Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hastane çaşlışıp durabiliyosan bravo vallahisırnaşık şey ben hiç dayanamıyorum yaa ama ahuhayattaki ayrı bi sabır iki gün geçmiş gitsene kız.inş. hamilesindir:Saruboceq:

benim öyle bir imkanım olcak her gün kan verir tahlil yaptırırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bence arada bir şeytana uymak lazım hem bu 4 günü acabalarla geçirmemiş olursun benim yarın regl günüm ama o kadar çok negatif sonuç aldımki artık yaptırmıyorum reglimi bekliyorum paşa paşa oluyorum:sinifsinif::sinifsinif: hadi hayırlısı vereliniortak

hastane çaşlışıp durabiliyosan bravo vallahisırnaşık şey ben hiç dayanamıyorum yaa ama ahuhayattaki ayrı bi sabır iki gün geçmiş gitsene kız.inş. hamilesindir:Saruboceq:

yaa kanıma girmeyiinn delikafadulden
4 gün kala çıkarmı ki??? :1rolleyes:

in in canım olumlu çıkarsa bende gider veririm zemuszemus beklemeyelim kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlarr
son 6 günüm
dün dayanamayıp bi yest yaptım belkim silik de olsa bişiler görürüm diye tertemiz çıktı mafoldumben
bu mudur sonuç yoksa bugünden sonra da hala pozitif olma şansım var mı?

herhalde var ihtimal canım ya,, çok erken yapmışsın zaten, 6 gün kala idrar testinde çıkması çok düşük ihtimal

canım çok erken helede idrar için çok çok erken
kanda çıkar belki
umutsuzluğa kapılma bi kaç gün bekle olmazsa kanda baktırırsın

daha çıkar canım hemen sıkma canını

tabiki var görmüyormusun testleri anlatanları adet günün falan olsa belki doğrudur dicem gerçi o bile yanlış çıkabiliyo sen dayan biraz daha yada beraber dayanalım benimde 7 gün var benimde aklımdan geçmiyor değil ama tutuyorum kendimi hayırlısı deyip beklicez canım..

hmm 4 gün kala çıkmama ihtimali yüksek mi ki :1rolleyes:

canım çıkadabilir ama neden riske ediyorsun diyorum yani ne biliyim mesela gününnde belli olacaktı şimdi negatif olacak mesela ee sen günün gelene kadar çok üzüleceksin onu demek istiyorum. ama tabi sen çok sabırsız birisin kendin bilirsin..kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…