gunaydın kızlar nasılsınız bakalım bugun zemuszemusopuyorumnanaktan
günaydın kızlar benimde 1 haftam kaldı ölecem heyecandan geçen aylarda şimdiye kadar göğüs ağrılarım başlıyodu bu ay yok henüz beyaz süt kesiği gibi dünde jel gibi bi akıntı geldi bide dün akşam ve bu sabah farkettim bir şeye uzandığım gerindiğim zaman göbeğimin alt tarafına iğne batırıyolar gibi oluyor sizce bu ayolur mu ki? :Saruboceq:
gunaydın kızlar hepınızesız uykum geldı ıyı geceler falan yazmıssınız benımde tam tersı uykum kactı.saat 4 te tuvalete uyandım hadı sabah ılk ıdrar alıyım dedım.bır aldım tam aldım yanı.uykumu kacıran ıste o cıkan sonuc.adet gunumde yaptıgım testten daha koyu bır cızgı fakat yıne dıgerı kadar kırmızı mı pembemı degıl yanı 1. cızgı kadar.yanı yıne sılık ama daha koyu bır sılık.sabah uyanınca gorup yorumlayın dıye bu saatte yazıyorum sıze.coook kafam karıstı galıba en ıyısı pazartesıye kadar reglı beklemek olmassa en yakın hast kosup kan testı yaptırmak.baska yolu yok bunun artık yeteeeeeeeeeeeeeer.daraldım sıkıldım bunaldım aayyyy oooooooffffffffffffffffffff yanı.:teselli::bbo:kafamçokkarıştı
kızlar ben hamileyim bugun kan testi yaptırdım hamileymişim çok mutluyum ve şaşkınım allah isteyen herkeze nasıp etsın ben sılik çıkınca test pek inanmamıştım ama bugun kan testıyle garanti kazandıdelikafadulden
kızlar günaydıınn,
yaaa benim 4 günüm kaldı, çok merak ediyorummm... delikafadulden
akıntım hala devam ediyor, karnımın içinde çok hafif bir ağrı var, midemde gaz var böyle hazımsızlık var sanki bide..
bide bu sabah vucudum su toplamış gibi yüzüm gözüm şiş uyandım yaa..
bakalı sonuçları ne olacak :Saruboceq:
ben ıste bıldıgınız gıbı kızlar cok ıyıyım dıyemıyorum kafam karısık.testın resımlerını koymaya calısıcam buraya bı bakın.bekleyın bakalım canlar.a.s.
Günaydin Herkese Nasiliniz Kizlar Bugün?
Vallah Benim Daha Cok Uykum Var Kendime Gelemedim
mirmirmirmir
ben bu testı saglık ocagında yaptırabılırmıyım yakında o var sımdı.sonucunuda yarın mı verırlerkı.:a015:
ben bu testı saglık ocagında yaptırabılırmıyım yakında o var sımdı.sonucunuda yarın mı verırlerkı.:a015:
yakınlarda hastane yokmu canım hemen alırsın bugüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?