Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bende uzanamıyorum biraz zorlarsam canım ağrıdan duramıyorum ama ne olduğunu bende bilmiyorum:roflol::kedi:

ya canım daha da koyu çıktıysa tamam hamilesin iştee..
o kadar koyu çıkması için adetinin en az 10 gün geçmesi lazıımmm

herkeze günaydın kızlar bugün inşallah yeni hamiş haberleri alırız...

canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah.darısı hepimizin başına...:)

kızlar günaydıınn,
yaaa benim 4 günüm kaldı, çok merak ediyorummm... delikafadulden

akıntım hala devam ediyor, karnımın içinde çok hafif bir ağrı var, midemde gaz var böyle hazımsızlık var sanki bide..
bide bu sabah vucudum su toplamış gibi yüzüm gözüm şiş uyandım yaa..

bakalı sonuçları ne olacak :Saruboceq:

hadi hayırlısı canım

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım bugun zemuszemusopuyorumnanaktan

ahu hayta ılk sayfada regl tarhın 6 ekım bugun ıse 8 ekım gunun ıkı gun gecmıs daha once gecermıydı boyle hiç eger hıc gecmedıyse boyle buyuk ıhtımalle hamıssın canım:CüvCüv:

ben ıste bıldıgınız gıbı kızlar cok ıyıyım dıyemıyorum kafam karısık.testın resımlerını koymaya calısıcam buraya bı bakın.bekleyın bakalım canlar.a.s.

ben ıste bıldıgınız gıbı kızlar cok ıyıyım dıyemıyorum kafam karısık.testın resımlerını koymaya calısıcam buraya bı bakın.bekleyın bakalım canlar.a.s.

valla koysan da koymasan da ben hamilesin diyorum, hatta bu konuda iddiaya bile girerim canım.
bugün gidip kan testi yaptırıp rahatlasana yaa :dance:

Günaydin Herkese Nasiliniz Kizlar Bugün?
Vallah Benim Daha Cok Uykum Var Kendime Gelemedim
mirmirmirmir

herkese selam kızlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum bence öyle belirsiz bekleyip kafayı yiyeceğinize bi kan tahlili yaptırın rahatlayın derim ben:)

ben bu testı saglık ocagında yaptırabılırmıyım yakında o var sımdı.sonucunuda yarın mı verırlerkı.:a015:

ben bu testı saglık ocagında yaptırabılırmıyım yakında o var sımdı.sonucunuda yarın mı verırlerkı.:a015:

canım bazı sağlık ocaklarında var sonucu yarın verirler sanırım
avatarına gelince explorer hep hata veriyor varsa mozilladan aç bide resmin büyüklük sınırı var bak bakalım boyutu kaç

valla hiç bilmiyorum ben sağlık ocaklarını ama verirler belki de aynı gün yaa.. telefonda sorsan aslında.. bak mesela şimdi gidersen öğleden sonra verebilirler. sağlık ocaklarında artık rontgenleri bile, sabah cektirirsen öğleden sonra veriyorlar. şimdi koşa koşa git bence hihoyyyt

yakınlarda hastane yokmu canım hemen alırsın bugüne

yaa valla özel hastanelerde 1-2 saate veriyolar ne güsel..
ben hep özel hastanelerde çalıştığım için çok şeyinden faydalanıyom :jeyyar:
şimdi de mesela adet güü idrar testi yapsam da, soora kan testi de yaptıracam hemen, emin olmak için :jeyyar:
şimdi 4 gün kala bile şeytan in aşağı ver kanı diyo ama, duruyom :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…