hep sizin yüzünüzdeenn delikafadulden
hmm 4 gün kala çıkmama ihtimali yüksek mi ki :1rolleyes:
canım çıkadabilir ama neden riske ediyorsun diyorum yani ne biliyim mesela gününnde belli olacaktı şimdi negatif olacak mesela ee sen günün gelene kadar çok üzüleceksin onu demek istiyorum. ama tabi sen çok sabırsız birisin kendin bilirsin..kafamçokkarıştı
griple mücadele ediyorum canım çok kötüyüm ya senağlamagünaydın canım sen nasılsın bakalım :hulya:
griple mücadele ediyorum canım çok kötüyüm ya senağlama
bugün regl günüm bakalım merakla bekliyorum
geçmiş olsun canım.adet olamada şiş inş.kaydirigubbakcemile3 özgecay yaptır yaaa merek ettim kanda çıkaropuyorumnanaktangriple mücadele ediyorum canım çok kötüyüm ya
bugün regl günüm bakalım merakla bekliyorum
geçmiş olsun canım.adet olamada şiş inş.kaydirigubbakcemile3 özgecay yaptır yaaa merek ettim kanda çıkaropuyorumnanaktan
yaa çok fenasınız yaaa kaydirigubbakcemile3
tamam birazcık işlerimi toparliim bakacam :jeyyar:
çok geçmiş olsunnnn. inş adet olmazsında giribi falan unurtursun bebiş sana şifa olur..sıcak bişeyler iç bol bol..:teselli:
yaparsan eğer sonuç negatif çıksada sıkma sakın canını daha nede olsa var
evet ben de öyle düşünüyorum, bir de günüm eçince yaptırır emin olurum artık..
ne yapalım ya kısmet bu işler zaten, olmazsa da olmaz..
varsa zaten var şu anda, yoksa da yok.. hiçbirşeyi değiştiremeyeceğime göre, kabulleneceğim..
benide listeye alır mısınız lütfeeen 27 ekim adet tarihim inş. olmam:Saruboceq:
slm kızlarrzemuszemus nasılsınız bugünyerimseniben
selam canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın canımopuyorumnanaktan
hoşbulduk tatlımyerimseniben iyiyi bugün adetim bitiyo ohhhh nihayetkaydirigubbakcemile3 her şeye hazırımm:jeyyar:
Ay Ozgecay Insallah Hamilesindir canim..:Saruboceq:
hoşbulduk tatlımyerimseniben iyiyi bugün adetim bitiyo ohhhh nihayetkaydirigubbakcemile3 her şeye hazırımm:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?