı sabah ılk ıdrar alıyım dedım.bır aldım tam aldım yanı.uykumu kacıran ıste o cıkan sonuc.adet gunumde yaptıgım testten daha koyu bır cızgı fakat yıne dıgerı kadar kırmızı mı pembemı degıl yanı 1. cızgı kadar.yanı yıne sılık ama daha koyu bır sılık.sabah uyanınca gorup yorumlayın dıye bu saatte yazıyorum sıze.coook kafam karıstı galıba en ıyısı pazartesıye kadar reglı beklemek olmassa en yakın hast kosup kan testı yaptırmak.baska yolu yok bunun artık yeteeeeeeeeeeeeeer.daraldım sıkıldım bunaldım aayyyy oooooooffffffffffffffffffff yanı.:teselli::bbo:kafamçokkarıştı

boşuna strest yapıyorsun canım be git doktora kanına baktır ayyy senin yerinde ben olsam ohooo şimdiye kadar çoktan:hulya:

bencede ahuhayat kan testi yaptırsana ne duruyorsun:teytey:inş. hamilesindir canım :Saruboceq: kaç günün geçti?

arkadaşlar bu yumurtlama günlerinde her gün mü ilişkiye giriyoruz yoksa gün aşırı mı sanki gün aşırı diye duymuştum amafisfisfis

günaydın kızlar benimde 1 haftam kaldı ölecem heyecandan geçen aylarda şimdiye kadar göğüs ağrılarım başlıyodu bu ay yok henüz beyaz süt kesiği gibi dünde jel gibi bi akıntı geldi bide dün akşam ve bu sabah farkettim bir şeye uzandığım gerindiğim zaman göbeğimin alt tarafına iğne batırıyolar gibi oluyor sizce bu ayolur mu ki? :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…